Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamlar kızlar bende regl oldum dün acayip ağrım vardı şimdi ikinci gün işyerindetim maalesef düzenli beslenemiyorum yarın yanımda bişeyler getireyim bari
Benimde başlarını en az 1 hafta regl borçlar birikiyo
Rebel92 ramazan yoğunluğundan canım bide halsizlik oluyo bide oruç tutanlar var diye yemekten bahsedilmiyor pek o yüzden girmiyor herhalde arkadaşlar ama akşamları katılmak lazım en aZından

leylmira hoşgrldin aramıza güzel vermişsin tebrikler devamı gelir inşallah istediğin kiloya düşersin sen menü bildirimlerini yapabilir sohbetlere katılabilirsin

Benim ismim silinmiş beni ekleyebilirmisiniz Hep aklimdaydi yapcam diye unutuyordum eklerseniz mutlu olurum yaş 23 boy 165 başlangıç 80 güncel 74 hedef 65 prensesim 10 aylik
Cımaya eklerim canım hoşgeldin tekrar

leylmira hoşgrldin aramıza güzel vermişsin tebrikler devamı gelir inşallah istediğin kiloya düşersin sen menü bildirimlerini yapabilir sohbetlere katılabilirsin
Bugün menüde
Taze fasulye bulgur pilavı tarhana çorbası cacık var ben yiyebileceklerimden yicem inşallah :))

Öle cnm bu kadar sessizlik sonunda inşallah kopmalar olmaz bayramdan sonra eski modumuza döneriz

Kızlar bebişler iş ev derken oruç da girince zorlanıyorum. Galiba herkes benim gibi olack ki paylaşımlar azaldı. Oruç tutamayanlar da yediklerini yazmamaya çalışıyor sanırım. Bayramdan sonra tam gaz devam ederiz inşallah.

Ben de katılmak istiyorum oğlum 5 aylık 96 ile Doğuma girdim şuan 82 yim 65 olmam lazım boy 176 Beni de yazın lütfen kısaca bi bilgi alabilirmiyim rica etsem nasıl ilerliyorsunuz ve neler yapıosunuz teşekkür ederim

Hayır ya bitirmeyin Bayramdan sonraya kalırsa grup yalan olur

Kızlar bugün diyeti bozdum tayinimiz çıktı çoook şükür eşim dedi hadi tayini boşver kutlama yapalım die inşallah artıda çıkmam ama sewinçle az yedim orasıda ayrı
Çok sevindim canım ığdır daydın nereye gidiyorsun kısmetse

Merhaba hanımlar ben de inşallah yarın oruç tutacağım dört gündür ateşli bir şekilde hastaydım mastit olmuş göğsümde anca iylecek inşallah o yüzden bir kaç gündür giremiyorum diyet yapmadım ama hiçbir şey yiyemedim artık Allah'ın izniyle geri geldim

Annemlerin yanı memleket nasip olursa oğluma annem bakacak baya mutluyum

hayırlı olsun canım. Bende ankaralıyım kalecik ilçesinden.hemşeriymişiz
Bizimde tain seneye allah nasip ederse.

Bu arada iftar menüm
2.5 kepçe soğuk çorba
1kaşık pilav
5-6 kaşık fırında tavuklu sebze
Salata
Karpuztatlı kısmını hiç yaxmıycam

Sahurumuda azönce yaptım.
Sucuklu yumurta( canım çok çekti)
birax peynir
Salatalık domates yarıma yakın yedim
2 zeytin
2 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…