Bende ramazandan umitliyim canım yoğunluk git geller derken ucunu kaçırdım stresten yemedigim şey kalmadı en azından akşama kadar yemiycez akşamda sağlık lı şeyler yeriz inşallahKızlar ramazanla birlikte yeni döneme giricem inşallah ilk başlarken ki motivasyon yeniden başlar. Yeni bir programla neler olcak merak ediyorum.
O zamanda akşam yemeğinden önce ya perşembe ya cuma akşamı olur herhaldeİyi günler kizlar umarım oruçlar iyi gidiyordur. Ya bir şey soracağım sizlere biz normalde tartılırken sabah aç karnina tartiliyoruz ya oruç tutarken ne zaman tartilacagiz? Malum sabah tartilmak iyi bir ölçüt olmayacaktır
gecmis olsun canimSalgın varmış oğlum mikrop kapmis. Kac gündür ishal ateş kusmayla ugrasiyoruz... Ek gidayi iyice bıraktı anne sütüne düştü yavrum ben de niyetlenemedim bugun oruca... Tutanlara Allah yardım etsin ve kabul eylesin.
Ben de karar verdim canım kırmızı et vardi dolapta onunla bir şeyler yapacağım inşKızlar nasılsınız benm derdim başladı akşama ne pişirsem şuan eşim buldu nasıl mutlu oldum siz napıyosunuz yemek işini
Normal gün gibi olmuyo insan daha özenli şeyler yapmak istiyo oda aklına hergün hergün gelmiyoBen de karar verdim canım kırmızı et vardi dolapta onunla bir şeyler yapacağım inş
Haklisin canim ama her gün de özenli olamiyor insan. Birkaç gün özenirim sonra normale dönerim ben:) gerçi önümüzdeki gunlerde misafir falan da cagiracagimiz için istesem de istemesem de özenli olacağımNormal gün gibi olmuyo insan daha özenli şeyler yapmak istiyo oda aklına hergün hergün gelmiyo
Benim de öyle geçen akşam bi öğün yemedim keşke yeseymişim gece hiç sütüm olmadı tek göğüsle doyan kız ikisini de emdi doymadı öğün atlamaya bile gelmiyor benimki tabi herkesin yapısı farklı ama riske atamadımBen diyetimsi beslenince bile sutum yok dencek kadar azaldi,saldim ben de..harekete agirlik verdim..... oruc nasil tutuyosunuz kizlar.. kolaylik versin Allah..
benimdee susuzluk sorunum oldu acikma daha az. Yemegi gozum hic gormedi diyebilirim deli gibi su ictim.Kizlar oruç olanlarin Allah kabul etsin ben de iftarı yaptim. Allah günah yazmasın ama bugün benim için zor oldu cok uzun zamandir oruç tutmuyordum son zamanlarda da su çok içtiğim için vücudum alışmış öğleden sonra cok susuz kaldım iftarı zor ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?