- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
2 hafta oldu bizim de ama hala çıkmadı dört gözle bekliyoruz sürekli ağzının içine bakıyoruz bir an önce çıksın diyeDiş cnm bu belirtiler bende şok olmuştum memede durmak istiyodu sürekli emmiyodu bile meğer dişini kaşıyomuş bi haftada bitti bizim inşallah seninde biter normale döner
16 aylık olmuş bebeğiniz maşallah. Umarım düzene girer en kısa suredeAllah ömür versin o dış kaşıntısı yokmu dışı çıkardı ama hepsini arka arkaya çıkardı hala çıkarıyor benim göğsünün ucu kocaman bir yarık oldu hala geçmedi ayırmak istiyorum ama meme onun en yakın dostu benim ise işkence saati ama dediğiniz gibi bir gülücük her şeyi unutturuyor
Diş etlerini hakiki zeytinyağ ile ov cnm o çok rahatlıyomuş ben çok yapamadım bırakmadı2 hafta oldu bizim de ama hala çıkmadı dört gözle bekliyoruz sürekli ağzının içine bakıyoruz bir an önce çıksın diye
Bende öyle ümit ediyorum halaaaa16 aylık olmuş bebeğiniz maşallah. Umarım düzene girer en kısa surede
Diş mevzusu cikmaya baslayinca hiç sonu gelmiyor ki canim Allah kolaylik versin biz de alttaki azılarını bekliyoruz uzun zamandır bu gece de uyku felaketti. Papatya yağı iyi geliyor diyorlar canım aktardan alıp deneyebilirsin2 hafta oldu bizim de ama hala çıkmadı dört gözle bekliyoruz sürekli ağzının içine bakıyoruz bir an önce çıksın diye
Bi deneyim umarım işe yararDiş etlerini hakiki zeytinyağ ile ov cnm o çok rahatlıyomuş ben çok yapamadım bırakmadı
Bi anda ödem atiyosun ya kilo vermene yardimci olur. Zaten nasılsa her ramazanda bikac gin fire veriyoruz. Bazen basinda bazen ortada bazen sonunda. Benimki de haftaya olacak sankiOruç derken adet oldum galiba kızlar. Dün kızım bir yaşına girdi. Ağrlarım vardı hiç oralı olmamıştım ama sonunda olacak geliba
Vücudunda rahatlar hem tatlı krizleri biter hemOruç derken adet oldum galiba kızlar. Dün kızım bir yaşına girdi. Ağrlarım vardı hiç oralı olmamıştım ama sonunda olacak geliba
aynen umarım canımVücudunda rahatlar hem tatlı krizleri biter hem
Haftaaya daha çok kilo vermiş olurum inş ödem atılıyordur canım bana motivasyon olur.Bi anda ödem atiyosun ya kilo vermene yardimci olur. Zaten nasılsa her ramazanda bikac gin fire veriyoruz. Bazen basinda bazen ortada bazen sonunda. Benimki de haftaya olacak sanki
benim bebeğimde 8 aylık canım. Bende tutucam.79 kilo cıktım sabah aç karnına inş devamı gelir ramazanda nasıl yapacam bilmiyorum oruç tutmayı düşünüyorum bebegim ek gıdaya başladığım için bebegi 7 aylık olup da oruç tutmayı düşünen varmı
Allah nasip ederse ben tutucam benmki şuan tam 7 aylık79 kilo cıktım sabah aç karnına inş devamı gelir ramazanda nasıl yapacam bilmiyorum oruç tutmayı düşünüyorum bebegim ek gıdaya başladığım için bebegi 7 aylık olup da oruç tutmayı düşünen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?