Hanımlar günaydın bugün çok erken kalktım uyku tutmadı.Simdi çok mutlu bir şekilde kilo bildirimi yapayım.
Gecen cuma 81.6
Bugün 80.6
1 kilo vermişim sukurler olsun
tebrikler kizlarGünaydın kızlarrrrrr
Sonun da altmışlı rakamları gördüm
Geçen hafta 70.8
Bu hafta 69.9
Fark 0,9
Yüzde 1,271
Bende 70 li rakamları gördükten sonra daha motive olucam.Sonrasinda 60 lar inşallah darısı başıma.Günaydın kızlarrrrrr
Sonun da altmışlı rakamları gördüm
Geçen hafta 70.8
Bu hafta 69.9
Fark 0,9
Yüzde 1,271
Cnm çocuğu etkilemiyosa her sabah sıcak suya 4 tane gün kurusu at 15 dk bekle suyunu iç kayısı ye acayip düzene sokuyoGünaydın kızlar
Gecen hafta 70.8
Bu hafta 70.5
Fark 300 gr%0.423
Bu hafta yine sindirimim durdu mide problemlerim başladı hadi hayirlisi en azından gitmiş sizinki kadar olmasa da. Tebrik ediyorum kizlar güzel gitmiş kilolar
Canim teşekkür ederim yine mide yanması ve sindirememe yaşıyorum dr a gidip ilaç almam gerekiyor biliyorum ramazan da geldi ya beni yokluyor midem kaç gündür of off bakalım ramazanda nasıl olacakCnm çocuğu etkilemiyosa her sabah sıcak suya 4 tane gün kurusu at 15 dk bekle suyunu iç kayısı ye acayip düzene sokuyo
Nide hastalıklarıyla oruç çok zor oluyo allah yardım etsinCanim teşekkür ederim yine mide yanması ve sindirememe yaşıyorum dr a gidip ilaç almam gerekiyor biliyorum ramazan da geldi ya beni yokluyor midem kaç gündür of off bakalım ramazanda nasıl olacak
seni motive ettim kendim temizliğe dalıp bişey yapamadım bugün yapabilirim umarım. Seni aytıca tebrik ediyorum canım süpersin.chocolate19 canım son üç gün çok güzel motive ettin beni çok sağol
İnşallah bu hafta 69.9 a güvenip çok yemem
Kizlar ben kilo almisim54 çıktım ya en başa döndüm resmen
Benim de olursa eğer üç gün içinde bekliyorum canım benimkine belli olmuyor tam 30 gunde de olduğu oluyor 35 günü bulduğu da. Çok bir şey yemese de kötü hissediyor insan kendini degil mi o durumdaHanımlar günaydın benim tartıda sıkıntı var herhalde bu 72 gosteriyor bı 73 bende anlamadım bugün özellikle zaman ayırarak bı bakacağım ne derdi var
Geçen hafta 72,2 kg
Güncel 72,5 kg
Bu hafta artidayimbu hafta daha fazla spor belini de incittim nasıl olacak hiç bilmiyorum gerçi bir iki gün içinde regl olacağım kendimi davul gibi hissediyorum hadi bana kolay gelsin kilo veren arkadaşlarımı da tebrik ediyorum
Ewet cnm hatta iftardan öncede yapabilirsin sofranı hazırlarken onuda hazırlacanım. Bende senin gibi bir ileri bir geri devam editorum. Ramazandan çok umutluyum ama bakalım.
Geçen hafta 61.800
Bu hafta 62.000
Fark + 200
Ben çok kilo dalgalanması yaşıyorum. İki gün önce bi baktım 63 çıktım. O moral boxukluguyla kendini yemekten alamadım.. Tuvalet sorunuda etkiliyor sanırım. Bu kuru kayısıyı ramazanda sahurdan öncemi yapmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?