BAcak için ne yapmam lazım benım of of zaten kalınlarsquat benim bacaklarımın üstüne kas yaptı popoyu diklestiriyor
amin canim veririz kilolari bende ilk iki dogumdan ziyade 3. Kilo biraktiMasallah canim ya.ayni yaştayız ama benim de 2. 3 yıl aralari var sezeryan ikisi de. Birincisinin kilolarini veremeden tekrar hamilelik oldu ondan birikti kilolar... 3 cocuk cooook güzel ama cok zor ben iki tanesiyle zor ilgilenebiliyorum... Allahim kolayliklar versin
acikirsan tavsiyem dereotlu.yogurt yogurt yag yakiyor hemde kalsiyum deposu dereotu tok tutar hemde sut yaparSabah işlerim vardı hızlıca bir paket eti form yedim limonlu.Öğleden sonra da bir tabak tavuklu pilav, pilav bulgurdu.Bir maltana içtim 3 ceviz yedim.Bugünü kapatsam mı diyorum ama çok acıkırsam belki yine ceviz yerim.
basen kalca egzersizleri yapabilirsin ve kesinlikle ip atlaBAcak için ne yapmam lazım benım of of zaten kalınlar
daha dikişlerim tam iyileşmedi onlar biraz toparlansın atlarım basen baldır bolbol eritecek hareket yapmam lazım 40 mızı uçurduk bugün artık kızımla yürüyüşlere çıkabilirim inşallahbasen kalca egzersizleri yapabilirsin ve kesinlikle ip atla
ayyy siz daha cok yenisiniz bekle nieaz dahadaha dikişlerim tam iyileşmedi onlar biraz toparlansın atlarım basen baldır bolbol eritecek hareket yapmam lazım 40 mızı uçurduk bugün artık kızımla yürüyüşlere çıkabilirim inşallah
Evet su an daha yeniyiz ufak ufak hareketlere başlayım diyorum o yüzdenayyy siz daha cok yenisiniz bekle nieaz daha
Maşallah maşallahBugun dışarlarda kırkımızı uçurduk o yüzden dışarlarda ne yediklerimi kaçırdım vicdanen suan kötüyüm ilk defa dışarı çıkınca biraz bende ipi ucunu kaçırdım
Teşekkür ederi zMaşallah maşallah
Üzüldüm canım alışmıştık burada sana.Hemşire olarak da bilgilendiriyordun bizi ama senin için daha iyi olacaksa ne dyelim.inşallah istediğin kiloya biran önce gelirsinpentagram42 ve diğer değerli arkadaşlar. Sizlerin bebekleri benimkinden pek küçük. Gerek yediklerim, gerek içtiğim çaylar ile size kötü örnek oldugumu düşünüyorum. Bu nedenle başka bir gruba katıldım. Evdeki yoğunluk ile iki sayfayı da takip edemiyorum. İzninizle ben gruptan ayrılmak istiyorum. Hepinize bu yolda başarılar dilerim. Yanaklarinizdan öpüyorum.
Sorulariniz olursa özelden cevaplarım yine, iki konuya da yetişemiyorum. Aldatıyorum gibi hissediyorum sonra.Üzüldüm canım alışmıştık burada sana.Hemşire olarak da bilgilendiriyordun bizi ama senin için daha iyi olacaksa ne dyelim.inşallah istediğin kiloya biran önce gelirsin
İnşallah istediğin kiloya inersin kindiğinde burayı da habersiz bırakmaSorulariniz olursa özelden cevaplarım yine, iki konuya da yetişemiyorum. Aldatıyorum gibi hissediyorum sonra.
Evet iki grup zor oluyor gerçekten.Ben de zorlanıyorumSorulariniz olursa özelden cevaplarım yine, iki konuya da yetişemiyorum. Aldatıyorum gibi hissediyorum sonra.
Sorulariniz olursa özelden cevaplarım yine, iki konuya da yetişemiyorum. Aldatıyorum gibi hissediyorum sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?