Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek'ten ancak girip yazıyorum bugün bu saatte
Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
11 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
2 dilim çavdar ekmeği
1 tk bal ve tereyağı

Atıştırma
2 hurma kayısı ve Şiraz adedini hatırlamıyorum
Galiba meyveyi azaltmam lazım

Akşam menüm
1 kase şehriyeli çorbu
Salata
3 kaşık pilav

2.5 lt su
20 dk yürüyüş

Kizlar ben kilo almisim 54 çıktım ya en başa döndüm resmen

Günaydın kızlar
Gecen hafta 70.8
Bu hafta 70.5
Fark 300 gr%0.423
Bu hafta yine sindirimim durdu mide problemlerim başladı hadi hayirlisi en azından gitmiş sizinki kadar olmasa da. Tebrik ediyorum kizlar güzel gitmiş kilolar
Cnm çocuğu etkilemiyosa her sabah sıcak suya 4 tane gün kurusu at 15 dk bekle suyunu iç kayısı ye acayip düzene sokuyo

L Larendee sağol canım vermişsin listeyi ben de aşağı yukarı böyle birşey tahmin ediyordum. Proje işlerim bitti notları da bitirdim sayılır okul işlerimi tamamladım s ayılır daha rahatım a rtık . Denicem bu listeye göre diyet yaparak oruç tutmayı. Sütüm azalırsa bende vazgeçerim.

Cnm çocuğu etkilemiyosa her sabah sıcak suya 4 tane gün kurusu at 15 dk bekle suyunu iç kayısı ye acayip düzene sokuyo
Canim teşekkür ederim yine mide yanması ve sindirememe yaşıyorum dr a gidip ilaç almam gerekiyor biliyorum ramazan da geldi ya beni yokluyor midem kaç gündür of off bakalım ramazanda nasıl olacak

Hanımlar günaydın benim tartıda sıkıntı var herhalde bu 72 gosteriyor bı 73 bende anlamadım bugün özellikle zaman ayırarak bı bakacağım ne derdi var
Geçen hafta 72,2 kg
Güncel 72,5 kg
Bu hafta artidayim bu hafta daha fazla spor belini de incittim nasıl olacak hiç bilmiyorum gerçi bir iki gün içinde regl olacağım kendimi davul gibi hissediyorum hadi bana kolay gelsin kilo veren arkadaşlarımı da tebrik ediyorum

Kizlar ben kilo almisim 54 çıktım ya en başa döndüm resmen

canım. Bende senin gibi bir ileri bir geri devam editorum. Ramazandan çok umutluyum ama bakalım.
Geçen hafta 61.800
Bu hafta 62.000
Fark + 200

Ben çok kilo dalgalanması yaşıyorum. İki gün önce bi baktım 63 çıktım. O moral boxukluguyla kendini yemekten alamadım.. Tuvalet sorunuda etkiliyor sanırım. Bu kuru kayısıyı ramazanda sahurdan öncemi yapmalıyız.

Benim de olursa eğer üç gün içinde bekliyorum canım benimkine belli olmuyor tam 30 gunde de olduğu oluyor 35 günü bulduğu da. Çok bir şey yemese de kötü hissediyor insan kendini degil mi o durumda

Ewet cnm hatta iftardan öncede yapabilirsin sofranı hazırlarken onuda hazırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…