- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Beş buçuk aylık canımbebegin kac aylik canim
Allah korusun ya aklına kötüyü getirme hemen..rica ederim bu arada obsesif olmak ne kadar zor dimi olmasak iyiydi amaMerhabaaa,evet dun ogleden sonradan beri iyiyim sanki. Insallah kotulesmem bi daha. Cok zor bebekliyken hasta olmakbir de korkuyo insan. Ciddi birseyim mi var,bana bisey olsa bebisim napar moduna girmistim zangir zangir titrerken..
Tesekkur ederim mesajin icin obsesif anne.. ben de az.obsesif degilim bu arada :)
Ben varim.. yememden kistgmda bile azalma oldu bende. Ve ben dger arkadaslar gibi kati diyet yapmiyorum o yuzden... oruc da tutmuyorum..benim bebegim de haftaya 6 aylik olcak.Benim bebeğim 2 gün önce 5 ayına girdi ilk gün tuttum 2 kere mama vermek zorunda kaldımsüt azalırsa bu da günah değil mi acaba sonuçta bebegin rizki azaliyo. .kafam çok karışık var mı benim gibi tutmayan?
Bana burdan yani kk.dan bile bi cok kisi dedi smdiye kadar cok takintlisin da bebegine yazik da bilmem ne de.. evet sanirim oyleyim :/Allah korusun ya aklına kötüyü getirme hemen..rica ederim bu arada obsesif olmak ne kadar zor dimi olmasak iyiydi ama
Sahurdan sonra sabah tartındıysan fazla cıkmışsındır. Bebeğin iyi olsunda sonra tutarsınİlk gün oruç tutayım dedim kızım aç kaldı galiba bezinden anladım.bu yılda kaldı oruç
Bu iki günde bir buçuk kilo almış gözüküyorum bakalım Cuma ya kadar toparlayacam inşallah
Ben varım suyu bile az içsem fark ediyor Rabbim zaten bize müsade vermiş yapacak birşey YokBenim bebeğim 2 gün önce 5 ayına girdi ilk gün tuttum 2 kere mama vermek zorunda kaldımsüt azalırsa bu da günah değil mi acaba sonuçta bebegin rizki azaliyo. .kafam çok karışık var mı benim gibi tutmayan?
Oruçlu olanlar bence iftardan öncevtartılmalı sahur yapıp yAtınca sabah doğru olmazYa kızlar biraz önce tartıldığımda 68 dim şimdi 67.4 bu kadar farkediyısa hangi saat tartılmamız lazım
12 de tartıldım bide 3 te tartıldım 600 gram oynamış iftardan hemen öncemi tartılmalı o zamnOruçlu olanlar bence iftardan öncevtartılmalı sahur yapıp yAtınca sabah doğru olmaz
Aynen midenin en boş olduğu zaman normalde sabah en aç karna tartılıyoruz12 de tartıldım bide 3 te tartıldım 600 gram oynamış iftardan hemen öncemi tartılmalı o zamn
Aynen...sonra tutucaz napalimBen varım suyu bile az içsem fark ediyor Rabbim zaten bize müsade vermiş yapacak birşey Yok
Değil mi ? Ya 7 8 aylık olunca yine bi nevi kendini avutursun ek gıda alıyo diye ama onlar çok küçük daha yapıcak bişey yok..Ben varim.. yememden kistgmda bile azalma oldu bende. Ve ben dger arkadaslar gibi kati diyet yapmiyorum o yuzden... oruc da tutmuyorum..benim bebegim de haftaya 6 aylik olcak.
Biz gibi bende ek gıda alıyo die tutuyorum çok şükür allahıma sorun olmuyo ama sadece anne sütü alsa tutmazdım heraldeDeğil mi ? Ya 7 8 aylık olunca yine bi nevi kendini avutursun ek gıda alıyo diye ama onlar çok küçük daha yapıcak bişey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?