Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3. Aydayız canım.500 gram almış ilk iki ay 900-1 kg arası almıştı.Ben de şimdi kestim süt ve süt ürünlerini bakalım düzelecek mi? 4-5 defa oldu bizde de mukus uzun zamandır var.Sadece anne sütü aldığı için insan kendini sorumlu hissediyor.Sütümde azalma hissetmedim ama içeriği mi eskiye göre kötüleşti acaba diyorum.Diyeti bi süre askıya alacağım gibi gerçi süt ve süt ürünü tüketmeyince yiyecek şey bulamıyorum ya. bakalım inşallar nedeni ve tedavisi bulunur.

benim bebegimde alerji vardi uzun sure diyet yapmistim.

Eger kan her zaman olmuyosa cok panik yapma. Ben hic bisey yapmadim ,bebegim 5 6 gunde bir kaka yapiyodu bi de o aralar. Baktim duzelme yok. Sut urunlerini tekrardan tuketmeye basladim... sonra 4.5 aylik olunca duzeldi 2 gunde bir yada hergun kaka yapmaya basladi. Kan da bazen oluyo bazen olmuyodu. Smdi bi suredir gormuyorum...
Nette okuduguma gore bebeklerin bagirsaklari gelisim asamasinda oldugu icin 3 4 aya kadar boyle sut sekeri -dikkat,protein demedim- sindirim guclugu normal kabul ediliyomus. Sonradan enzimler uretilmeye basliyomus. Heralde bizimki de oyle oldu diye dusunuyorum,.. bence eger cok herzaman olmuyosa kan,bi de sut urunleri kullan sonra tekrsr bi bak bakalim.. ama doktoruna da soyle gene de boyle yapcam diye..

Ha bi de kilo konusunda gelnce. 500 gr bence normal 3 aylik bebege, bizimki de ilk 2ay 900 gr 1kg aldi 3.ay azaldi ..4ay 400gr anca aldi heralde 5. ay belki 200gr anca almistir. Cok hareketli ve istahli da degil. Ek gida baslaym.dyorum pek birsey begendiremiyorum ancak tadimlik 1 2 cay kasigi birseyler iciriyorum.. elma suyu vs..

benim bebegimde alerji vardi uzun sure diyet yapmistim.
Belirtileriniz neydi sizin?
Bizimki çok sık ve sulu kaka yapıyor aynı zamanda mukuslu.Mukuslu olduğu için ben zaten şüpheleniyordym ama 2. Ay kontrolünde dr u normal dedi kan olursa önemli dedi.Bu ay kan da olmaya başladı 4 defa falan gördüm.Önce 2 defa gördüm bir hafta sonra tekrar 2 kez gördüm.Bakalım kakanın şekli değişecek mi bir de kandan alerji testi verdik onlar ne çıkacak duruma göre tekrar başlar ya da tamamen keserim ben de.Teşekkür ederim çok.

cok sık gurultulu sulu kaka karindan gelen sesler meme reddi kusma kilo alamama atopik dermatit kulak arkasi kabuklanma.

1. Dunku menum

Sahur sucuklu yumurta avuc kadar pide 2 kk koy peyniri 4 zeytin 1 kase komposto domates salatalik bol yesillik
  2. İftar 1 kase mercimk corbasi 4 izmir kofte avucum kadar firinlanmis tavuk 1 yk pilav yarim bard ayran

Ara 1 top dondurma

Ara 1 sekersiz sutlu kahve 1 lokum

2 bucuk lt su

5000 adim

Menum
Sabah 3 küçük dilim borek
Ara 2 dilim baklava
Oglen 6 kasik tavuk sote 2 bardak ayran 1 dilim kepek ekmegi
Ara yarim elma 2 hurma
Aksam yemegi 1 kase corba 4 yk kuru fasulye 3 kasik pilav salata 4 dilim karpuz ara keten tohumlu yoğurt
3 litre su
5000 adim
Yeterince uymadim ilk gunden sanirim

İyi akşamlar kızlar.
Sahur menüm artım klasik
Zeytin
peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek.
Karpuz

İftarda misafirim vardı
2 kepçe soguk çorba
3-4 kaşık pilav
4-5 kaşık fırında sebzeli tavuk
Karpuz
Salata
3 hurma
1 tane yuvarlak tatlı. Adını bilmiyorum :)
1 bardak zero cola

Yemek kısmını çok abartmıyorum ama tatlı kısmını hala aşabilmiş değilim ne yaxıkki. Ona ragmen 300 - 500 gidiyo. İzinde geri almam inşallah.

Bu hafta kilo veremeyecegim sanirim. Meme reddi yasadik on gun kadar, simdi zar zor atlattik gibi ama kizim emmeyince sutumde de ciddi azalma oldu, sut yapar denilen ne varsa deli gibi tuketiyorum bu ara.
Bebisi kucuk olanlar, benm yaptigim hatayi yapmayin, biberona alistirmayin ilk 3 ay hic sorun yokken bu ay mahvolduk biz, ac ac agladi durdu kizim yine de emmedi, uykuda emzire emzire gecirdik uzunca bir sure. Cookk yiprandim bu surecte

ben dun gece hic uyuyamadim ve gece o kadar Yoruldum ki ne bulduysam yedim ki bebekle ugrasmaktan o yüzden bugün de aynen ya benim goguslerim aşırı doluydu hatta tazyikli geliyordu sütüm heryere akıyordu gece üzerin islaniyordu devamlı ama dünden beri bebek emdikce geliyor ve o doluluk yok ama emdikce geliyor ağzının kenarı ve yutkunmasindan anliyorum . aşırı olmasından şikayetçiydim heryer batıyor ve bebeğim ememiyor tikaniyor diye simdi de normal aslında ama öyle olsa diyorum o yüzden de herşeyi yedim.
Gece açıkmadan nasıl duruyorsunuz?

Ilk zamanlar sik emzirme ama bebegin de az emmesi ile dolup tasiyor insan icine cikilamaz hale geliyor insa ama zamanla arz yalep meselesi azaliyor. Bol su ile sisiriyorum gece ben mideyi yoksa nefise kalirsa duba gibi olurum. 78den 62ye dusebildim arada kacamaklar olmasaydi cok daha fazla giderdi

İlk zamanlar biraz zor oluyo ama bi hafta sık dişini ikinci hafta önüne geleni de reddediyorsun

günaydın kızlar dün de benim misafirim vardı. normalde regliyim diye akşam 6-7 gbi yemeyi bitiriyordum annemle oturuyodum sofraya ama bitki çayı içiyordum.ama dün yemek temizlik derken bişi yiyemedim akşam misafirle oturdum dünkü menüm
1 tabağın yarısına fırında karışık sebze yapmıştım ondan koydum diğer yarısına da salata
1 yk kaşığı rus salatası, 1 dilim peynirli börek
diğer yemeklerden yemedim tatlı da yemedim

sabah da evden çıkmadan 1 dilim süzme peynir, 3 zeytin,1 dilim tb ekmeğin kabuğunun yarısı (oğlumundu ) 5 kiraz, küçük dilim börek
işyerine evdeki yemekten koyacaktım ama geç kalmıştım yetişmedi burada çekmecemde krem peynir ve kepekli galeta var onlardan atıştırırım
bu arada reglimin bitmesine az kaldı ama bu reglide az gitti durağanlaştı kilo vermem..
neyse taşınma telaşı yeniden oruç derken toparlarım inşallah..

Benim ismim silinmiş beni ekleyebilirmisiniz Hep aklimdaydi yapcam diye unutuyordum eklerseniz mutlu olurum yaş 23 boy 165 başlangıç 80 güncel 74 hedef 65 prensesim 10 aylik

Kızlar iftarda az yiyorum ama sahura çok yükleniyorum. Bu sabah eşimde yiyecek diye 4 yumurta kırmıştım o yemeyince hepsini ben yedim. Yanında bal, lor peyniri, tere, beyaz peynir, 5 zeytin,

Dün menü
Sahur el kadar kıymalı pide 1 yumurta domates salatalık 3 bardak sekersiz cay

İftar 1 kase yogurt corbası 1 tabak yesil fasulye 2 yk pilav 2 hurma salata

Ara 3 k. Kayısı 2 K incir

3 lt su

2 mil leslie

Merhaba hayırlı Ramazan'lar.
Benim 15 aylık oğlum var halen emiyor.
İki aydır fazla asılmadan bol kaçamaklı kendimce diyet yapıyorum. 78.3 ile başladım, güncel kilom 74.0 şimdi tartıldım.
Allah kabul ederse oruç tutuyorum ama ekmek yemiyorum yerine pilav makarna yiyorum. Doğru değil tabi biliyorum ☺☺
Neyse aranızda banada yer varmı? ❤

Tabiki canım. Sen boy kilo yaş ve hedeflerini paylaş kaptanımız ekler listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…