Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Wuww ben 66 kiloyken 31 32 beden kot aliyordum.. smdi zor sigiyorum eskiye. Sen iyiymissn baya. Sanirim gobek sorunu var sende basen bacak pek yok :O

gecen hafta cuma 64.0
bu hafta cuma 63.3
geçen cuma bi günde bu kiloya düştüm ve öyle kaldım

sigara mı?

Şöyle ben kapalıyım. 44 beden eteklere girsem bile kısa oluyor aynı şey 46 içinde geçerli. .uzun ve oturmasın diye azcık bol alıyorum. Pantolon pek giymem ama benim sorunlu bölgem alt tararlar..
Bende kapalı bir bayanım ama markadan markaya değişiyor ben sefa Merve den alırsam 44-46 beden alıyorum moda selvimden alırsam 42_44 alıyorum ama gidip LCw .her hangi bir yerden alırsam 40-42 alıyorum benim bedenim 40-42 beden internettekilerin hepsi dar kesim olduğu için çok fark ediyor

Onun için internetten almıyorum

Geçen hafta: 66.8
Bu hafta: 65.2
Fark: 1.6
Yüzde fark: 2.39
Maşallah canım çok iyi vermişsin

Bu hafta ödem ile birlikte giden kilo

Ben dayanamadım tartıldım yapayım bildirimimi
geçen hafta: 70.3
bu hafta: 69
fark: 1.3
yüzde: 1.849
Sonunda gördüm 6 lı sayıları.
Canım sana da maşallah okul Notlar bebek derken baya kilon gitmiş
Bende hafta ya başlıyorum kızımla seminere katılcaz henüz altı aylık inşallah Zor olmaz

Ben cocuklardan dolayı yapamıyorum akşam da o yüzden sordum canim hep gündüz yapıyordum normalde ama bakalım yarın gündüz deneyim dayanabilirsem

Canım sana da maşallah okul Notlar bebek derken baya kilon gitmiş
Bende hafta ya başlıyorum kızımla seminere katılcaz henüz altı aylık inşallah Zor olmaz
Yok canım olmaz. Sene başı seminerlerine kızımla gitmiştim bende. İdare erkenden yolluyor eve. Zaten yıl boyu yoksun toplantıya da gerek yok.Süt iznin var birde onu hatırlat.

bebegin kaç kilo canım ? Benimkide tam 9 oldu ayın 7 sinde . dün takibi vardı 7 .700 çıktı. Doktır normal ama 1 öğün arttır dedi. İlk çocugumla kıyaslayınca banada zayıf geliyor.

Ben de katılmak istiyorumm

Ben de katılmak istiyorum yaş:28 boy161

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…