Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canim veririz kilolari bende ilk iki dogumdan ziyade 3. Kilo birakti

acikirsan tavsiyem dereotlu.yogurt yogurt yag yakiyor hemde kalsiyum deposu dereotu tok tutar hemde sut yapar

basen kalca egzersizleri yapabilirsin ve kesinlikle ip atla
daha dikişlerim tam iyileşmedi onlar biraz toparlansın atlarım basen baldır bolbol eritecek hareket yapmam lazım 40 mızı uçurduk bugün artık kızımla yürüyüşlere çıkabilirim inşallah

Bugun dışarlarda kırkımızı uçurduk o yüzden dışarlarda ne yediklerimi kaçırdım vicdanen suan kötüyüm ilk defa dışarı çıkınca biraz bende ipi ucunu kaçırdım

İyi geceler hanımlar
Sabah bir haşlanmış yumurta iki fincan şekersiz çay kaşar,cecil ve beyaz peynir dört zeytin bir dlm köy ekmeği bir tk fıstık ezmesi domates salatalık
Öyle bir kase kisir fasulye turşusu kavurması bir dlm kek bir k dlm börek (maalesef misafirlikteydim )iki bardak şekersiz çay
Akşam şekersiz granül kahve
Ara beş çilek
Spor olarak leslie bel kalça basen kol bacak vs egzersizleri yapmayı planlıyor um

pentagram42 ve diğer değerli arkadaşlar. Sizlerin bebekleri benimkinden pek küçük. Gerek yediklerim, gerek içtiğim çaylar ile size kötü örnek oldugumu düşünüyorum. Bu nedenle başka bir gruba katıldım. Evdeki yoğunluk ile iki sayfayı da takip edemiyorum. İzninizle ben gruptan ayrılmak istiyorum. Hepinize bu yolda başarılar dilerim. Yanaklarinizdan öpüyorum.

Üzüldüm canım alışmıştık burada sana.Hemşire olarak da bilgilendiriyordun bizi ama senin için daha iyi olacaksa ne dyelim.inşallah istediğin kiloya biran önce gelirsin

Dünkü menüm
Sabah 2 yumurta yrm dl ekmek 5 zeytin kk peynir bol yeşillik

Ara 1 hurma 1 kayısı

Ogle tavuk taşlık salata

Ara 1 ceviz 2 fındık 2 erik 1 çilek

Akşam yeşil mercimek ve haşlsnmıs göğüs

Ara dereotlu yogurt
Su 3 lt
Spor 500 ip
70 mekik
3000 adım

Üzüldüm canım alışmıştık burada sana.Hemşire olarak da bilgilendiriyordun bizi ama senin için daha iyi olacaksa ne dyelim.inşallah istediğin kiloya biran önce gelirsin
Sorulariniz olursa özelden cevaplarım yine, iki konuya da yetişemiyorum. Aldatıyorum gibi hissediyorum sonra.

Günaydın kızlar sabah menümü paylaşayım
1 kaşarlı tost kepekli ekmekle
1 kk beyaz peynir
1 cherry domates
Birkaç çatal ev yapımı kahvaltılık domates sosu kalktigimda yarim lt kadar da su ictim.bu arada dün misafirliğe gitmiştik karnım da.açtı baya yedim bu hafta zayıflayamayacağım sanirim

kızlar günaydın dün akşam yaprak bezelye kavurcaktım ya, yalan oldu annemin canı pizza çekmiş söyledik tabi.. tam bi nefis imtihanı pizzanın yanında başka şeyler de vardı malum şimdi canınız çekmesin onlardan yemedim iki küçük parça pizzadan yedim ekstra ince hamurluydu neyse ki hatta aç bile kaldım ama doydum dedim ikindide erik ve hindi füme atıştırmıştım zaten..çevremdeki herkes zayıfladın yeter artk daha verme diyip duruyo.. geçen h.sonu yengem geldi bana bi kızdı bi kızdı zayıflama çirkin oldun diyo yaa.. sonra anneme demiş ki, korkuyorum tekrar hastalanacak diye yüzüne de söyleyemiyorum falan demiş.. benm de çevrem zor işte herkes hastalanacam diye bi korkuda bi yere gidince önüme yığıyorlar ye ye ye... ben de nası kıvırcağımı şaşırıyorum artık
ay ne dolmuşum be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…