ama olmaz bence en azından ufacıkta olsa bişey yemeliydin akşam.Menümü yazayımda şok olun
Kahvaltı bi haşalnmış yumurta 2 hurma
Öğlen yok saat 3 te şinitzel tavuk yanımda bol salata sütlü kahve bu kadaryersem duramam die başlamadım
Acıkmadım belki akşam bi kahve daha içerim yada meyve hiç sewmem amaama olmaz bence en azından ufacıkta olsa bişey yemeliydin akşam.
Arkadaşım sen hiç bir şey yememissinki inan bana senin geldiğinin an az üç katını benim kızım yiyor tamam zayıflamak güzelde kas yapalım derken göz cikartmayalim hadi o yediklerin sana geçiyor senden kızına ne geçiyor kı bebislerdaha daha küçük o bir tek anne sütü emiyordur teşekkürler bile yeni yeni yiyordur ben bilmem sen ve bebek doyuyorsa problem yokMenümü yazayımda şok olun
Kahvaltı bi haşalnmış yumurta 2 hurma
Öğlen yok saat 3 te şinitzel tavuk yanımda bol salata sütlü kahve bu kadaryersem duramam die başlamadım
Sütun de azalma olmuyor mu boyle az yiyinceAcıkmadım belki akşam bi kahve daha içerim yada meyve hiç sewmem ama
Canm oğlum ek gıda alıyo ve maalesef sık sık veriyorum çünkü işe başlıycam ve işe başladığımda gidip ben gelene kadar ek gıda alıcak göğüs kanalım çok dar olduğu için sağmam çok zor oluyo ayrıca bu kadar az yemiyodum son günlerde ramazana vucudum alışsın die kestim allah nasip ederse oruç tutucam birden kesersem kan şekerim düşer dayanamazdım öbür türlü ayrıca bebiş doyar süt psikolojik bişe yemeyle kesinlikle alakası yok sütü su ve beyin yapar hemşirelik okurken öğrendiğim buArkadaşım sen hiç bir şey yememissinki inan bana senin geldiğinin an az üç katını benim kızım yiyor tamam zayıflamak güzelde kas yapalım derken göz cikartmayalim hadi o yediklerin sana geçiyor senden kızına ne geçiyor kı bebislerdaha daha küçük o bir tek anne sütü emiyordur teşekkürler bile yeni yeni yiyordur ben bilmem sen ve bebek doyuyorsa problem yok
Benm diyetisyenimde ben olsam tutmam çünkü sen etkilenirsin bebeğe bile olmaz sütüne de bile olnaz dedi zaten ben tutacaktım o ne derse desinBen de diyetisyenime gittim bugün.ben olsam tutmam bebeğin küçük dedi susuzluk olacak uzum süre dedi.ama yine de ramazan ayina uygun bir mönü verdi yaziyorum birazdan
Bana diyetisyen ekmek pilav vermedi sütlü tatlı ye ara öğünde günler uzun vucıdın dengelensin dedi benmde canma minnet olduSahur 1 yumurta 1 dilim peynir 2 ceviz 3 tb ekmeği yesillik 4 yk yogurt 1 meyve.iftarda 1 hurma ve 2 keoce corba icilip 10 dk beklenecek.sonra salata cacik ve 3 koftekadar et tavuk veya balik.ya da 8kaşık baklagik veya etli sebze yemeği.ya da ekmeksiz 3 dolma veya 8 tane sarma.2 dilim ekmek veya 4 kaşık pilav... Ara öğün 1su bardagi tarçınlı süt.1porsiyon meyve 5 badem... Umarim anlaşılmıştır... 6.5aylik oldu bebeğim ve gayet iyi gidiyor kilo vermem.
Ben kalorisini bilmiyorum hiç bu kadar az yememiştim bugünde biliyorum akşam falan yeseydim duramazdım o yüzden yememeyi tercih ettimRebel92 canim diyetisyenim 1800 kalorilik diyet verdi bebegin küçük diye de ondan sordum sütun etkileniyor mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?