Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende iftarda suyu abartanlardanım bazen midem bulanıyo ama su içme ihtiyacı da hissediyorum vücudumuzu diyet süresince su içmeye alıştırdığımız için sanırırm
L Larendee yok canım konyalıyım ama Şark görevi için doğudayım Elazığ'da
Bende Doğubeyazıt'ı gezmiştim kızkardeşim şark görevini Ağrı'da yapmıştı o tarafı hep gezmiştim Iğdır da dahil hep serin yerler çok dazla sıcak olmuyo oruçta çok susamazdı Benin kardeşim

Benim de borcum çok birikti. hamilelik emzirme sonra ikinci bebeğin emzirme dönemi arka arakaya geldi.
şimdide adetle başlayan bir ramazanım oldu

Öle cnm bi saat oynuyo ama burasıda çok bunaltıcı sıcak oluyo o konuda zor oluyo allah hwpimizinkini kabul etsin

Iğdır mı serin cnm acayip sıcak bura hatta çukurova iklimi var burda pamuk yetişiyo allaha şükür ki son yazımız burda

Hamileyken bebek emzirebiliyormusun ben emzirilen diye duymuştum gerçi doktorunun da ne dediği önemli

İnşallah yollar sıkıntılı olnazsa bu ara oraya gelmeyi istiyoruz en son geçen sene eylülde gitmiştim çok güzel hediyelikler var sizin orda
pasajlarda baya ceşit var canım. Ama ben kendime göre bişey bulamadım nedense :)

Allah kabil etsin canım ben dé emziren anneyim bugün bi deniyorum tutmayı . Aynı zamanda hamileyim sen olsan gene tutarmiydin. Çünkü ben de senin gibiyim susadım çok iki posta emzirdım sabahtan
bebegin 6 aydan küçük ve sadece anne sütü alıyosa bide hamilesin. Tabi kendin bilirsinde zorlanıyosan tutmamanda fayda var. Tansiyon düşüklüğü yaşayıp düşüp bayılabilirsin allah korusun canım. Ben hamileliklerimde tutamadım mide bulantısı ve aç kalınca tansiyonum düşüyodu hemen. İlk çovugumdan kalanları oğlum 2 yaşındayken tuttum. Küçük oğlumdan kalanlarıda bu kış tutucam Allah nasip ederse. Sen de öyle yapabilirsin

ığdır sıcak canım buraya göre. Doğubeyazıt bi ısınamadı. Evde üşüyorum hırka giyiyorum hala. Tabi oruçunda etkisi var.

Allah kabil etsin canım ben dé emziren anneyim bugün bi deniyorum tutmayı . Aynı zamanda hamileyim sen olsan gene tutarmiydin. Çünkü ben de senin gibiyim susadım çok iki posta emzirdım sabahtan
Bende hamileyken emzirme bırakılır diye biliyorum doktora sordunuz mu acaba

Ay cnm bura 2 haftadır çok sıcak bebeği hergün yıkıyoruz çok terliyo die ayrıca oraya gezmeye gelincede farkediyoruz baya serin orası ben bazı şeyleri çok sewdim otantik olanlarda var modern olanlarda

Ay cnm bura 2 haftadır çok sıcak bebeği hergün yıkıyoruz çok terliyo die ayrıca oraya gezmeye gelincede farkediyoruz baya serin orası ben bazı şeyleri çok sewdim otantik olanlarda var modern olanlarda
Sanırırm ağrının merkezi bayağı serindi genelde yağmurluydu bölge olarak aynı ya ondan dediydim ama iklimi farklı demekki bizim burasında serin gidiyo şükür geçen seneki gibi olsa tutamazsım ben herhalde hem emzir hem terle vücut bayağı su kaybederdi şu an esiyo bizim bura

Kizlar hamileyken emzirme olayı emzirirken salgiladigimiz bir hormondan kaynaklı düşük riski oluşturabileceği için sorun olabiliyor ama bu zamana kadar sorun yasamadiysa doktoru da kesmeyi önermediyse emzirebilir diye biliyorum. Ayrica hamile arkadaşın oruç tutmasi sakıncalı olacaktır ben de kizlarla hemfikirim

Valla biz iki senedir yazları balkonda yatıyoruz bizim ewin önü geniş gözükmüyo bu sene napcaz bilmiyorum şimdi de sıcak ama yapcak bişe yok allah yardım ediyo heralde

Değil mi ? Ya 7 8 aylık olunca yine bi nevi kendini avutursun ek gıda alıyo diye ama onlar çok küçük daha yapıcak bişey yok..

Biz gibi bende ek gıda alıyo die tutuyorum çok şükür allahıma sorun olmuyo ama sadece anne sütü alsa tutmazdım heralde
Bizimkinin yedigine ek gida denemez sanirim. Azicik zorla tattiriyorum.. elma suyu yogurt havuc suyu vs denedik daha. Ama oyle doyuncaya yedigi ictigi yok. 1 2 cay kasigiyla puskurtmeye tukurmeye basliyo ve meme icin agliyo.. muhallebiyi hic sevmedi zaten. Elma suyu hadi gene tamam da.. :/

Cnm benmkide öleydi her fırsatta verdim biraz daha iyi bide 3 gün üstüste tek bi gıda ver alılması kolay olsun

Kızlar cuma 62 dim. Sabah tartıldım 61.8 çıktım . Saat 5 gibi tartıldım 61 çıktım. 4 günde 1 kilo vermiş olamam demi. Yani bu iftar öncesi tartılma en doğrusu olsada. Sanırım vucudun su kaybetmesinden dolayı biraz yanıltıcı oluyor. Gercek kilo bayramın ilk günü belli olcak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…