Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ramazanla birlikte yeni döneme giricem inşallah ilk başlarken ki motivasyon yeniden başlar. Yeni bir programla neler olcak merak ediyorum.
Bende ramazandan umitliyim canım yoğunluk git geller derken ucunu kaçırdım stresten yemedigim şey kalmadı en azından akşama kadar yemiycez akşamda sağlık lı şeyler yeriz inşallah

Hayırlı sahurlar hayırlı ramazanlar kizlar. Ramazana cok iyi bir başlangıç yapmadim galiba gece boyu kizimla bir uyur bir uyanır geçirdik zamani sağolsun uykuya dalacağım diye bütün saçlarımı yoldu dahası uyumadı da sahuru birlikte yaptık inatçılık fena durumdaydı normalde yemedigi kahvaltiliklari inadina yedi saka gibi. Neyse ben de bir haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
Kepekli ekmekle tost
3 cherry domates
7 yesil zeytin
Yarım bardak süt ve
Bir bardak ıhlamur içtim fazla mı oldu bilemedim menüm akşama kadar ac kalacağımı düşününce gözüm döndü. Neyse kızlar tekrardan herkesin ramazani hayırlı olsun Allah ağız tadıyla gecirmeyi nasip etsin. Umarım sikintisiz bir gün olur iyi geceler:)

Salgın varmış oğlum mikrop kapmis. Kac gündür ishal ateş kusmayla ugrasiyoruz... Ek gidayi iyice bıraktı anne sütüne düştü yavrum ben de niyetlenemedim bugun oruca... Tutanlara Allah yardım etsin ve kabul eylesin.

İyi günler kizlar umarım oruçlar iyi gidiyordur. Ya bir şey soracağım sizlere biz normalde tartılırken sabah aç karnina tartiliyoruz ya oruç tutarken ne zaman tartilacagiz? Malum sabah tartilmak iyi bir ölçüt olmayacaktır

O zamanda akşam yemeğinden önce ya perşembe ya cuma akşamı olur herhalde

Normal gün gibi olmuyo insan daha özenli şeyler yapmak istiyo oda aklına hergün hergün gelmiyo
Haklisin canim ama her gün de özenli olamiyor insan. Birkaç gün özenirim sonra normale dönerim ben:) gerçi önümüzdeki gunlerde misafir falan da cagiracagimiz için istesem de istemesem de özenli olacağım

Ben diyetimsi beslenince bile sutum yok dencek kadar azaldi,saldim ben de..harekete agirlik verdim..... oruc nasil tutuyosunuz kizlar.. kolaylik versin Allah..
Benim de öyle geçen akşam bi öğün yemedim keşke yeseymişim gece hiç sütüm olmadı tek göğüsle doyan kız ikisini de emdi doymadı öğün atlamaya bile gelmiyor benimki tabi herkesin yapısı farklı ama riske atamadım

Kizlar oruç olanlarin Allah kabul etsin ben de iftarı yaptim. Allah günah yazmasın ama bugün benim için zor oldu cok uzun zamandir oruç tutmuyordum son zamanlarda da su çok içtiğim için vücudum alışmış öğleden sonra cok susuz kaldım iftarı zor ettim

benimdee susuzluk sorunum oldu acikma daha az. Yemegi gozum hic gormedi diyebilirim deli gibi su ictim.

Allah kabul etsin insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…