Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm ben 10 günde 2.1 kilo vermişim diyetisyenim hem emzirip hem oruç verdirir tabi dedi

Tebrik ederim Rebel92 çok iyi gidiyorsun maşallah
sterlicya6 bende onu düşündüm bugün 4 saatte bile farkediyo kilo gerçek kilomuz bayramdan sonra olur gibi
Bende iftardan 1 saat önce tartışıldığımda 900 gram vermiş görünüyorum ama su kaybı bencede

iftar menüm: haşlanmış tavuk soğan, hellimli semizotu salatası kefir
sahur 1kk süzme peynir zeytin 1 parça helva süt 2 bardak çay.

bğyğk kızımın ateşi var iftarda ne yediğimi anlamadım su ile açtım iftarımı 1 kepçe mantar çorbası 3 küçük Bulgurlu kuru biber dolma 1 fırında kabak karnıyarık birazda cacık içtim hızlı yediğimi için dengem bozuldu kızımın ateşi biraz düşüyo gibi o iyi olsunda inşallah veririm kiloları

Cnm benmkide öleydi her fırsatta verdim biraz daha iyi bide 3 gün üstüste tek bi gıda ver alılması kolay olsun
Ilk basta deneme.safhasinfa 3gun oyle denedim ama sonrasinda karisik verdim...himm demekki alismasi acisndan devam etmeli oyle...
Ya bi de ben pure vs vermeye korkuyorum bi kere cay kasiginin.ucuyla elmanin puresnden.verdim oksurdu ödum.patladi.. alisir di mi sonradan buyudukce :\

Uff gecmis olsun.. bebeklerimiz saglikli olsun da gerisi dert degil,,tabi bi de bebeklerimizle ilglenmek icin biz de saglikli.olalim.. kiloar verilir elbet,.a

Geçmiş olsun canım inş bir şeyi yoktur kuzucugun. Kilo verilir canım takilma simdilik sen ona

Sağolun kızlar uyudu şimdi 2 saat sonra filan tekrar duş aldırıp ilaç vericem okuldan kapıyorlar arkadaşları hastauiydı ben göndermem yarın iyileşene kadar evde dinlensin
Bu arada Ramazan'ın ilk tatlısınınyedim sütlü tatlı ismini söylemiyim şimdi canınız çekmesin hafta 1-2 kere yenebilir diye düşünüyorum çünkü vücudumuz uzun bi süre aç ve susuz kalıyo dengelemek lazım diye düşünüyorum bide sade kahve içtim yanında akşama kadar kokusu burnumdaydı

Rebel92 camım diyetisyen su yada yağ kaybı ile ilgili bilgi veriyomu Ramazan dolayısı ile verilen kiloların sumu yağdan mı olduğunu bilemiyorum ben ama iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah yağdan da gidiyordur

cok gecmis olsun xanim

chocolate19 olanilir canım hem sahurda yediklerimizi yakmış oluruz hemde iftara çok yakın olmadığı için daha kesin bi sonuca ulaşmış oluruz
Ama işte herkes saat 4 te tartılamıyabilir çalışanlar için özellikle bi görüş alalım ben her türlü uyarım

Kızlar bugün acayip tatlı krizindeyim habire canım tatlı birşeyler istiyor arada atıyorum ağzıma. Bebeğim 47 günlük acaba mens dönemi diye mi oluyor yoksa adet mi olacam sizdede oldunu

Ben o konuda rahatım öğürünce falan sırtına vuruyorum alışması lazım yani ver korkma bence alışcak ilerde daha zorlanmasın

Benm su oranım iyiydi bugün her zamanki gibiydi ve ewet toplamda 600 gram kasdan 8 kilo yağdan verdim

Allah şifa versin cnm biran önce

bencede 4 daha uygun tartı için

Canım tuttüm ama öluom sandım .. bugün tutmadım. Düşük riski zmanını geçtik sanirim ama düşündüm ki çikolata yedikten Sonra ultrasonda hareket eden minis açlığı susuzlugu hissetmez mi. . Yazık dedim. Bi rd é oğlumla ilgilenirken çok zorlandim onu bugün çok aglattim tutmayı düşünmüyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…