Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimdee susuzluk sorunum oldu acikma daha az. Yemegi gozum hic gormedi diyebilirim deli gibi su ictim.

Allah kabul etsin insaallah.

Şu saate kadar 2 litre su içtim alışınca vucut istiyo tabi
birden su içmeyin çok midenize dikkat edin yavaş yavaş için kızlar

Bugun menum
Sahur 1haslanmis kabak 2 yumurta kk peynir 2 zeytin 1 cherry 1 dl ekmek

İftar 1 kase tarhana corbasi avuc ici kadar haslanmis tavuk gogsu 3 yk kuru fasulye 1 yk pilav salata 1 lokma pide
Ara 4 erik
3 bucuk lt su
250 ip
60 mekik

Benim mönüm sahur 1 haslanmis yunurta 1 dilim peynir 4yk yogurt 2dilim tb ekmegi yesillik 1 salatalik ve domates 2ceviz .iftar 1hurma 2 kepçe yogurtlu corba salata 10 dkara verip sonra 4yk bulgur pilavi 3yk tavuk şiş 1bardak ayran.ara öğün 1 bardak tarçınlı süt yarim elma 5 badem... Su benim de 2lt oldu 3e tamamlarım insallah

Ay kızlar iftardan önce işim var diye disari çıktım 1 saat kadar hizlica yürüdüm cocuk huysuz evde diye.Gelince de hemen mutfaga girdim.O gazla yemegi de hizli ve cok yemisim mahvoldum resmen.bas agrisi bas dönmesi mide bulantisi çok fenayim.Belki yarın niyetlenmem zaten regl olacak gibiyim leke geldi bugün.

Sahuru 12 gibi yapip yatiyorum. Cok uyanan bir bebegim var. Uykusuzluga dayanamiyorum.
Sahur
1 haslanmis yumurta
1 kb peynir
5 zeytin
Domates
Salatalik
1 dilim ekmek
Dünkü gibi yaparsa ben de senin gibi yapacağım heralde canim.bebeğim resmen meme ile uyumak istiyor açlıktan değil ama dudak tiryakisi resmen.var mi bunun bi çaresi.ramazandan sonra uyku egitimi vermeyi düşünüyorum

Kizlaar..ben cok kotuyum
Dun aksama dogru ateslendim durduk yere. Iftar icin yemek yapiyordum yarim kaldi.. 4gibi hissettim kotu olcagimi bi halsizlik coktu ustume. Saat 5 gibi ateslenmeye basladim.. sonra cok fazlalasti atesim. Titreme geldi..biliyorum soyunmam gerektigini ama yapamadim battanyenin altina grdm burnumu bile ckaramadim. Kiz kardesim bizdeydi o bebekle ilglendi,iftarlik hazirliga o bakti falan.. bormalde 35.8-36.2 gibidir vucut scakligim, 38.5a kadar ciktim nerdeyse..
Bi ara ellerimi yikarken aynada kendimden korktum suratm bembeyaz dudagim morumsu bi renk..
Bu arada soyleym oruc tutmadim..ama hic bisey de yiyemedim gun icinde...
Iftar sonrasi kendme gelmstim ki bizimkiler ye ye ue diye onume bi ton sey koyup yedrttiler...
Dun 72.7ydim. Yatmadan 74tum nerdeyse.Ama saglik daha onemli...neyse de.. ya ben gene donuyorum simdi. Bi parol ictim gidip. Insallah kotu olmam..nedeni ne olabilir ki @Larendee
chocolate19 Rebel92 pentagram42 M Minik Prenseslerim
zezeozge L Larendee

gogsunde agri var mi? Mastit filan gibi biseymi oldun acaba? Ya da usuttun mu? Ya da inaniyorsan nazar da olabilir. Vucudun gucsuz dusmuste olabilir. Simdi nasil oldun? Cok gecmis olsun.

gogsunde agri var mi? Mastit filan gibi biseymi oldun acaba? Ya da usuttun mu? Ya da inaniyorsan nazar da olabilir. Vucudun gucsuz dusmuste olabilir. Simdi nasil oldun? Cok gecmis olsun.
Tesekkur ederim. Smdi daha iyiyim. Gece de uyuyamadim titremekten. Nazara inanirim evet ,annem.su an.il.disinda ve babamla kardesim yalniz oldugu icin onlara da iftari ben hazirliycaktim. Bi de bebek var basimda ..aman ne biliyim akrabalar falan mi nazarladi naptiysa vay herseye de yetisiyo diye..Dun kotu oldukca sureler dualar okudum falan zaten o iyi etti beni ..
Mastitin belirtisi ne bilmiyorum da oyle cok bi agri olmadi ama memelerim tas gibi olmustu dun.bi de sizliyordu.. ama vucudumun herrrr yeri sizliyordu. Oyle bi kirginlik var ki ayaga kalkmaya mecalim yok. Ama en azindan atesim dustu smdilik
Bi de iyice duygusala bagladim bana bisey olsa kizim napcak cok kucuk diye.. 5.5 aylik
Bu arada tesekkur ederim canim ilgin icin..

Göğüslerin sertleşir düğüm düğüm olduysa mastit olabilirsin. Birde iftar felan derken yürüyüş terleyip soğumuştu olabilir vücudun. Şimdi nasıl oldun

Göğüslerin sertleşir düğüm düğüm olduysa mastit olabilirsin. Birde iftar felan derken yürüyüş terleyip soğumuştu olabilir vücudun. Şimdi nasıl oldun
Simdi daha iyiyim. Atesim dustu ya sukur. Gece gene tir tir titremekten uyuyamadim. Bacaklarimi durduramiyordum.. :/
Ama su an hic mecalim.halim yok.. esim bugun de calisiyor pazar gunumuz bile yok ve bebekle nasil.ilgilenicem bilmiyorum.. kizkardesim gelebilirse cagiririm da....
Sut akiyo gogsumden dugumlense heralde akmazdi dimi.. cok hassas uclari falan aciyo gbi ama tam da emin olamiyorum. Vucudum kiriliyo ..
Dun balkon acikti mutfakta iceri gel bebege bak geri git falan. Hizlica yapmaya calistim biraz da. Sanirim o ara terleyip usuttjm de.. :/
Sagol mesajin icin canim..

Cnm sen üşütmüşsün bebekten fırsat buldukça terle duş al iyi gelir

1 ayda 3 kez mastit olmustum gogus ucumda agri vardi sonra gogsumde sizlamaya basladi sonra ti5reme bulanti bas donmesi ates geldi serum yedim surekli. Gogus kanalimin birisi tikanmisti ve gercekten zor. Bebekle hastalik cok zor gercekten. Allah bizleri cocuklarimiza cocuklarimiza bizlere bagislasin.

Cnm sen üşütmüşsün bebekten fırsat buldukça terle duş al iyi gelir
Evet galiba usuttum.. sagol rebel.. yumurtlama doneminde bu kadar ates olmaz dimi.. gecenlerde ilk adetimi.oldum ve 18.gundu iste dun birden.hastalandim. yumurtaliklarim agridi hafiften de,.hatta dikislerim de sancidi... acaba dogum sonrasi boyle mi.olcam artik ki diye dusundum ama.. o kadar ates olmaz bence ya.. 0.2-0.5 derece oynar belki..
Bebek meme emiyo.su an.. birlikte yatiyoruz. Kaldramiyorum resmen ruh gibiyim. Aglasa mizildansa da aaa bak.memeee dyip.meme emsin diye ugrasyorum . Cocugu zorluyorum resmen kusmazsa iyi insallah uyur da ben de biraz yatabilirim.rahatca... memede bebekle yatinca kaskati oluyo insan kipirdayamiyo ya.. ama bu da bi nimet valla su an benim icin..

Amin.. bebeklerimize bagislasin Allah bizi.. onlari da bize.. cidden zormus . Yani rahatca yat kalk iyiles baska zaman ama,sen olmazsan bebek.napicak ,kimse annesi kadar ilgilenemiyo bebek de senden baskasini istemiyo zaten..
Ayy mastit cok zor birseymis evet baktim internetten de. Yani hafife alincak.birsey degil galiba.. bakiyim olmadi sicak su tutcam memeye bi de bebek emdikten sonra biraz da sagarim kalan varsa cikar. Belki tikanan yer varsa acilir..
Tabi ayaga kalkmaya mecal bulursam..sana da gecmis olsun canim.bu arada... insallah tekrarlamaz..

umarim canim olmazsa dr git ilac kullanman gerekebilir.

Bana da söylediklern mastiti hatırlattı canım bol bol emzir boşalsın göğüsler geçmiş olsun çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…