Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nide hastalıklarıyla oruç çok zor oluyo allah yardım etsin
Teşekkür ederim canım üniversiteden beri böyle canım ramazanlarda da Allah affetsin bir tutuyorum bir tutamiyorum bundan kaynaklı çok da fazla birikti valla

seni motive ettim kendim temizliğe dalıp bişey yapamadım bugün yapabilirim umarım. Seni aytıca tebrik ediyorum canım süpersin.
Öyle olur ya genelde sınava çalıştırdığın daha yüksek alır onun gibi oldu
Bu hafta güzel olur güveniyorum sana

günaydınldr evdeki tadilat boya temizlik bitmedi bir türlü hiç giremiyorum kusura bakmayın ben bu hafta artıdayım çünkü dikkat edemedim ilaçta acayip iştah açıyo
geçen hafta 89,2
bu hafta 89,9
+700 gr ama telafi edicem inşallah hepimize hayırlı ramazanlar bende haftasonu deniycem geçmişe bakamadım akşam listeyi güncellerken okuycam
kilo veren herkesi tebrik ederim

Kizlaaar ben de
Gecen.hafta 73.2 ydim
Bu hafta 72.7 yimmm..
Cok sıkı diyetim yok hatta hic yok gibi bisey.
Pirinc pilavi yedim 3 aksam, pizza yedim 2gun once.. ama spor yapiyorum ben .bi de yememi durdursam.iyi olucak...

Son düzenleme:
b de senin gibiyim ufak daha bebişisim ufak ufak vereyim yeter

Günaydın bayanlar. Kilo bildirimi mi yapayım
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.5
Fark-700
%1.057

Bu hafta kızımla resmen yapışık yaşadık. Normalde kendi kendine uyuyan çocuk memede uyumak istiyo sürekli. Memeden ayrılmak istemiyo ek gida olarak da pek bişey yemiyo. Gece en fazla 1 kez uyanırdı sürekli uyanıyor ağlıyor ben de zombi gibi geziyorum... uyanıkken de sürekli ilgi istiyo. Dis çıkartıyor diye düşünüyoruz. Umarım bir an önce atlatırız bu süreci...

Benim kizim 5.5 aylik ve aynen dediginiz gibi.. ama.hep boyleydi. Sadece degisen sey,artik kucakta meme yemiyor. Illa gidip.yatcaz oyle yiycek.. yalanci meme de tutmadi hic. Beni emzik olarak kullaniyo. Agzndan meme ciksa uyaniyo dun gunduz uykusu 2kere uyudu,biri 20 dk biri 15 dk.ydi inanabiliyo musunuz.. :/

Ben de emzik vermeyi denedim ama istemedi hiç eliyle çekip atıyo yere. Şu dişleri bir çıksın da memesiz uyutmaya alıştırmaya calisicam. Bizim de 5 aylıkken meme emmedi bi ara. Çok az kilo almıştı hatta. Ek gıdaya başlayınca rahatladı biraz. Emziriyordym yatağına koyunca kendi kendine uyuyordu. Uyumazsa babasinin kucaginda da uyuyordu.Gece de uyansa bile memeyi emip anında uyuyordu. Ama son günlerde memeden ayırıp yatağına koyduğum an ağlıyor iyice dalana kadar yatiramiyorum.gecen gece uyandı 4 saat uyutamadım. Sürekli meme istiyor ben de iyice gerildim gerildikce uyumadı. Her yerim tutuldu valla. Tabi sabah uyanıyor 1 gülücük herşeyi unutturuyor. Böyle böyle büyüyecekler heralde

Diş cnm bu belirtiler bende şok olmuştum memede durmak istiyodu sürekli emmiyodu bile meğer dişini kaşıyomuş bi haftada bitti bizim inşallah seninde biter normale döner

Allah ömür versin o dış kaşıntısı yokmu dışı çıkardı ama hepsini arka arkaya çıkardı hala çıkarıyor benim göğsünün ucu kocaman bir yarık oldu hala geçmedi ayırmak istiyorum ama meme onun en yakın dostu benim ise işkence saati ama dediğiniz gibi bir gülücük her şeyi unutturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…