Bugun bebemin 1 yaş d.günü teyzesi . Şükur bugüne. Ama işte emmesi devam edio. Ve ben oruçluyken çok zor oldu.pasajlarda baya ceşit var canım. Ama ben kendime göre bişey bulamadım nedense :)
bebegin 6 aydan küçük ve sadece anne sütü alıyosa bide hamilesin. Tabi kendin bilirsinde zorlanıyosan tutmamanda fayda var. Tansiyon düşüklüğü yaşayıp düşüp bayılabilirsin allah korusun canım. Ben hamileliklerimde tutamadım mide bulantısı ve aç kalınca tansiyonum düşüyodu hemen. İlk çovugumdan kalanları oğlum 2 yaşındayken tuttum. Küçük oğlumdan kalanlarıda bu kış tutucam Allah nasip ederse. Sen de öyle yapabilirsin
ığdır sıcak canım buraya göre. Doğubeyazıt bi ısınamadı. Evde üşüyorum hırka giyiyorum hala. Tabi oruçunda etkisi var.
Can'ım hamileler ve emzirenler oruç ibadetiyle mükellef değildirler ve bu yüzden tutmadıkları oruç kaza bile gerektirmez. Sen yeterli gıda ve sıvı almazsan hem karnındaki hem kucağındaki masuma Nasıl yeteceksin?
İnşallah dün kendime kalem etek siparişi verdim ona giricem allahın izniyle bu yaz giyicem onuDiyetisyen ayni gun baslamisiz ama benim onceden bi verme girisimim olmadi.masallah guzel gidiyor senin ben de kendimden emin sekilde gidiyorum insallahhhhhh istedigim zamanda istedigim kiloda olurum
Oooo rebel ..smdi dikkat ettim baya kilo vermissn baslangictan beri,tebrikler.. masallah ayrica..İnşallah dün kendime kalem etek siparişi verdim ona giricem allahın izniyle bu yaz giyicem onu
4 aylıkken başladım cnm spor hiç yapamıyorum ilk başta leslie yapıyodum bıraktım dewam edemiyorumOooo rebel ..smdi dikkat ettim baya kilo vermissn baslangictan beri,tebrikler.. masallah ayrica..
Kacinci aydan beri diyet yaptin yada dikkat ettin? Spor da yapiyor musun??
Bugun bebemin 1 yaş d.günü teyzesi . Şükur bugüne. Ama işte emmesi devam edio. Ve ben oruçluyken çok zor oldu.
Ben de dün orucu sakatlamış oldum canım ya öğleden sonra adet oldum şişlik olayı bende de var. Çalışanlar için evet bence de eve geldikleri saatler daha iyi diye düşünüyorum. Bir de farkediyorum sabah erken kalkıp tartildigimda farklı ilerleyen saatlerde tartildigimda farklı cikiyorum geç saatte daha düşük çıkıyorum sabah nedense farklı bir şişkinlik oluyor o da moralimi bozuyor benim gerçek kilomu göremediğimi düşünüyorumgünaydın kızlarr ben de adet oldum bugün oruç yok.. tartılma saatini konuşmuşsunuz kızlar çalışanlar için 4 pek uygun diil gibi sankişöyle yapsak, müsait olanlar 4te tartılsın bildirsin işte olanlar eve gelir gelmez tartılsın ne dersiniz? 5 veya 5 buçuk kaçsa artık.. tutmayanlar da sabah tartılır zaten.. ben de bu hafta sabah tartılcam mesela :) ama ben geçen 7 buçukta tartıldım normal kilomda çıktım aşırı bi fark olmadı burda havalar serin olduğundan ve terlemediğimden belki çok su kaybetmedim ya da o zaman mens öncesi olduğum için vücudum su tutmuş da olabilir bu sabah aç karna tartıldım 61.0 çıktım oysa 60.8dim 200 gr. artıdayım o da muhtemelen mensim şişliği inşallah 1 hafta sonra çıkar ortaya normal kilom
bu aradapentagram42 geçmiş olsun canım kuzucuk iyi mi?
Rebel92 maşallah sen de çok güzel gidiyorsun canım temmuza 60ı görürsün bu gidişle sonrası zaten işin cilası kalem etek de olur başka dar şeyler de :) zaten kıyafet işi insanı acayipp motive ediyo
Ben de dün orucu sakatlamış oldum canım ya öğleden sonra adet oldum şişlik olayı bende de var. Çalışanlar için evet bence de eve geldikleri saatler daha iyi diye düşünüyorum. Bir de farkediyorum sabah erken kalkıp tartildigimda farklı ilerleyen saatlerde tartildigimda farklı cikiyorum geç saatte daha düşük çıkıyorum sabah nedense farklı bir şişkinlik oluyor o da moralimi bozuyor benim gerçek kilomu göremediğimi düşünüyorum
Çoğu zaman sabaha kadar hiç çıkmıyorum canım benim durumum böyle nedense öyle olunca moralim bozuluyor işteaaaa şaşırdımbenim sabah en düşük giderek artıyo akşama genelde 1 kilo fazla çıkarım hatta.. ilk defa duydum seninki gibi sabaha kadar tuvalete ne sıklıkla çıkıyorsun?
Çoğu zaman sabaha kadar hiç çıkmıyorum canım benim durumum böyle nedense öyle olunca moralim bozuluyor işte
blw yapmanı öneririm.Bizimkinin yedigine ek gida denemez sanirim. Azicik zorla tattiriyorum.. elma suyu yogurt havuc suyu vs denedik daha. Ama oyle doyuncaya yedigi ictigi yok. 1 2 cay kasigiyla puskurtmeye tukurmeye basliyo ve meme icin agliyo.. muhallebiyi hic sevmedi zaten. Elma suyu hadi gene tamam da.. :/
Ewet cnm kıyafetler acayip motive ediyo üstüme olmayan şeylerim hep oluyo nişanlıyken aldıklarım biraz dar ama onlarda güzel olacak inanıyorum yapıcamgünaydın kızlarr ben de adet oldum bugün oruç yok.. tartılma saatini konuşmuşsunuz kızlar çalışanlar için 4 pek uygun diil gibi sankişöyle yapsak, müsait olanlar 4te tartılsın bildirsin işte olanlar eve gelir gelmez tartılsın ne dersiniz? 5 veya 5 buçuk kaçsa artık.. tutmayanlar da sabah tartılır zaten.. ben de bu hafta sabah tartılcam mesela :) ama ben geçen 7 buçukta tartıldım normal kilomda çıktım aşırı bi fark olmadı burda havalar serin olduğundan ve terlemediğimden belki çok su kaybetmedim ya da o zaman mens öncesi olduğum için vücudum su tutmuş da olabilir bu sabah aç karna tartıldım 61.0 çıktım oysa 60.8dim 200 gr. artıdayım o da muhtemelen mensim şişliği inşallah 1 hafta sonra çıkar ortaya normal kilom
bu aradapentagram42 geçmiş olsun canım kuzucuk iyi mi?
Rebel92 maşallah sen de çok güzel gidiyorsun canım temmuza 60ı görürsün bu gidişle sonrası zaten işin cilası kalem etek de olur başka dar şeyler de :) zaten kıyafet işi insanı acayipp motive ediyo
Geçmiş olsun, şimdi iyidir inşallah küçük hanımbğyğk kızımın ateşi var iftarda ne yediğimi anlamadım su ile açtım iftarımı 1 kepçe mantar çorbası 3 küçük Bulgurlu kuru biber dolma 1 fırında kabak karnıyarık birazda cacık içtim hızlı yediğimi için dengem bozuldu kızımın ateşi biraz düşüyo gibi o iyi olsunda inşallah veririm kiloları
Diyetisyenden geliyorum 65.4 haziran 17 de 64 leri görmekti bu ayki hedefim heralde başarıcam hayırlısı
Cnm sen zaten benm inmek istediğim kiloda başladın diyeteBende ramazan oncesi 36 beden etek almistim suan rahatca giriyorum icine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?