hoşgeldin aramızaYa neden yazamıyorum bu sefer olacak mı acaba. Kadınlar kulübüne yeni üye oldum da burası bana karışık geldi nereye yazacağımı bilemedim. Ben de aranıza katılmak istiyorum)) Yaş:28 boy:161. Kilo:97 ilk hedef : 85 2. Hedef: 70
Ben de oğlumla gitcem sorun olacağını zannetmiyorum.Müdürüm anlayışlı birisidir zaten.Canım sana da maşallah okul Notlar bebek derken baya kilon gitmiş
Bende hafta ya başlıyorum kızımla seminere katılcaz henüz altı aylık inşallah Zor olmaz
Süpersin maşallahKızlar ancak grebildim :/
5 çeyrekte tartıldım
Geçen hafta: 60.6
Bu hafta: 59.9
Ucundan da olsa 5leri görmek harikaaa :)))) çok şükür..
Geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar çok kötü bir hafta geçirdim bebeğim ameliyat oldu bugün iyi çok şükür kilo bildirimi yapayım unuttuğum için iftardan yarım saat önce tartıldım 19:15 civarı
Geçen hafta: 80,3
Bu hafta: 79,7
Fark: 600 gr
çok geçmiş olsun canım neai vardıMerhaba arkadaşlar çok kötü bir hafta geçirdim bebeğim ameliyat oldu bugün iyi çok şükür kilo bildirimi yapayım unuttuğum için iftardan yarım saat önce tartıldım 19:15 civarı
Geçen hafta: 80,3
Bu hafta: 79,7
Fark: 600 gr
Bende 85 i görmek istiyorum bugün 88,2 çıktım beni de zorlayacak gibi ama hedef koymak işemyarıyor hem bayram dediğin gibi eş dost bi görsünKızlar bayrama kadar kendine hedef koyan var mi?malum es dost akraba kimler daha fit olmak istiyo bu özel günde:)
benim bayrama kadar hedefim 3 kilo vermek ama biraz zorlayacak sanırım:)
Teşekkür ederim Can'ımGeçmiş olsun canım
kasıklarında fıtık vardı daha iki aylık kuzumu ameliyat ettilerçok geçmiş olsun canım neai vardı
Geçmiş olsun kuzucuğa, Allah yavrularımızı korusunTeşekkür ederim Can'ım
kasıklarında fıtık vardı daha iki aylık kuzumu ameliyat ettiler
Cok geçmiş olsun canim benim.Teşekkür ederim Can'ım
kasıklarında fıtık vardı daha iki aylık kuzumu ameliyat ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?