- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
3. Aydayız canım.500 gram almış ilk iki ay 900-1 kg arası almıştı.Ben de şimdi kestim süt ve süt ürünlerini bakalım düzelecek mi? 4-5 defa oldu bizde de mukus uzun zamandır var.Sadece anne sütü aldığı için insan kendini sorumlu hissediyor.Sütümde azalma hissetmedim ama içeriği mi eskiye göre kötüleşti acaba diyorum.Diyeti bi süre askıya alacağım gibi gerçi süt ve süt ürünü tüketmeyince yiyecek şey bulamıyorum ya.Gecmis olsun..bebegin kac aylik,belli bi zaman sonra kilo alimi.cook azaliyo..
Bizimki 3.aydan sonra cok az almaya basladi. 6aylik olcak iste,.nerdeyse 3 aydir 1kg alamadi.yani...
Bir de, biz yeterli calsiyum alamadigimzda sutun.kalitesi etkileniyormus... bi ara bizde de kanli mukus olduydu doktor diyet yap dedydi. 1hafta yaptm sonuc degsmeyince brakmstm diyeti kafama gore ...
benim bebegimde alerji vardi uzun sure diyet yapmistim.Kızlar ben son günlerde yazamadım.Bebeğimin kanlı mukuslu kakası oluyor amip dendi başta tahlilde fakat başka dr da amip olmaz bu aylardaki bebekte dedi.İnek sütü alerjisi de araştırılıyor aynı zamanda.Süt ve süt ürünü diyetine girdim , kafam dalgın hastaneye git gel yorgunluk yazamadım hiç.Bir de bebeğim bu ay az kilo almış ama buna diyet mi sebep oldu yoksa bu kanlı mukuslu kakaya sebep olan şey mi bilemiyoruz.O yüzden bir süre diyeti askıya mı alsam da diyorum.Bebeği küçük anneler de mutlaka tartırarak bebeklerinin kilo alımı güzel devam ediyorlar mı baksınlar.Bu hastalıklar başına gelen oldu mu var mı fikir verebilecek birileri?
Eger kan her zaman olmuyosa cok panik yapma. Ben hic bisey yapmadim ,bebegim 5 6 gunde bir kaka yapiyodu bi de o aralar. Baktim duzelme yok. Sut urunlerini tekrardan tuketmeye basladim... sonra 4.5 aylik olunca duzeldi 2 gunde bir yada hergun kaka yapmaya basladi. Kan da bazen oluyo bazen olmuyodu. Smdi bi suredir gormuyorum...3. Aydayız canım.500 gram almış ilk iki ay 900-1 kg arası almıştı.Ben de şimdi kestim süt ve süt ürünlerini bakalım düzelecek mi? 4-5 defa oldu bizde de mukus uzun zamandır var.Sadece anne sütü aldığı için insan kendini sorumlu hissediyor.Sütümde azalma hissetmedim ama içeriği mi eskiye göre kötüleşti acaba diyorum.Diyeti bi süre askıya alacağım gibi gerçi süt ve süt ürünü tüketmeyince yiyecek şey bulamıyorum ya.bakalım inşallar nedeni ve tedavisi bulunur.
Belirtileriniz neydi sizin?benim bebegimde alerji vardi uzun sure diyet yapmistim.
Bizimki çok sık ve sulu kaka yapıyor aynı zamanda mukuslu.Mukuslu olduğu için ben zaten şüpheleniyordym ama 2. Ay kontrolünde dr u normal dedi kan olursa önemli dedi.Bu ay kan da olmaya başladı 4 defa falan gördüm.Önce 2 defa gördüm bir hafta sonra tekrar 2 kez gördüm.Bakalım kakanın şekli değişecek mi bir de kandan alerji testi verdik onlar ne çıkacak duruma göre tekrar başlar ya da tamamen keserim ben de.Teşekkür ederim çok.Eger kan her zaman olmuyosa cok panik yapma. Ben hic bisey yapmadim ,bebegim 5 6 gunde bir kaka yapiyodu bi de o aralar. Baktim duzelme yok. Sut urunlerini tekrardan tuketmeye basladim... sonra 4.5 aylik olunca duzeldi 2 gunde bir yada hergun kaka yapmaya basladi. Kan da bazen oluyo bazen olmuyodu. Smdi bi suredir gormuyorum...
Nette okuduguma gore bebeklerin bagirsaklari gelisim asamasinda oldugu icin 3 4 aya kadar boyle sut sekeri -dikkat,protein demedim- sindirim guclugu normal kabul ediliyomus. Sonradan enzimler uretilmeye basliyomus. Heralde bizimki de oyle oldu diye dusunuyorum,.. bence eger cok herzaman olmuyosa kan,bi de sut urunleri kullan sonra tekrsr bi bak bakalim.. ama doktoruna da soyle gene de boyle yapcam diye..
Ha bi de kilo konusunda gelnce. 500 gr bence normal 3 aylik bebege, bizimki de ilk 2ay 900 gr 1kg aldi 3.ay azaldi ..4ay 400gr anca aldi heralde 5. ay belki 200gr anca almistir. Cok hareketli ve istahli da degil. Ek gida baslaym.dyorum pek birsey begendiremiyorum ancak tadimlik 1 2 cay kasigi birseyler iciriyorum.. elma suyu vs..
cok sık gurultulu sulu kaka karindan gelen sesler meme reddi kusma kilo alamama atopik dermatit kulak arkasi kabuklanma.Belirtileriniz neydi sizin?
Bizimki çok sık ve sulu kaka yapıyor aynı zamanda mukuslu.Mukuslu olduğu için ben zaten şüpheleniyordym ama 2. Ay kontrolünde dr u normal dedi kan olursa önemli dedi.Bu ay kan da olmaya başladı 4 defa falan gördüm.Önce 2 defa gördüm bir hafta sonra tekrar 2 kez gördüm.Bakalım kakanın şekli değişecek mi bir de kandan alerji testi verdik onlar ne çıkacak duruma göre tekrar başlar ya da tamamen keserim ben de.Teşekkür ederim çok.
ben dun gece hic uyuyamadim ve gece o kadar Yoruldum ki ne bulduysam yedim ki bebekle ugrasmaktan o yüzden bugün de aynen ya benim goguslerim aşırı doluydu hatta tazyikli geliyordu sütüm heryere akıyordu gece üzerin islaniyordu devamlı ama dünden beri bebek emdikce geliyor ve o doluluk yok ama emdikce geliyor ağzının kenarı ve yutkunmasindan anliyorum . aşırı olmasından şikayetçiydim heryer batıyor ve bebeğim ememiyor tikaniyor diye simdi de normal aslında ama öyle olsa diyorum o yüzden de herşeyi yedim.
Gece açıkmadan nasıl duruyorsunuz?
İlk zamanlar biraz zor oluyo ama bi hafta sık dişini ikinci hafta önüne geleni de reddediyorsunben dun gece hic uyuyamadim ve gece o kadar Yoruldum ki ne bulduysam yedim ki bebekle ugrasmaktan o yüzden bugün de aynen ya benim goguslerim aşırı doluydu hatta tazyikli geliyordu sütüm heryere akıyordu gece üzerin islaniyordu devamlı ama dünden beri bebek emdikce geliyor ve o doluluk yok ama emdikce geliyor ağzının kenarı ve yutkunmasindan anliyorum . aşırı olmasından şikayetçiydim heryer batıyor ve bebeğim ememiyor tikaniyor diye simdi de normal aslında ama öyle olsa diyorum o yüzden de herşeyi yedim.
Gece açıkmadan nasıl duruyorsunuz?
Benim ismim silinmiş beni ekleyebilirmisiniz Hep aklimdaydi yapcam diye unutuyordum eklerseniz mutlu olurum yaş 23 boy 165 başlangıç 80 güncel 74 hedef 65 prensesim 10 aylikVe 02.06.2017 listesi
Eki Görüntüle 2003985
Eki Görüntüle 2003987
Sıralama;
1.fatos33-20; %2,276
2.pinberen; %2,073
3.ebruliki %1,953,
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 12:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
-Yüzde
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
lütfen devamlılık sağlayacak arkadaşlar aramıza katılsınlar
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
Tabiki canım. Sen boy kilo yaş ve hedeflerini paylaş kaptanımız ekler listeyeMerhaba hayırlı Ramazan'lar.
Benim 15 aylık oğlum var halen emiyor.
İki aydır fazla asılmadan bol kaçamaklı kendimce diyet yapıyorum. 78.3 ile başladım, güncel kilom 74.0 şimdi tartıldım.
Allah kabul ederse oruç tutuyorum ama ekmek yemiyorum yerine pilav makarna yiyorum. Doğru değil tabi biliyorum ☺☺
Neyse aranızda banada yer varmı? ❤
Boy 1.64Tabiki canım. Sen boy kilo yaş ve hedeflerini paylaş kaptanımız ekler listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?