Cnm ben 10 günde 2.1 kilo vermişim diyetisyenim hem emzirip hem oruç verdirir tabi dediKızlar cuma 62 dim. Sabah tartıldım 61.8 çıktım . Saat 5 gibi tartıldım 61 çıktım. 4 günde 1 kilo vermiş olamam demi. Yani bu iftar öncesi tartılma en doğrusu olsada. Sanırım vucudun su kaybetmesinden dolayı biraz yanıltıcı oluyor. Gercek kilo bayramın ilk günü belli olcak sanırım
Ilk basta deneme.safhasinfa 3gun oyle denedim ama sonrasinda karisik verdim...himm demekki alismasi acisndan devam etmeli oyle...Cnm benmkide öleydi her fırsatta verdim biraz daha iyi bide 3 gün üstüste tek bi gıda ver alılması kolay olsun
Uff gecmis olsun.. bebeklerimiz saglikli olsun da gerisi dert degil,,tabi bi de bebeklerimizle ilglenmek icin biz de saglikli.olalim.. kiloar verilir elbet,.abğyğk kızımın ateşi var iftarda ne yediğimi anlamadım su ile açtım iftarımı 1 kepçe mantar çorbası 3 küçük Bulgurlu kuru biber dolma 1 fırında kabak karnıyarık birazda cacık içtim hızlı yediğimi için dengem bozuldu kızımın ateşi biraz düşüyo gibi o iyi olsunda inşallah veririm kiloları
Geçmiş olsun canım inş bir şeyi yoktur kuzucugun. Kilo verilir canım takilma simdilik sen onabğyğk kızımın ateşi var iftarda ne yediğimi anlamadım su ile açtım iftarımı 1 kepçe mantar çorbası 3 küçük Bulgurlu kuru biber dolma 1 fırında kabak karnıyarık birazda cacık içtim hızlı yediğimi için dengem bozuldu kızımın ateşi biraz düşüyo gibi o iyi olsunda inşallah veririm kiloları
cok gecmis olsun xanimbğyğk kızımın ateşi var iftarda ne yediğimi anlamadım su ile açtım iftarımı 1 kepçe mantar çorbası 3 küçük Bulgurlu kuru biber dolma 1 fırında kabak karnıyarık birazda cacık içtim hızlı yediğimi için dengem bozuldu kızımın ateşi biraz düşüyo gibi o iyi olsunda inşallah veririm kiloları
Diyetisyen ayni gun baslamisiz ama benim onceden bi verme girisimim olmadi.masallah guzel gidiyor senin ben de kendimden emin sekilde gidiyorum insallahhhhhh istedigim zamanda istedigim kiloda olurumBen 27 şubatta başladım kendim 8 kilo verdim 17 nisanda da diyetisyene başladım cnm
Ben o konuda rahatım öğürünce falan sırtına vuruyorum alışması lazım yani ver korkma bence alışcak ilerde daha zorlanmasınIlk basta deneme.safhasinfa 3gun oyle denedim ama sonrasinda karisik verdim...himm demekki alismasi acisndan devam etmeli oyle...
Ya bi de ben pure vs vermeye korkuyorum bi kere cay kasiginin.ucuyla elmanin puresnden.verdim oksurdu ödum.patladi.. alisir di mi sonradan buyudukce :\
Benm su oranım iyiydi bugün her zamanki gibiydi ve ewet toplamda 600 gram kasdan 8 kilo yağdan verdimRebel92 camım diyetisyen su yada yağ kaybı ile ilgili bilgi veriyomu Ramazan dolayısı ile verilen kiloların sumu yağdan mı olduğunu bilemiyorum ben ama iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah yağdan da gidiyordur
Allah şifa versin cnm biran öncebğyğk kızımın ateşi var iftarda ne yediğimi anlamadım su ile açtım iftarımı 1 kepçe mantar çorbası 3 küçük Bulgurlu kuru biber dolma 1 fırında kabak karnıyarık birazda cacık içtim hızlı yediğimi için dengem bozuldu kızımın ateşi biraz düşüyo gibi o iyi olsunda inşallah veririm kiloları
chocolate19 olanilir canım hem sahurda yediklerimizi yakmış oluruz hemde iftara çok yakın olmadığı için daha kesin bi sonuca ulaşmış oluruz
Ama işte herkes saat 4 te tartılamıyabilir çalışanlar için özellikle bi görüş alalım ben her türlü uyarım
Sordum çocuğu uzmeden bırak dedi. Denedim yavrum birakinca çok uzuluo durmuo ben de devam .. O Birakana kadar dedim artikBende hamileyken emzirme bırakılır diye biliyorum doktora sordunuz mu acaba
Canım tuttüm ama öluom sandım ..Kizlar hamileyken emzirme olayı emzirirken salgiladigimiz bir hormondan kaynaklı düşük riski oluşturabileceği için sorun olabiliyor ama bu zamana kadar sorun yasamadiysa doktoru da kesmeyi önermediyse emzirebilir diye biliyorum. Ayrica hamile arkadaşın oruç tutmasi sakıncalı olacaktır ben de kizlarla hemfikirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?