Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menum
Sahur 1 bazlama kiymali yumurta (yagsiz) domates salatalık bol yesillik 1 kase komposto kk köy peyniri 5 zeytin

İftar 1 kase yogurt çorbası 1 tabak taze fasulye 1 yk pilav uzerine 1 yk et 2 hurma

Ara 3 bard sekersiz çay kayısı buyuklügünde ıslak kek.( misafirim vardı)
su icemedim su ana kadar 1 bucuk ama 2 bucuga tamamlamayi dusunuyorum

İyi geceler kızlar ancak gelebildim kilo bildirimlerine henüz bakamadım saat 15:00 de tartıldım
Geçen hafta 89,9
Bu hafta 88,6
Fark 1,3 bu hafta güzel gitti ilk defa sanırım kızımın hastalığı ve Ramazan dolayısı ile listeye bakıcam inşallah
Menüme de vereyim
Sahur 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 5 çatal patatesli yumurta 1 dilim karpuz 1 çatal çilek reçeli şekersiz çay
İftarda dışardaydım 1 kepçe mercimek çorba kağıt kebabı 3 kaşık pilav cacık tatlı ve ekmek yemedim
Ara puding 1 kase bol su
Regl bekliyorum bakalım işyerinde nasıl beslenicem

listeyi güncelledim kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim 1. ve 3.müz değişmedi fatos33-20 ve ebruliki yerlerini korudu kocaman maşallah 2.cimiz Pinberem sanada tebrikler canım
her zamanki hiçbir paylaşım yapmayıp habersizce ayrılanları listeden çıkardım zaten kadromuz kemikleşti düzenli menü ve kilo bildirimi yapan grup arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim
A alacamavi seni merak ettim grupta aktiftin listeden çıkarmadım bekliyoruz
glglsn canım sende her hafta bildirim veriyodun umarım bi aksilik yoktur afta içi yapasan kilo bildirimini listeye işlerim

İlk sahur menümü paylaşayım. Biraz abarttım sanırım.
2 haşlanmış yumurta
2.5 dilim karışık tahıllı ekmek
1 dilim peynir
1 yemek kaşığı lor
5 zeytin
2 çay kaşığı bal
bol miktarda dereotu ve tere
1.5 litre su
(iftardan beri baya içmiştim )

Günaydın bende menü paylaşayim
Sahur
Peynirli yumurta
Domates
Salatalık
Zeytin
Cay

Günaydın kızlar dün misafirim vardı diyeti bozmadan biraz çok yedim normalde yediğimden mide fesatı geçiriyorum sandım ölüyodum
Mide alışınca belli bir miktara fazlasi hemen kendini belli ediyor degil mi.haklisin ya ben bir kere oyle yapmıştım da mide bulantisi yaşadım uzun sure

Mrb arkadaşlar.hep emzırmenın kilo verme üzerinde etkisi olduğunu okudum fakat ben emzirerek hiç kilo veremedim.emzirmenin spor kadar etkili olduğunu savunan yasayan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…