Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb arkadaşlar.hep emzırmenın kilo verme üzerinde etkisi olduğunu okudum fakat ben emzirerek hiç kilo veremedim.emzirmenin spor kadar etkili olduğunu savunan yasayan var mı acaba?
Faydası var tabikiama bu süreçte yemek olayını abartmamak ve dikkat etmek lazım

yaş 29
boy 1.58
kilo 64 ile dün başladım bugün 63.3 çıktı hangisini alırsanız
1. hedef 57
2. hedef 50
Hoşgeldin arkadasim.Tartı günü cuma.Önümüzdeki cuma dünkü o günkü ve farkini yazinca listeye eklenirsin.dün cumaydi ve tartilmissin zaten :) baslangic 64 kabul eder heralde arkadas listeye eklerken.

Kızlar ben son günlerde yazamadım.Bebeğimin kanlı mukuslu kakası oluyor amip dendi başta tahlilde fakat başka dr da amip olmaz bu aylardaki bebekte dedi.İnek sütü alerjisi de araştırılıyor aynı zamanda.Süt ve süt ürünü diyetine girdim , kafam dalgın hastaneye git gel yorgunluk yazamadım hiç.Bir de bebeğim bu ay az kilo almış ama buna diyet mi sebep oldu yoksa bu kanlı mukuslu kakaya sebep olan şey mi bilemiyoruz.O yüzden bir süre diyeti askıya mı alsam da diyorum.Bebeği küçük anneler de mutlaka tartırarak bebeklerinin kilo alımı güzel devam ediyorlar mı baksınlar.Bu hastalıklar başına gelen oldu mu var mı fikir verebilecek birileri?

Geçmiş olsun cnm düzelir umarım sonuçlar çıkana kadar yapma bakalım bebeğim duzelince yaparsın nasılsa...

Dün akşam misafirim vardı o yüzden tam dünden yazıcam
İftar mantar çorbası 2 kepçe 2 şiş sebzeli tavuk bi kase meyve salatası
Doktorum ödül vermişti bigün tatlı die o yüzdn kıbrıs tatlısı yedim
Sahur 3 sigara böreği
Bugün iftar mantar çorbası 3 yk orman kebabı 3 sigara böreği
Şimdi meyve salatası yedim günü bitirdim

Günaydın kızlar dün misafirim vardı diyeti bozmadan biraz çok yedim normalde yediğimden mide fesatı geçiriyorum sandım ölüyodum
Aslinda tabakta cok.durmuyo mesela ama.yiyince bogazima kadar dolu hissediyorum kendimi bazen... midemiz kuculdu heralde .. gerci benimki bu iftarla baya buyumustur

Gecmis olsun..bebegin kac aylik,belli bi zaman sonra kilo alimi.cook azaliyo..
Bizimki 3.aydan sonra cok az almaya basladi. 6aylik olcak iste,.nerdeyse 3 aydir 1kg alamadi.yani...
Bir de, biz yeterli calsiyum alamadigimzda sutun.kalitesi etkileniyormus... bi ara bizde de kanli mukus olduydu doktor diyet yap dedydi. 1hafta yaptm sonuc degsmeyince brakmstm diyeti kafama gore ...

selam guzel anneler kusura bakmayin ne olur gelemedim
kizimla ilgili bazi sorunlar cikti 9 aylik kizimin bacaklari biri birinden biraz uzun cikti hastanelere gezip duruyorum
ben gecen hafta bildirim yapamamistim gecen hafta cok sukur tartida 69,400leri gordum ama bu hafta reglim yakin ondanmidir ramazan temposuna alisamamaktanmidir bu hafta 69,500

Hoşgeldin arkadasim.Tartı günü cuma.Önümüzdeki cuma dünkü o günkü ve farkini yazinca listeye eklenirsin.dün cumaydi ve tartilmissin zaten :) baslangic 64 kabul eder heralde arkadas listeye eklerken.
tamam canım çok tesekkur ederim

Cnm çok geçmiş olsun öle şeyleri erken farketmek çok önemli çocukların sağlığı yerinde olsunda kilolar istediğinde nasıl olsa verirsin

Cnm çok geçmiş olsun öle şeyleri erken farketmek çok önemli çocukların sağlığı yerinde olsunda kilolar istediğinde nasıl olsa verirsin
sagol canim cok tesekurler, 9 aylik konturolunde farkettiler kalcasinda veya baska yerinde bisey yok diyolar bende saskinim boyle seyler cok oluyor dediler zamanla duzene girer diyolar ama ben simdiye kadar boyle bisey ne duydum ne gordum

canım ikinizede çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Öncelik bebeklerimiz tabiki.

Y yesilagac44 mirjam grçmiş olsun kızlar Allah şifa versin bebeklerinize mazeretlimsayabilirim sizi önemli diil ne zamanki durumlarınız düzelir aktifleşirsiniz
Yemi gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler Azmi'niz daim olsun başarılar dilerim listeye eklerim cuma günü sizide
Benim bugün misafirim vardı iftara menümü vereyim
Sahur 1 yumurta ve biberle yapılmış az yağlı omlet yarım haşlanmış yumurta 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 1 dilim karpuz
İftar 2 kepçe tarhana çorba Ramazan'ın ilk böreği 1 milföy tavuklu börek 2 kaşık güveç 2 kaşık pilav salata
Ara yarım kase sütlü tatlı yarım kase karışık çerez şekersiz çay
Su az içtim galiba bugün biraz daha içicem sahura kadar uyumam sanırırm belki 2 mil Leslie yaparım

Ortopediste gittin mi canım. Çocuk doktorları hüsnü kuruntu ediyor bazen.Bacaklarının ve kalçasının filmini çektirdin mi? filmde yoksa yoktur öyle bişey

Geçmiş olsun cnm inşallah kendiliğinden hemen düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…