Ben evde işler Bebek Ramazan üçlüsüne rağmen bende takıldım gece eşime eşlik edeyim derken kaçıyor galibaBende hep ayaktayım bebeğimde gaz problemi var ona ragmen takıldım kaldım
Haa gece yiyorsan belkide ondandırBen evde işler Bebek Ramazan üçlüsüne rağmen bende takıldım gece eşime eşlik edeyim derken kaçıyor galiba
Bir haftadır pide yediğim için çok az kilo verdim .Bir kaç gün yemeyi düşünmüyorum.Yesemde az yerim.Kendimi cezalandırmam lazım.Günaydın bende menü paylaşayim
Sahur
Peynirli yumurta
Domates
Salatalık
Zeytin
Cay
Aah ah benim de gidicek miiBu arada dogumdan bu zamana kadar 20 kilo gitti cok sukur.
gider canim merak etme zamanlaAah ah benim de gidicek mii
Masallah bu arada..
Mide alışınca belli bir miktara fazlasi hemen kendini belli ediyor degil mi.haklisin ya ben bir kere oyle yapmıştım da mide bulantisi yaşadım uzun sureGünaydın kızlar dün misafirim vardı diyeti bozmadan biraz çok yedim normalde yediğimden mide fesatı geçiriyorum sandım ölüyodum
Uyuyamadım sabaha kadar öldüm resmenMide alışınca belli bir miktara fazlasi hemen kendini belli ediyor degil mi.haklisin ya ben bir kere oyle yapmıştım da mide bulantisi yaşadım uzun sure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?