Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rebel92 Yemek duxeni degidtiya ondan olmustur belki canim.

Dunki iftar menum
4 kucuk kofte
Patates salatasi
2 kepce corba
1 dilim ekmek
Tatliyi cok kacirdim yazmiyorum

Sahur
1 yumurta
1kb peynir
1 kb az kasar peynir
3 xeytin
Domates
Salatalik
1 dilim ekmek

Gece cok zor yiyorum kizlar. Sutum azalmasin diye zorluyorum resmen.

Heralde cnm sahurda yiyip yatınca oluyo bende gece çok zor yiyorum cnm hiç bişi istemiyo bide ben tost börek falan yemeyi sewerim sahurda o yüzdnde zorlanıyorum

kızlar hayrlı ramazanlar cuma kilo bildiriminden beri ilk defa girdim o kadar yoruldum ki şu iki günde..bütün yemek düzenim şaştı tabii.. ilk iftar yedim canımın istediklerinden azar azar tabi çok geldi

dün ki iftarım; kahvaltılık ekmek dilimleri atmıştım fırına ondan 3 küçük dilim yedim biri beyaz diğeri esmer ve ortadaki şeylerden..biz iftarda ve sahurda kahvaltı yaparız sulu yemek olmuyo..mezeler peynir zeytin domates yumurta yöresel bi ramazan yemeğimiz var ondan bi de o da ortaya bi tabak konuyo r3-5 çatal yedim ondan da..ekstra köfte yapılır bi de ondan bi ısırık aldım ramazan pidesi olayını ilk gün yedim ve kapattım artık 2litre de su içtim. yaptığım tatlıdan falan yemedim
sahurda da bir haşlanmış yumurta,iki tane kahvaltılık ekmek,salatalık,15 kiraz(miniklerdi),ufaklarından 2-3 can erik ve su

artık yavaş yavaş eski yeme düzenime dönücem inşallah..sahurda bol yeşillk bitki çayı falan eklicem, iftarda da eşim gittiği için bu kadar kapsamlı iftar hazırlamam zaten annemle biz varız bazen yemek bazen çorba bazen hafif kahvaltı idare ederiz..arta kalan tatlıyı böreği möreği eşimle yollicam evde durmasın

inşallah kilo almadan mutlu huzurlu atlatırız bu ramazanı..orucun hakkını verebilmeyi nasip etsin Allah..mideyi dinlendireceğimize daha da yormadan yollayalım mübareği de haa sütümüz de bol olsun inşallahhhhh

Oruç derken adet olduğum için diyete devam ediyorum kızlar. Menü paylaşmayayım oruç olinca kimsenin canı çekmesin. Herhalde bir iki güne size oruçlulara bende katılırım .Eşim oruç olduğu için daha rahat diyet yapıyorum

İlk gün oruç tutayım dedim kızım aç kaldı galiba bezinden anladım.bu yılda kaldı oruç
Bu iki günde bir buçuk kilo almış gözüküyorum bakalım Cuma ya kadar toparlayacam inşallah

Slm kızlar, öncelikle tüm oruçluların niyetini yüce rabbim kabul etsin, hem sütünüz azalmıyor hem orucunuzu tutabiliyorsunuz ne mutlu size maaşallah, ben tutamıyorum süt azalıyor gibi geliyor, bebeğim süt diye çabalayınca vicdan azabı çekiyorum , oruç tutmayıncada üzülüyorum ama, Rabbim affetsin daha sonra tutarım inşallah , eşim için gece sahura kalkıp iftar sofrası hazırlamak ayrı bir haz veriyor bana, kendim tutamayınca oruçlu için birşeyler yapabilmek istiyorum, inşallah o tutabilir aksatmadan, oruç olmadığım içinde menü paylaşımı yapmıyorum kızlar, Allah sizlere dayanma gücü bebişlerinize bol süt nasip etsin

lightpinklady geçmiş olsun canm nasılsın şimdi?
Merhabaaa,evet dun ogleden sonradan beri iyiyim sanki. Insallah kotulesmem bi daha. Cok zor bebekliyken hasta olmak bir de korkuyo insan. Ciddi birseyim mi var,bana bisey olsa bebisim napar moduna girmistim zangir zangir titrerken..
Tesekkur ederim mesajin icin obsesif anne.. ben de az.obsesif degilim bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…