- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi derler eskiler ilk kızımda bu aylarda çıkarmıştı darısı senin Paşa'ya hayırlısı ileBenimkide 9 kasim doğumlu ayni sayılır ama disimiz falan yok hantal çıktı oglum kizim gibi değil.hayirli geceler canim... Galiba sehir olarak da komsuyuz. Ben de kaçıyorum..
Gözükmeyince dedim inşallah hastalanmamıştır. Hepimiz süt veriyoruz aman sağlıklı olanında bebişler aç kalmasın sizede geçmiş olsun.inşallah çabuk çabuk atlatırsınız diş mevzusunuiy geceler kızlar hayırlı ramazanlar bizimde diş sancıları mahvetti kaö gündür merak eden arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden özelliklezezeozge teşekkür ederim canım
listemiz güncellendi kızlar ilk sayfada öncelikle kilo veren herkesi tebrik ederim bende oruç tutuyorum ama zorlandığım oluyo Allahtan ek gıdaya geçti yoksa bende tutmazdım menü bildirimlerini iftadan sonra yapmaya özen gçsteriyouz sanırım tartı işinide şöyle yapalım diyorum kızlar oruç tutanlar cuma iftardan hemen önce tartılsın tutmayanlar eski düzen cuma sabah aç karnına ben zaten haftasonu ancak güncellerim listeyi malum ramazan telaşı ne dersiniz
bu arada L Larendee cim attığın liste bana çok uydu ona göre beslsniyoum çok sağol
@Zerdayz listedesin canım yalnız kilo bildirimlerini geöen hafta bu hafta şeklinde yaparsan daha sağlıklı olur bilgilerin
Ewet cnm ben 19 30 da yapıyorum iftarı 02 40 da ezan burda bu sene allahın izniyle son burda ramazan tayin bekliyoruz bakalım seneye nerde olcaz iyi olmana sewindim benm oğlum 4 aylıkken çıkardı zor oluyo dişler bizimki üstleri daha sorunlu çıkardı allah onlarında bizimde yardımcısı olsun inşallahNe kadar geç çıkarsa o kadar iyi derler eskiler ilk kızımda bu aylarda çıkarmıştı darısı senin Paşa'ya hayırlısı ile
Doğuda olmanın avantajı aslında 20:00 olmadan açıyoruz orucumuzu bazen İstanbul'da olanlara Allahım nasıl dayanıyorlar diyorum halbuki 5 sene kadar orda kalmıştım o açıdan en şanslımız @Rebel92 ığdırdaydı sanırırm en erken o taraf açıyo
Canim bizim de dişler geç çıktı hala çıkıyor tamamlayamadik 9 aylikken 4 dişini birden çıkarmıştı düzenimiz tamamiyle değişmişti. Şimdi de alt azilar cikacak uzunca zamandır bekliyoruz üstler cikti da köpek dişleri var daha sirada. Allah kolaylık versin tüm anne ve bebislerine. Bu arada ben dün oruç tutmamıştım okulda yoğunum tutamam diye kendimi baya kötü hissettim tutamadığım için o yüzden bugün niyetlendim bakalım hayirlisiyla atlatırım inş bugünü midem de çok yaniyor nedense. Adet olana kadar devam daha gelmedi bakalım. Bu arada ben gece sahurda biraz fazla kaçırdım sanırım acıkacağım korkusuyla buraya yazmayayim hiç akşam biraz daha dikkatli olacağım inş o konudagünaydın kızlar uykusuz bir gecenin sabahına daha merhaba
pentagram42 geçmiş olsun canım diş işi zor valla biz de 9 aylık olduk hala daha yok ama çocuk çıldırıyo kaşınmaktan bu arada kızlar ben de dün sabah tartıldım 800 gr fazla çıktım iftardan önce tartıldım normal çıktım bizim sabahımız artık iftar vakti :) dün iftarda ve sahurda hafif bir kahvaltı yaptım şimdi yazmiyim klasik şeyler işte diyet dışı bişey yok
İnşallah yollar sıkıntılı olnazsa bu ara oraya gelmeyi istiyoruz en son geçen sene eylülde gitmiştim çok güzel hediyelikler var sizin ordaNedir bu dişlerden çektipimiz ya. Benim oğlumda alt dişleri çıkardı üstleri bekliyoruz çıkamadı bi türlü. Köpek dişinin orası beyaz kabarmış. Hangi diş patlıycak çözemedim.
Bende ağrı doğubeyazıttayım. 19.30 da açıyoruz orucu. Rebelle aynı. Kızlar oruç iyi geçiyoda çok susuzluk çekiyorum. Sanırım emzirmekle alakalı. Ezan okununca bardak bardak su içiyorum.
Allah kabil etsin canım ben dé emziren anneyim bugün bi deniyorum tutmayı . Aynı zamanda hamileyim sen olsan gene tutarmiydin. Çünkü ben de senin gibiyim susadım çok iki posta emzirdım sabahtanNedir bu dişlerden çektipimiz ya. Benim oğlumda alt dişleri çıkardı üstleri bekliyoruz çıkamadı bi türlü. Köpek dişinin orası beyaz kabarmış. Hangi diş patlıycak çözemedim.
Bende ağrı doğubeyazıttayım. 19.30 da açıyoruz orucu. Rebelle aynı. Kızlar oruç iyi geçiyoda çok susuzluk çekiyorum. Sanırım emzirmekle alakalı. Ezan okununca bardak bardak su içiyorum.
Can'ım hamileler ve emzirenler oruç ibadetiyle mükellef değildirler ve bu yüzden tutmadıkları oruç kaza bile gerektirmez. Sen yeterli gıda ve sıvı almazsan hem karnındaki hem kucağındaki masuma Nasıl yeteceksin?Allah kabil etsin canım ben dé emziren anneyim bugün bi deniyorum tutmayı . Aynı zamanda hamileyim sen olsan gene tutarmiydin. Çünkü ben de senin gibiyim susadım çok iki posta emzirdım sabahtan
Cnm yanlış bilgilendirme yapmayalım kaza yapması gerekiyo ben geçen sene tutamadım hamileyken hoca para verdirmedi yerine sen kaza yapacaksın onu allah korusun tutmadan ölürsen parasını dağıtırsın dediCan'ım hamileler ve emzirenler oruç ibadetiyle mükellef değildirler ve bu yüzden tutmadıkları oruç kaza bile gerektirmez. Sen yeterli gıda ve sıvı almazsan hem karnındaki hem kucağındaki masuma Nasıl yeteceksin?
Aynen katılıyorum canim bilgilerine doğrusu senin dediginCnm yanlış bilgilendirme yapmayalım kaza yapması gerekiyo ben geçen sene tutamadım hamileyken hoca para verdirmedi yerine sen kaza yapacaksın onu allah korusun tutmadan ölürsen parasını dağıtırsın dedi
İstanbul'la arası nerden baksan bir saat fark ediyor ilk zamanlar zor oluyor bir haftadan sonra alışıyor insan oruca artık kısalıyor günler şükürEwet cnm ben 19 30 da yapıyorum iftarı 02 40 da ezan burda bu sene allahın izniyle son burda ramazan tayin bekliyoruz bakalım seneye nerde olcaz iyi olmana sewindim benm oğlum 4 aylıkken çıkardı zor oluyo dişler bizimki üstleri daha sorunlu çıkardı allah onlarında bizimde yardımcısı olsun inşallah
emziren anneler normal su ihtiyacından fazla su içmesi Laz'ım zaten.Nedir bu dişlerden çektipimiz ya. Benim oğlumda alt dişleri çıkardı üstleri bekliyoruz çıkamadı bi türlü. Köpek dişinin orası beyaz kabarmış. Hangi diş patlıycak çözemedim.
Bende böyle biliyorum ilk hamileliğimde Ramazan'a denk gelmişti tutmamıştım Yen'i Doğum yapmıştım kaza yapacaksın demişlerdiCnm yanlış bilgilendirme yapmayalım kaza yapması gerekiyo ben geçen sene tutamadım hamileyken hoca para verdirmedi yerine sen kaza yapacaksın onu allah korusun tutmadan ölürsen parasını dağıtırsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?