- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Cımaya eklerim canım hoşgeldin tekrarBenim ismim silinmiş beni ekleyebilirmisiniz Hep aklimdaydi yapcam diye unutuyordum eklerseniz mutlu olurum yaş 23 boy 165 başlangıç 80 güncel 74 hedef 65 prensesim 10 aylik
Bugün menüdeleylmira hoşgrldin aramıza güzel vermişsin tebrikler devamı gelir inşallah istediğin kiloya düşersin sen menü bildirimlerini yapabilir sohbetlere katılabilirsin
Öle cnm bu kadar sessizlik sonunda inşallah kopmalar olmaz bayramdan sonra eski modumuza dönerizSelamlar kızlar bende regl oldum dün acayip ağrım vardı şimdi ikinci gün işyerindetim maalesef düzenli beslenemiyorum yarın yanımda bişeyler getireyim bari
Benimde başlarını en az 1 hafta regl borçlar birikiyo
Rebel92 ramazan yoğunluğundan canım bide halsizlik oluyo bide oruç tutanlar var diye yemekten bahsedilmiyor pek o yüzden girmiyor herhalde arkadaşlar ama akşamları katılmak lazım en aZından
Hoş bulduk tmm canım sagol güncelleme cumami yapılıyor ben pazartesi diye bugünü bekledimCımaya eklerim canım hoşgeldin tekrar
Hayır ya bitirmeyin Bayramdan sonraya kalırsa grup yalan olurKızlar bebişler iş ev derken oruç da girince zorlanıyorum. Galiba herkes benim gibi olack ki paylaşımlar azaldı. Oruç tutamayanlar da yediklerini yazmamaya çalışıyor sanırım. Bayramdan sonra tam gaz devam ederiz inşallah.
Bitirme falan yok canım . Herkes diyete devam ediyor. Şimdi bırakırsak bir daha motive olmak zor olur. Sadece paylaşımlar artar o zaman demek istedim ben.Hayır ya bitirmeyin Bayramdan sonraya kalırsa grup yalan olur
Çok sevindim canım ığdır daydın nereye gidiyorsun kısmetseKızlar bugün diyeti bozdum tayinimiz çıktı çoook şükür eşim dedi hadi tayini boşver kutlama yapalım die inşallah artıda çıkmam ama sewinçle az yedim orasıda ayrı
Gözünüz aydın kısmet ise istediğiniz bir yer çıkmıştırKızlar bugün diyeti bozdum tayinimiz çıktı çoook şükür eşim dedi hadi tayini boşver kutlama yapalım die inşallah artıda çıkmam ama sewinçle az yedim orasıda ayrı
Ankara canm çok şükür 2 aya taşınırız allahın izniyleÇok sevindim canım ığdır daydın nereye gidiyorsun kısmetse
Annemlerin yanı memleket nasip olursa oğluma annem bakacak baya mutluyumGözünüz aydın kısmet ise istediğiniz bir yer çıkmıştır
Çok güzel hadi yaşadınAnnemlerin yanı memleket nasip olursa oğluma annem bakacak baya mutluyum
Valla canm bayadır stresliydim basıl rahatladımÇok güzel hadi yaşadın
Annemlerin yanı memleket nasip olursa oğluma annem bakacak baya mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?