Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimki memeyemi dyskun . Huyumu cozemedim canum. Uyku egitimini nasil vericeksin ?

gecmis olsun canim

Geçmiş olsun, bir doktora görün bence, ateş hafife alınacak birşey değil

Hayirli günler arkadaslar ben de bugun oruca niyetlendim Rabbim hepimize kolaylık versin.

Kuzenimin de 20 aylık bebegi var o da emziriyor. Gittigi diyetisyen böyle bir liste önermiş oruç tutarken uygulamak icin. Belki size de fikir olur diye paylasmak istedim.

Eklentiler

• IMG_20170528_132057.webp
    7 KB · Görüntüleme: 44
Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun .Allah şifa versin inşallah

hoşgeldin canım sen boy kilo bilgilerini paylaş kaptanımız seninekleyecektir listeye

Iyiyim canim sagol..ama bi iyiyim bi kotuyum de,dunku kadar kotu olmadi sonradan.. ayy saglik onemliymis valla. Canim tekrar kilo almis olmama skldi ama..veririm nasilsa.. :/
Aman Dikkat et kendine herşeyin başı sağlık sağlık olmayınca hiç birşeyin önemi Yok

Kızlar ben bugün çok şiştim ödem mi yapıyorum nedir bilemedim kilo almış olamam de mi iki günde

İyi geceler hanımlar
İlk gun o kadar çok yemişimki dun çok kötüydüm ..
Sahur
Bir bardak çay
Domates
Az ekmek ve peynir

İftar
Bir kepçe çorba
Bir kaşık pilav
Bol salata
Biraz karpuz ve tatlı yedim
Bir küçük kasede sütlü yedim
(bugun az yedim diyordum ama gene çok yemişim düşünün dun ne kötü şeyler yaptığımı(((()

Merhaba kızlar ben bugün beter haldeyim.Oruca niyetlenmedim ama orucludan beterdim.Sabah bi tost yedim sonra iftara kadar 3 tane yenidunya yedim.Evde degildik yeme firsatim ol,adi felaket yorgunlukla eve geldim ve esimin de istegi uzerine iftari kizartmayla yaptik.Abartmamaya çalışıyorum ama sanırım bu ramazan benim için epey zorlu gececek.

Kahvaltını sağlam yap sağlığına birşey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…