- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
hoşbuldumm tam gününde girmişim o zaman ben de haftaya bildirimimi yaparımhoşgeldin aramızapentagram42 seni kaydeder cumaları tartılıyoruz
Tabiki yardımcı olurum canım . Özel mesaj nasıl açılıyor bilmiyorum ama. Bir deneyeyim merkezdeyim canım.ebruliki Canım özel mesajin kapalı o yüzden buradan yaziyorum konu dışı ama..Sen eskisehirde ogretmensin yanlış anlamadiysam.Bi hafta sonra il dışı tercihler için okullar acilacak.daha once de söylemiştim. Ben de eskisehire tayin isteyecegim.bazi okullar hakkinda bilgi istesem yardımcı olabilir misin? Sen merkezde mi ilcede mi görev yapiyorsun?
Üzülme canım allah şifasız dert vermesin. Çok geçmiş olsun.Teşekkür ederim Can'ım
kasıklarında fıtık vardı daha iki aylık kuzumu ameliyat ettiler
Tamam canım düzenledim. Ama ben ortaokuldayım senin eğer liseyse çok genel bir fikrim olabilir yine de yardımcı olmaya çalışırım.ebruliki Canım özel mesajin kapalı o yüzden buradan yaziyorum konu dışı ama..Sen eskisehirde ogretmensin yanlış anlamadiysam.Bi hafta sonra il dışı tercihler için okullar acilacak.daha once de söylemiştim. Ben de eskisehire tayin isteyecegim.bazi okullar hakkinda bilgi istesem yardımcı olabilir misin? Sen merkezde mi ilcede mi görev yapiyorsun?
Cnm dun evde yoktum kusura bakmakızlar listeyi güncelledim kilo veren herkesi tebrik ederim dereceye giren arkadaşlar sırlarınızı bizimle paylaşırsanız seviniriz bizlerede örnek olsun
Pinberem geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Tamam canım düzeltirim nasıl oldu bilmiyorum ben bi hafta öncesinden kopyalama yapıyorum bu haftadüxeltirim inşallahpentagram42 canim benim bilgilerim yanlis olmus. Gecen haftaki fln da yanlis. Bi hata oldu sanirim. Gecen hafta 74.6 idi. Bu hafta 74.5 .toplamda gidende yanlis 10.5 olacak toplam.
Bende takip mi edememiştim fulya ne çok vermiş diye düşünmüştüm. Zaten verdin maşallah da baştan beri seni bildiğim için şaşırdımpentagram42 canim benim bilgilerim yanlis olmus. Gecen haftaki fln da yanlis. Bi hata oldu sanirim. Gecen hafta 74.6 idi. Bu hafta 74.5 .toplamda gidende yanlis 10.5 olacak toplam.
Bende şaşırdım gorunce kendimi. Ama senin massallah in benden fazla.birlikte basladik. Sen beni solladin gectin. Ben kaplumbaga hizinda gidiyrm bakalim. Ama neyse en azindan bi kac eski kiyafete girebiliyrm. Bunada şükürBende takip mi edememiştim fulya ne çok vermiş diye düşünmüştüm. Zaten verdin maşallah da baştan beri seni bildiğim için şaşırdım
Gayet iyi gidiyoruz canım.İnşallah son hedeflerimize ulaşır mutlulukla mezun oluruz burdan. Sonuçta bazı şeyler bünyeden bünyeye değişiyor. Bende çok vermiş görünsemde beden değişmiyor pek spor yapmadığımdan sanırımBende şaşırdım gorunce kendimi. Ama senin massallah in benden fazla.birlikte basladik. Sen beni solladin gectin. Ben kaplumbaga hizinda gidiyrm bakalim. Ama neyse en azindan bi kac eski kiyafete girebiliyrm. Bunada şükür
spor gercekten etkiliGayet iyi gidiyoruz canım.İnşallah son hedeflerimize ulaşır mutlulukla mezun oluruz burdan. Sonuçta bazı şeyler bünyeden bünyeye değişiyor. Bende çok vermiş görünsemde beden değişmiyor pek spor yapmadığımdan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?