Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugun bebemin 1 yaş d.günü teyzesi . Şükur bugüne. Ama işte emmesi devam edio. Ve ben oruçluyken çok zor oldu.

Dun menum
Sahur 2 yumurta 1 dl ekmek bol yesillik domates salatalik biber kk peynir 4 zeytin 3 erik 1 kase komposto

İftar 1 kase mercimek corbasi 1 porsiyon bol dereotlu kabak 3 kofteli patates 2 hurma

Ara 1 fincan sut ile sekersiz turk kahvesi 2 kayisi 2 incir

Ara 2 erik

Su 3 bucuk

Spor
30 squat
2 mil leslie
3000 adim
300 ip
15 dk kalca basen gobek eritme

Selammm ...

vorones ablası sayılırım ona bakayım derken gözüme takıldı

Sevgili shoji yanlış anlamıycagını ümit ediyorum

Buluğa ermiş tüm müslümanlara oruç farzdır canım .
Ama bazı durumlarda ramazan orucu tutulmayabilir...FAKAT KAZASI Da gereklidir ...

Damdan düşme gibi olmadım inşallah . Çünki bildiğimi birbirimizle paylaşmamız gereklidir dinimizde

Hepinizize sağlıklı dogumlar ,anasına babasına , milletine hayırlı evlat . Rabbına salih kullar olan evlatlar diliyorum

Son düzenleme:
Diyetisyen ayni gun baslamisiz ama benim onceden bi verme girisimim olmadi.masallah guzel gidiyor senin ben de kendimden emin sekilde gidiyorum insallahhhhhh istedigim zamanda istedigim kiloda olurum
İnşallah dün kendime kalem etek siparişi verdim ona giricem allahın izniyle bu yaz giyicem onu

İnşallah dün kendime kalem etek siparişi verdim ona giricem allahın izniyle bu yaz giyicem onu
Oooo rebel ..smdi dikkat ettim baya kilo vermissn baslangictan beri,tebrikler.. masallah ayrica..
Kacinci aydan beri diyet yaptin yada dikkat ettin? Spor da yapiyor musun??

Oooo rebel ..smdi dikkat ettim baya kilo vermissn baslangictan beri,tebrikler.. masallah ayrica..
Kacinci aydan beri diyet yaptin yada dikkat ettin? Spor da yapiyor musun??
4 aylıkken başladım cnm spor hiç yapamıyorum ilk başta leslie yapıyodum bıraktım dewam edemiyorum

günaydın kızlarr ben de adet oldum bugün oruç yok.. tartılma saatini konuşmuşsunuz kızlar çalışanlar için 4 pek uygun diil gibi sanki şöyle yapsak, müsait olanlar 4te tartılsın bildirsin işte olanlar eve gelir gelmez tartılsın ne dersiniz? 5 veya 5 buçuk kaçsa artık.. tutmayanlar da sabah tartılır zaten.. ben de bu hafta sabah tartılcam mesela :) ama ben geçen 7 buçukta tartıldım normal kilomda çıktım aşırı bi fark olmadı burda havalar serin olduğundan ve terlemediğimden belki çok su kaybetmedim ya da o zaman mens öncesi olduğum için vücudum su tutmuş da olabilir bu sabah aç karna tartıldım 61.0 çıktım oysa 60.8dim 200 gr. artıdayım o da muhtemelen mensim şişliği inşallah 1 hafta sonra çıkar ortaya normal kilom
bu arada pentagram42 geçmiş olsun canım kuzucuk iyi mi?
Rebel92 maşallah sen de çok güzel gidiyorsun canım temmuza 60ı görürsün bu gidişle sonrası zaten işin cilasıkalem etek de olur başka dar şeyler de :) zaten kıyafet işi insanı acayipp motive ediyo

Kızlar bugün son gibi adette yarın bende oruçlu olucam büyük ihtimalle. İftar saati korkutuyor beni çok geç görünüyor. O saatte mümkün olduğunca az yiyip sahura yüklenmek lazım sanki.

Ben de dün orucu sakatlamış oldum canım ya öğleden sonra adet oldum şişlik olayı bende de var. Çalışanlar için evet bence de eve geldikleri saatler daha iyi diye düşünüyorum. Bir de farkediyorum sabah erken kalkıp tartildigimda farklı ilerleyen saatlerde tartildigimda farklı cikiyorum geç saatte daha düşük çıkıyorum sabah nedense farklı bir şişkinlik oluyor o da moralimi bozuyor benim gerçek kilomu göremediğimi düşünüyorum

aaaa şaşırdım benim sabah en düşük giderek artıyo akşama genelde 1 kilo fazla çıkarım hatta.. ilk defa duydum seninki gibisabaha kadar tuvalete ne sıklıkla çıkıyorsun?

aaaa şaşırdım benim sabah en düşük giderek artıyo akşama genelde 1 kilo fazla çıkarım hatta.. ilk defa duydum seninki gibisabaha kadar tuvalete ne sıklıkla çıkıyorsun?
Çoğu zaman sabaha kadar hiç çıkmıyorum canım benim durumum böyle nedense öyle olunca moralim bozuluyor işte

blw yapmanı öneririm.

Ewet cnm kıyafetler acayip motive ediyo üstüme olmayan şeylerim hep oluyo nişanlıyken aldıklarım biraz dar ama onlarda güzel olacak inanıyorum yapıcam

Geçmiş olsun, şimdi iyidir inşallah küçük hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…