Teşekkür ederim canım üniversiteden beri böyle canım ramazanlarda da Allah affetsin bir tutuyorum bir tutamiyorum bundan kaynaklı çok da fazla birikti vallaNide hastalıklarıyla oruç çok zor oluyo allah yardım etsin
Öyle olur ya genelde sınava çalıştırdığın daha yüksek alır onun gibi olduseni motive ettim kendim temizliğe dalıp bişey yapamadım bugün yapabilirim umarım. Seni aytıca tebrik ediyorum canım süpersin.
Hastalık cnm başka şeye benzemez allah hastalıkta tutmayı zorunlu kılmamış zatenTeşekkür ederim canım üniversiteden beri böyle canım ramazanlarda da Allah affetsin bir tutuyorum bir tutamiyorum bundan kaynaklı çok da fazla birikti valla
Cnm yokluğun baya hissediliyo buralarda bidepentagram42 ben de ereyim tartı durmumu
geçen hafta 72.7
bu hafta 71.7
fark 1 kg
yüzde1,37
Ben hala cezalı sayılırım öyle çok almışım ki geçen hafta vermeyle bitiremedim bu hafta
Aynen ya deli olacağım amayirlisiBenim de olursa eğer üç gün içinde bekliyorum canım benimkine belli olmuyor tam 30 gunde de olduğu oluyor 35 günü bulduğu da. Çok bir şey yemese de kötü hissediyor insan kendini degil mi o durumda
b de senin gibiyim ufak daha bebişisim ufak ufak vereyim yeterGunaydın güzellikler umarım tartıda bol eksili bir güne uyanmışsınızdır
Geçen hafta 63.2
Bu hafta 62.8
Fark 0,4
Yuzde 0,632
Ayda 2 kilo vermek hedefm minigim kucuk daha süt etkilenmesin diye bol beslenmeli anca bu kadar arkanizdan tin tin geliyorum :)
Benim kizim 5.5 aylik ve aynen dediginiz gibi.. ama.hep boyleydi. Sadece degisen sey,artik kucakta meme yemiyor. Illa gidip.yatcaz oyle yiycek.. yalanci meme de tutmadi hic. Beni emzik olarak kullaniyo. Agzndan meme ciksa uyaniyo dun gunduz uykusu 2kere uyudu,biri 20 dk biri 15 dk.ydi inanabiliyo musunuz.. :/Günaydın bayanlar. Kilo bildirimi mi yapayım
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.5
Fark-700
%1.057
Bu hafta kızımla resmen yapışık yaşadık. Normalde kendi kendine uyuyan çocuk memede uyumak istiyo sürekli. Memeden ayrılmak istemiyo ek gida olarak da pek bişey yemiyo. Gece en fazla 1 kez uyanırdı sürekli uyanıyor ağlıyor ben de zombi gibi geziyorum... uyanıkken de sürekli ilgi istiyo. Dis çıkartıyor diye düşünüyoruz. Umarım bir an önce atlatırız bu süreci...
Ben de emzik vermeyi denedim ama istemedi hiç eliyle çekip atıyo yere. Şu dişleri bir çıksın da memesiz uyutmaya alıştırmaya calisicam. Bizim de 5 aylıkken meme emmedi bi ara. Çok az kilo almıştı hatta. Ek gıdaya başlayınca rahatladı biraz. Emziriyordym yatağına koyunca kendi kendine uyuyordu. Uyumazsa babasinin kucaginda da uyuyordu.Gece de uyansa bile memeyi emip anında uyuyordu. Ama son günlerde memeden ayırıp yatağına koyduğum an ağlıyor iyice dalana kadar yatiramiyorum.gecen gece uyandı 4 saat uyutamadım. Sürekli meme istiyor ben de iyice gerildim gerildikce uyumadı. Her yerim tutuldu valla. Tabi sabah uyanıyor 1 gülücük herşeyi unutturuyor. Böyle böyle büyüyecekler heraldeBenim kizim 5.5 aylik ve aynen dediginiz gibi.. ama.hep boyleydi. Sadece degisen sey,artik kucakta meme yemiyor. Illa gidip.yatcaz oyle yiycek.. yalanci meme de tutmadi hic. Beni emzik olarak kullaniyo. Agzndan meme ciksa uyaniyo dun gunduz uykusu 2kere uyudu,biri 20 dk biri 15 dk.ydi inanabiliyo musunuz.. :/
Diş cnm bu belirtiler bende şok olmuştum memede durmak istiyodu sürekli emmiyodu bile meğer dişini kaşıyomuş bi haftada bitti bizim inşallah seninde biter normale dönerGünaydın bayanlar. Kilo bildirimi mi yapayım
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.5
Fark-700
%1.057
Bu hafta kızımla resmen yapışık yaşadık. Normalde kendi kendine uyuyan çocuk memede uyumak istiyo sürekli. Memeden ayrılmak istemiyo ek gida olarak da pek bişey yemiyo. Gece en fazla 1 kez uyanırdı sürekli uyanıyor ağlıyor ben de zombi gibi geziyorum... uyanıkken de sürekli ilgi istiyo. Dis çıkartıyor diye düşünüyoruz. Umarım bir an önce atlatırız bu süreci...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?