Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
misafiirim vardı yoğun bi gün geçirdim duş alıcam niyetlenicem inşallah tabi son anda yine sakatlanmazsa orucum malum reglden dolayı herkese hayırlı geceler

Tabiki yardımcı olurum canım . Özel mesaj nasıl açılıyor bilmiyorum ama. Bir deneyeyim merkezdeyim canım.

Tamam canım düzenledim. Ama ben ortaokuldayım senin eğer liseyse çok genel bir fikrim olabilir yine de yardımcı olmaya çalışırım.

Cnm dun evde yoktum kusura bakma
ben vermemişim gene kilo 117.1 im hala.

Günaydın kızlar Nihayet 77 sınırını kırdım iki haftadır bir gram veremiyordum bu sabah tartışınca şükür 76 gördüm

Slm, tüm kilo veren arkadaşları tebrik ederim ama, veremeyen arkadaşlarım da sakın pes etmesinler verilecek o kilolar yeterki vazgeçmeyin, ben bu sene orucu rafa kaldırdığım için sizlerle menü paylaşımı yapamıyorum, şunu söyleyebilirim hiçbir sekilde hamur işi yemiyorum, tatlı, dondurma dışında, yemiyorum, bol yeşillik, salata, ve sebze yiyorum, eti ızgara veya haşlama şeklinde yiyorum, tuzu en aza indirdim hatta bazı gıdalarda hiç kullanmıyorum, sabah aç karna mutlaka 1 bardak limonlu 2 bardak limonsuz ılık su içiyorum ve en az yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum, gün içindede hesapsız bol bol su içiyorum,hergün en az 100 yarım mekik çekmeye çalışıyorum, ben çok fazla spor yapamıyorum malum kalabalık bir ailem var ve Allah sağlık versin; hepsinin ayrı derdi oluyor, işte böyle benim zayıflama öyküm bu, ve tabi ki bol bol bebeğimi emziriyorum

pentagram42 canim benim bilgilerim yanlis olmus. Gecen haftaki fln da yanlis. Bi hata oldu sanirim. Gecen hafta 74.6 idi. Bu hafta 74.5 .toplamda gidende yanlis 10.5 olacak toplam.
Tamam canım düzeltirim nasıl oldu bilmiyorum ben bi hafta öncesinden kopyalama yapıyorum bu haftadüxeltirim inşallah

pentagram42 canim benim bilgilerim yanlis olmus. Gecen haftaki fln da yanlis. Bi hata oldu sanirim. Gecen hafta 74.6 idi. Bu hafta 74.5 .toplamda gidende yanlis 10.5 olacak toplam.
Bende takip mi edememiştim fulya ne çok vermiş diye düşünmüştüm. Zaten verdin maşallah da baştan beri seni bildiğim için şaşırdım

Bugün niyetlendim orucumu tuttum şükür mönümü vereyim
Sahur 2 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme 1 dilim kaşar peynir 3-4 çatal patatesli yumurta yeşillik domates salatalık
İftar 1 kepçe mercimek çorba 2 patlıcanlı köfte yarım biber dolması yarısı kızıma yoğurt salata bol su şimdi şade Türk kahvesi içiyorum yanında 2 Tutku yedim tatlı ihtiyacı bastırdı
Kendime verdiğim sözü tutuyorum her akşam spor yapıyorum bugün temizlik Te yaptım bakalım bayramda 85 i görmek nasip olacakmı

Bende takip mi edememiştim fulya ne çok vermiş diye düşünmüştüm. Zaten verdin maşallah da baştan beri seni bildiğim için şaşırdım
Bende şaşırdım gorunce kendimi. Ama senin massallah in benden fazla.birlikte basladik. Sen beni solladin gectin. Ben kaplumbaga hizinda gidiyrm bakalim. Ama neyse en azindan bi kac eski kiyafete girebiliyrm. Bunada şükür

Bende şaşırdım gorunce kendimi. Ama senin massallah in benden fazla.birlikte basladik. Sen beni solladin gectin. Ben kaplumbaga hizinda gidiyrm bakalim. Ama neyse en azindan bi kac eski kiyafete girebiliyrm. Bunada şükür
Gayet iyi gidiyoruz canım.İnşallah son hedeflerimize ulaşır mutlulukla mezun oluruz burdan. Sonuçta bazı şeyler bünyeden bünyeye değişiyor. Bende çok vermiş görünsemde beden değişmiyor pek spor yapmadığımdan sanırım

Merhaba hanımlar
Sahurda iki fincan çay iki parça pide bir yumurta domates salatalık yedim
İftar bir kepçe mercimek yemeği iki biber dolması yoğurt bir dlm helva çok az pide bir bardak meyveli soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…