Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bebeğim 2 gün önce 5 ayına girdi ilk gün tuttum 2 kere mama vermek zorunda kaldım süt azalırsa bu da günah değil mi acaba sonuçta bebegin rizki azaliyo. .kafam çok karışık var mı benim gibi tutmayan?

Allah korusun ya aklına kötüyü getirme hemen..rica ederim bu arada obsesif olmak ne kadar zor dimi olmasak iyiydi ama

Ben varim.. yememden kistgmda bile azalma oldu bende. Ve ben dger arkadaslar gibi kati diyet yapmiyorum o yuzden... oruc da tutmuyorum..benim bebegim de haftaya 6 aylik olcak.

İlk gün oruç tutayım dedim kızım aç kaldı galiba bezinden anladım.bu yılda kaldı oruç
Bu iki günde bir buçuk kilo almış gözüküyorum bakalım Cuma ya kadar toparlayacam inşallah
Sahurdan sonra sabah tartındıysan fazla cıkmışsındır. Bebeğin iyi olsunda sonra tutarsın

Ben varım suyu bile az içsem fark ediyor Rabbim zaten bize müsade vermiş yapacak birşey Yok

Ben varim.. yememden kistgmda bile azalma oldu bende. Ve ben dger arkadaslar gibi kati diyet yapmiyorum o yuzden... oruc da tutmuyorum..benim bebegim de haftaya 6 aylik olcak.
Değil mi ? Ya 7 8 aylık olunca yine bi nevi kendini avutursun ek gıda alıyo diye ama onlar çok küçük daha yapıcak bişey yok..

Valla arkadaşlar daha bismillah demeden regl oldum üstüne bademciklerim şişti üstüne belim tutuldu ama binada şükür şu aralar oruç tutmadigimicin menü paylaşıyorum bir kaç gün sonra insallah

Bugün menüm
Sahur 1 sebzeli gözleme( incecik actim) 1 kk peynir 2 bard sekersiz cay 4 zeytin biber domates salatalik 2 erik

İftar 1 kase tarhana(nohutlu) 1tabak kabak 1 tabak suyuyla birlikte haslanmis tavuk 2 hurma

Ara 1 fincan sade nescafe
İftar sahur toplamda su ana kadar 3bucuk oldu
20 squat 5 dk basen inceltme 5 dk karin egzersizi leslie 2 300 ip

iy geceler kızlar hayırlı ramazanlar bizimde diş sancıları mahvetti kaö gündür merak eden arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden özellikle zezeozge teşekkür ederim canım
listemiz güncellendi kızlar ilk sayfada öncelikle kilo veren herkesi tebrik ederim bende oruç tutuyorum ama zorlandığım oluyo Allahtan ek gıdaya geçti yoksa bende tutmazdım menü bildirimlerini iftadan sonra yapmaya özen gçsteriyouz sanırım tartı işinide şöyle yapalım diyorum kızlar oruç tutanlar cuma iftardan hemen önce tartılsın tutmayanlar eski düzen cuma sabah aç karnına ben zaten haftasonu ancak güncellerim listeyi malum ramazan telaşı ne dersiniz
bu arada L Larendee cim attığın liste bana çok uydu ona göre beslsniyoum çok sağol
Z Zerdayz listedesin canım yalnız kilo bildirimlerini geöen hafta bu hafta şeklinde yaparsan daha sağlıklı olur bilgilerin

pentagram42 sevindim canim.diyetisyenime guveniyorum ve guzel sonuclar aliyorum.bebeklerimiz de ayni ayda zaten sütünü etkilemiuordur insallah.benimki ek gida da alıyor şükür 3 günde sıkıntı olmadi

Süt etkilenmedi canım şükür ama 6 dam sonra ek gıdaya ağırlık veriyorum gümde 1 kerede mama onu normal zamanda da veriyorum zaten iftarda biraz az yiyorum galiba sahurda da fazla tam tersi olması lazım aslında ben ramazanda kilo alanlardanım ama bakalım bu sefer vericem gibi bide spora vakit ayırabilsem süper olacak Ramazan benim için birazda maneviyat pekiştirme aslında namaz ve cüz okumaya ağırlık veriyorum ilk hafta geçsin bedenim içinde bişeyler yapmaya başlıycam inşallahverdipin listede sahurda yoğurt varya ben onum yerine bi bardak az yağlı tarçınlı süt içiyorum gece yoğurt pek yiyemiyorum ama iftarda yoğurt yada ayran mutlaka tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…