Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada güncellememişim 8 inde 7 aylık oluyoruz inşallah 2 diş göründü şükür bayağı bi sorun yaşadık 1 haftadır şimdi uykusu düzene bindi gibi
Sahura 02:30 da kalkıyoruz ben biraz kestireyim sahurda görüşürüz inşallah oruç tutamayanlar üzülmeyin daha bebişler küçük kaza yaparsınız benim hamileliğim de tatamadıklarım duruyo daha o yüzden biriktirmek istemiyorum normal zamanda çalışınca bide zor oluyor tutması

Benimkide 9 kasim doğumlu ayni sayılır ama disimiz falan yok hantal çıktı oglum kizim gibi değil.hayirli geceler canim... Galiba sehir olarak da komsuyuz. Ben de kaçıyorum..

Herkese iyi geceler.Oruca niyetlenecekken regl oldum eski düzen devam ediyorum ama uykum bozuldu.eşim sahura kadar oturuyor ben de genelde oturuyorum ona biseyler hazirliyorum oğlum uyaniyor onu doyuruyorum derken ramazan bende uykusuz geciyor.
Bugünkü menum
Kahvaltı beyaz ekmek kasarli tost.kendi ekmegim bitmisti uzun zamandir da beyaz peynir yiyordum kasar ödül gibi oldu :) 5 zeytin salatalik
Arada 3 kayisi 2 cilek yarim elma 1 küçük kase sade dondurma
Aksam 1 kase corba 4 yk pilav 6 yk taze fasulye kavun-karpuz 2 hurma.1 lokma ekmek tabagi siyirmak icin
Spor olarak da 3 mil leslie
Ramazan olunca yemeklere sofraya da özen gösteriyorum eşim için. Yaptikca da yiyesim geliyor.Umarım en az hasarla atlatirim bu günleri de.

İyi geceler kızlar sahurda olanlara afiyet olsun bende yaptım sahurumu benimde ekmeğim bitmiş 1 dilim tb ekmeği 1,5 dilim de beyaz ekmek 2 kaşık kadar kavurmalı omlet 1 dilim süzme peynir 1 dilim beyaz peynir (kaşarı bende özledim bu arada cuma eksi görürsem sahurda tost yapıcam) yeşillik 1 dilim karpuz 1 çatal ev yapımı çilek reçeli 1 su bardağı tarçınlı az yağlı süt şimdide şekersiz çay içiyorum iftara Allah Kerim
Ramazan berekettir sofralarımız hep bereketli olsun yediklerimiz süt olsun ama hiç yağ olmasın inşallaj

Benimkide 9 kasim doğumlu ayni sayılır ama disimiz falan yok hantal çıktı oglum kizim gibi değil.hayirli geceler canim... Galiba sehir olarak da komsuyuz. Ben de kaçıyorum..
Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi derler eskiler ilk kızımda bu aylarda çıkarmıştı darısı senin Paşa'ya hayırlısı ile
Doğuda olmanın avantajı aslında 20:00 olmadan açıyoruz orucumuzu bazen İstanbul'da olanlara Allahım nasıl dayanıyorlar diyorum halbuki 5 sene kadar orda kalmıştım o açıdan en şanslımız @Rebel92 ığdırdaydı sanırırm en erken o taraf açıyo

Sahurunu yapan herkese afiyet olsun.Normal sıradan bir kahvaltı yaptım.Kizimda uyandı bu gece bizimle birlikte oda bir şeyler yedi.Artik uyku saati birazdan uyur inşallah.

Gözükmeyince dedim inşallah hastalanmamıştır. Hepimiz süt veriyoruz aman sağlıklı olanında bebişler aç kalmasın sizede geçmiş olsun.inşallah çabuk çabuk atlatırsınız diş mevzusunu

Ewet cnm ben 19 30 da yapıyorum iftarı 02 40 da ezan burda bu sene allahın izniyle son burda ramazan tayin bekliyoruz bakalım seneye nerde olcaz iyi olmana sewindim benm oğlum 4 aylıkken çıkardı zor oluyo dişler bizimki üstleri daha sorunlu çıkardı allah onlarında bizimde yardımcısı olsun inşallah

günaydın kızlar uykusuz bir gecenin sabahına daha merhaba
pentagram42 geçmiş olsun canım diş işi zor valla biz de 9 aylık olduk hala daha yok ama çocuk çıldırıyo kaşınmaktan bu arada kızlar ben de dün sabah tartıldım 800 gr fazla çıktım iftardan önce tartıldım normal çıktım bizim sabahımız artık iftar vakti :) dün iftarda ve sahurda hafif bir kahvaltı yaptım şimdi yazmiyim klasik şeyler işte diyet dışı bişey yok

Canim bizim de dişler geç çıktı hala çıkıyor tamamlayamadik 9 aylikken 4 dişini birden çıkarmıştı düzenimiz tamamiyle değişmişti. Şimdi de alt azilar cikacak uzunca zamandır bekliyoruz üstler cikti da köpek dişleri var daha sirada. Allah kolaylık versin tüm anne ve bebislerine. Bu arada ben dün oruç tutmamıştım okulda yoğunum tutamam diye kendimi baya kötü hissettim tutamadığım için o yüzden bugün niyetlendim bakalım hayirlisiyla atlatırım inş bugünü midem de çok yaniyor nedense. Adet olana kadar devam daha gelmedi bakalım. Bu arada ben gece sahurda biraz fazla kaçırdım sanırım acıkacağım korkusuyla buraya yazmayayim hiç akşam biraz daha dikkatli olacağım inş o konuda

Nedir bu dişlerden çektipimiz ya. Benim oğlumda alt dişleri çıkardı üstleri bekliyoruz çıkamadı bi türlü. Köpek dişinin orası beyaz kabarmış. Hangi diş patlıycak çözemedim.
Bende ağrı doğubeyazıttayım. 19.30 da açıyoruz orucu. Rebelle aynı. Kızlar oruç iyi geçiyoda çok susuzluk çekiyorum. Sanırım emzirmekle alakalı. Ezan okununca bardak bardak su içiyorum.

İnşallah yollar sıkıntılı olnazsa bu ara oraya gelmeyi istiyoruz en son geçen sene eylülde gitmiştim çok güzel hediyelikler var sizin orda

Allah kabil etsin canım ben dé emziren anneyim bugün bi deniyorum tutmayı . Aynı zamanda hamileyim sen olsan gene tutarmiydin. Çünkü ben de senin gibiyim susadım çok iki posta emzirdım sabahtan

Allah kabil etsin canım ben dé emziren anneyim bugün bi deniyorum tutmayı . Aynı zamanda hamileyim sen olsan gene tutarmiydin. Çünkü ben de senin gibiyim susadım çok iki posta emzirdım sabahtan
Can'ım hamileler ve emzirenler oruç ibadetiyle mükellef değildirler ve bu yüzden tutmadıkları oruç kaza bile gerektirmez. Sen yeterli gıda ve sıvı almazsan hem karnındaki hem kucağındaki masuma Nasıl yeteceksin?

Cnm yanlış bilgilendirme yapmayalım kaza yapması gerekiyo ben geçen sene tutamadım hamileyken hoca para verdirmedi yerine sen kaza yapacaksın onu allah korusun tutmadan ölürsen parasını dağıtırsın dedi

İstanbul'la arası nerden baksan bir saat fark ediyor ilk zamanlar zor oluyor bir haftadan sonra alışıyor insan oruca artık kısalıyor günler şükür
emziren anneler normal su ihtiyacından fazla su içmesi Laz'ım zaten.

Cnm yanlış bilgilendirme yapmayalım kaza yapması gerekiyo ben geçen sene tutamadım hamileyken hoca para verdirmedi yerine sen kaza yapacaksın onu allah korusun tutmadan ölürsen parasını dağıtırsın dedi
Bende böyle biliyorum ilk hamileliğimde Ramazan'a denk gelmişti tutmamıştım Yen'i Doğum yapmıştım kaza yapacaksın demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…