Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya neden yazamıyorum bu sefer olacak mı acaba. Kadınlar kulübüne yeni üye oldum da burası bana karışık geldi nereye yazacağımı bilemedim. Ben de aranıza katılmak istiyorum )) Yaş:28 boy:161. Kilo:97 ilk hedef : 85 2. Hedef: 70

hoşgeldin aramıza pentagram42 seni kaydeder cumaları tartılıyoruz

Canım sana da maşallah okul Notlar bebek derken baya kilon gitmiş
Bende hafta ya başlıyorum kızımla seminere katılcaz henüz altı aylık inşallah Zor olmaz
Ben de oğlumla gitcem sorun olacağını zannetmiyorum.Müdürüm anlayışlı birisidir zaten.

Merhaba arkadaşlar çok kötü bir hafta geçirdim bebeğim ameliyat oldu bugün iyi çok şükür kilo bildirimi yapayım unuttuğum için iftardan yarım saat önce tartıldım 19:15 civarı
Geçen hafta: 80,3
Bu hafta: 79,7
Fark: 600 gr

Geçmiş olsun canım

Kızlar bayrama kadar kendine hedef koyan var mi?malum es dost akraba kimler daha fit olmak istiyo bu özel günde:)

benim bayrama kadar hedefim 3 kilo vermek ama biraz zorlayacak sanırım:)

çok geçmiş olsun canım neai vardı

Kızlar bayrama kadar kendine hedef koyan var mi?malum es dost akraba kimler daha fit olmak istiyo bu özel günde:)

benim bayrama kadar hedefim 3 kilo vermek ama biraz zorlayacak sanırım:)
Bende 85 i görmek istiyorum bugün 88,2 çıktım beni de zorlayacak gibi ama hedef koymak işemyarıyor hem bayram dediğin gibi eş dost bi görsün

Ben tartilmayi unuttum bgn. Zaten bu hafta hic dikkat edemedim. Yruyus yapamadim. Ise basladim. Oruc ve sicaklarzorlayinca biraktim. Sadece 100 gr git is bu hafta. Sildim bu haftayi bayrama 15 gun var hedef ancak 2 kilo

ebruliki Canım özel mesajin kapalı o yüzden buradan yaziyorum konu dışı ama..Sen eskisehirde ogretmensin yanlış anlamadiysam.Bi hafta sonra il dışı tercihler için okullar acilacak.daha once de söylemiştim. Ben de eskisehire tayin isteyecegim.bazi okullar hakkinda bilgi istesem yardımcı olabilir misin? Sen merkezde mi ilcede mi görev yapiyorsun?

Slm kızlar, geç kaldığım için özür dinleyerek kilo bildirimimi yapıyorum,
Geçen hafta;60.1
Bu hafta; 58.8
Birinci hedefim 60'ı bu hafta itibaribiyle geçmiş bulunuyorum , tartıda 50'li kiloları yeniden görmek güzelmiş, şimdi sıra 55'te, inşallah başaracağım tabi tüm isteyen arkadaşlarımın da başaracağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…