- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
Sagol canimmm :)Bana da söylediklern mastiti hatırlattı canım bol bol emzir boşalsın göğüsler geçmiş olsun çok
Dünkü gibi yaparsa ben de senin gibi yapacağım heralde canim.bebeğim resmen meme ile uyumak istiyor açlıktan değil ama dudak tiryakisi resmen.var mi bunun bi çaresi.ramazandan sonra uyku egitimi vermeyi düşünüyorum
Kizlaar..ben cok kotuyum
Dun aksama dogru ateslendim durduk yere. Iftar icin yemek yapiyordum yarim kaldi.. 4gibi hissettim kotu olcagimi bi halsizlik coktu ustume. Saat 5 gibi ateslenmeye basladim.. sonra cok fazlalasti atesim. Titreme geldi..biliyorum soyunmam gerektigini ama yapamadim battanyenin altina grdm burnumu bile ckaramadim. Kiz kardesim bizdeydi o bebekle ilglendi,iftarlik hazirliga o bakti falan.. bormalde 35.8-36.2 gibidir vucut scakligim, 38.5a kadar ciktim nerdeyse..
Bi ara ellerimi yikarken aynada kendimden korktum suratm bembeyaz dudagim morumsu bi renk..
Bu arada soyleym oruc tutmadim..ama hic bisey de yiyemedim gun icinde...
Iftar sonrasi kendme gelmstim ki bizimkiler ye ye ue diye onume bi ton sey koyup yedrttiler...
Dun 72.7ydim. Yatmadan 74tum nerdeyse.Ama saglik daha onemli...neyse de.. ya ben gene donuyorum simdi. Bi parol ictim gidip. Insallah kotu olmam..nedeni ne olabilir ki@Larendee
@chocolate19Rebel92 pentagram42 M Minik Prenseslerim
zezeozge L Larendee
Tesekkurleer..benimki memeyemi dyskun . Huyumu cozemedim canum. Uyku egitimini nasil vericeksin ?
gecmis olsun canim
Geçmiş olsun, bir doktora görün bence, ateş hafife alınacak birşey değilKizlaar..ben cok kotuyum
Dun aksama dogru ateslendim durduk yere. Iftar icin yemek yapiyordum yarim kaldi.. 4gibi hissettim kotu olcagimi bi halsizlik coktu ustume. Saat 5 gibi ateslenmeye basladim.. sonra cok fazlalasti atesim. Titreme geldi..biliyorum soyunmam gerektigini ama yapamadim battanyenin altina grdm burnumu bile ckaramadim. Kiz kardesim bizdeydi o bebekle ilglendi,iftarlik hazirliga o bakti falan.. bormalde 35.8-36.2 gibidir vucut scakligim, 38.5a kadar ciktim nerdeyse..
Bi ara ellerimi yikarken aynada kendimden korktum suratm bembeyaz dudagim morumsu bi renk..
Iftar sonrasi kendme gelmstim ki bizimkiler ye ye ue diye onume bi ton sey koyup yedrttiler...
Dun 72.7ydim. Yatmadan 74tum nerdeyse.Ama saglik daha onemli...neyse de.. ya ben gene donuyorum simdi. Bi parol ictim gidip. Insallah kotu olmam..nedeni ne olabilir ki@Larendee
zezeozge L Larendee
Geçmiş olsun canımKizlaar..ben cok kotuyum
zezeozge L Larendee
Geçmiş olsun .Allah şifa versin inşallahSimdi daha iyiyim. Atesim dustu ya sukur. Gece gene tir tir titremekten uyuyamadim. Bacaklarimi durduramiyordum.. :/
Ama su an hic mecalim.halim yok.. esim bugun de calisiyor pazar gunumuz bile yok ve bebekle nasil.ilgilenicem bilmiyorum.. kizkardesim gelebilirse cagiririm da....
Sut akiyo gogsumden dugumlense heralde akmazdi dimi.. cok hassas uclari falan aciyo gbi ama tam da emin olamiyorum. Vucudum kiriliyo ..
Dun balkon acikti mutfakta iceri gel bebege bak geri git falan. Hizlica yapmaya calistim biraz da. Sanirim o ara terleyip usuttjm de.. :/
Sagol mesajin icin canim..
hoşgeldin canım sen boy kilo bilgilerini paylaş kaptanımız seninekleyecektir listeyeMerhabaaa bende araniza katilmak isterim..9 aylik bir kizim var..Toplam 15 kilo almistim kizimi 4 kilo dogurdum ve her an her saniye emzirmeme ragmen saadece 8 kilo verebildim..6 kilo bana yapisti Emzirerek zayiflayam sansli kisilerden olamadim maaleaef
Iyiyim canim sagol..ama bi iyiyim bi kotuyum de,dunku kadar kotu olmadi sonradan.. ayy saglik onemliymis valla. Canim tekrar kilo almis olmama skldi ama..veririm nasilsa.. :/@lihgtpinklady gecmis olsun canim yeni girebildim ben.insallah daha iyisindir...
Aman Dikkat et kendine herşeyin başı sağlık sağlık olmayınca hiç birşeyin önemi YokIyiyim canim sagol..ama bi iyiyim bi kotuyum de,dunku kadar kotu olmadi sonradan.. ayy saglik onemliymis valla. Canim tekrar kilo almis olmama skldi ama..veririm nasilsa.. :/
Tuzlu felan mı yedin son zamanlardaKızlar ben bugün çok şiştim ödem mi yapıyorum nedir bilemedim kilo almış olamam de mi iki günde
Kahvaltını sağlam yap sağlığına birşey olmasınMerhaba kızlar ben bugün beter haldeyim.Oruca niyetlenmedim ama orucludan beterdim.Sabah bi tost yedim sonra iftara kadar 3 tane yenidunya yedim.Evde degildik yeme firsatim ol,adi felaket yorgunlukla eve geldim ve esimin de istegi uzerine iftari kizartmayla yaptik.Abartmamaya çalışıyorum ama sanırım bu ramazan benim için epey zorlu gececek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?