- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
İki gündür misafirim vardı kızlar gelemedim yoğunluktan yarında misafirim var adetlikten misafirlerimi ağırlayım daha kolay olur dedim ama işyerinde yiyemiyorum herkes nşyetli evde de öyle oruç tutarken daha iyi besleniyorum valla yarın biter inşallah niyetlenirim tekrar
Spor konusunda kendime verdiğim sözü tutuyorum hergün 1 saat spor yapıyorum bayramda 85 i görmek istiyorum bende böyle kısa vadede hedefler koyucam artık
Bu arada internetten aldığım 42 beden pantolon oldu çok mutlu oldum 44 ten kurtuluyorum artık sanırırm
Olur cnm allah yardım etsin güle güle gidin yerleşin bizim eşimin ilişik kesmesi uzun sürüyo
Galiba bu hafta hepimiz Ramazan alışma süreçinyasıyoruzİftar da bir dlm pide iki kepçe tarhana çorbası az da kızartma iki kaşık yoğurt iki bardak ayran
Şimdide sahur da ikifincan çay bir dilim pide klasik peynir tereyağı reçel yumurta domates salatalık yedim
Ama pideyi azaltmak lazım bu gün fazla yemişim su çok içmedim 1.5 lt civarında spor hak getire ben bu hafta anlaşılan fazla çıkacağım
Şöyle ben kapalıyım. 44 beden eteklere girsem bile kısa oluyor aynı şey 46 içinde geçerli. .uzun ve oturmasın diye azcık bol alıyorum. Pantolon pek giymem ama benim sorunlu bölgem alt tararlar..Boyum 168 canım kumaş pantolon hiç giymiyorum jean giyiyorum genelde internetten 42 sipariş verdim biraz likralı bi kumaşı var belki ondandır yada spor yapıyormusun ben sporda yapıyorum o yüzden tartıdan çok aynadaki görüntüye önem veriyorum tartıda görünmese de eski kotlarıma girebiliyorum 30 beden olanlara hedefim 28 beden kota girebilmek sen eğer kumaş pantolon ve etek bedenine göre diyorsan benimde kesin 44 filan ancak olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?