Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayrlı ramazlar kızlar günaydın anca yazabiliyom
geçen hafta:61.4
Bu hafta:60.8
Fark:600 gr
Mens öncesi bu kadar eksi olduğma şükür:) hadi ben kaçtım bugün çooook yoğunum :)

Diş cnm bu belirtiler bende şok olmuştum memede durmak istiyodu sürekli emmiyodu bile meğer dişini kaşıyomuş bi haftada bitti bizim inşallah seninde biter normale döner
2 hafta oldu bizim de ama hala çıkmadı dört gözle bekliyoruz sürekli ağzının içine bakıyoruz bir an önce çıksın diye

16 aylık olmuş bebeğiniz maşallah. Umarım düzene girer en kısa surede

2 hafta oldu bizim de ama hala çıkmadı dört gözle bekliyoruz sürekli ağzının içine bakıyoruz bir an önce çıksın diye
Diş mevzusu cikmaya baslayinca hiç sonu gelmiyor ki canim Allah kolaylik versin biz de alttaki azılarını bekliyoruz uzun zamandır bu gece de uyku felaketti. Papatya yağı iyi geliyor diyorlar canım aktardan alıp deneyebilirsin

Oruç derken adet oldum galiba kızlar. Dün kızım bir yaşına girdi. Ağrlarım vardı hiç oralı olmamıştım ama sonunda olacak geliba

Oruç derken adet oldum galiba kızlar. Dün kızım bir yaşına girdi. Ağrlarım vardı hiç oralı olmamıştım ama sonunda olacak geliba
Bi anda ödem atiyosun ya kilo vermene yardimci olur. Zaten nasılsa her ramazanda bikac gin fire veriyoruz. Bazen basinda bazen ortada bazen sonunda. Benimki de haftaya olacak sanki

79 kilo cıktım sabah aç karnına inş devamı gelir ramazanda nasıl yapacam bilmiyorum oruç tutmayı düşünüyorum bebegim ek gıdaya başladığım için bebegi 7 aylık olup da oruç tutmayı düşünen varmı

Bi anda ödem atiyosun ya kilo vermene yardimci olur. Zaten nasılsa her ramazanda bikac gin fire veriyoruz. Bazen basinda bazen ortada bazen sonunda. Benimki de haftaya olacak sanki
Haftaaya daha çok kilo vermiş olurum inş ödem atılıyordur canım bana motivasyon olur.

benim bebeğimde 8 aylık canım. Bende tutucam.

Arkadaşlar bu arada benim arkadadım diyetistene gidiyor. Ona ramazan için detoks önermiş. Yeşillikleri maydanoz roka tere dereotunu robatto çek. Yarım limon suyu. Çorba kıvamında iftardan bir saat sonra bir bardak iç. Yag yakıcı detoks demiş. Denenebilir gibi geldi bana

Allah nasip ederse ben tutucam benmki şuan tam 7 aylık

Hayırlı sahurlar hanımlar çok yoğun bir dönemdeydim yeniden teyze oldum dun 1400 gr cık:))) hem o hem yagın sınav derken giremedim hiç kusura bakmayın diyet için duzenim de kalmamıştı yarınki sınavdan sonra inşallah düzene girip aktif olarak katılırım hayırlısıyla oruç tutacak olanlarımız zorlanmadan tutar inşallah bende tutmaya çalışacağım öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…