Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben Hale'n niyetlenemedim o yüzden bildiririm yapayım
Geçen hafta 88,6
Bu hafta 88,2
Fark 400 gr
Bu hafta oruçlu olmayınca düzenli beslenemedim ve suyu ihmal teriminde dün canım nasıl bulgur pilavı istedi sanırırm biraz fazla kaçırdım ondan az oldu ama haftaya telafi edicem bu haftaki hedefim 87,5 fazlası olursa canıma minnet

Günaydın hanımlar kilo bildirimini şimdi yapayım bugün evde olmayabilirim.
Geçen hft 80.5
Bu hft 80.3
Fark - 200
Yine çok az verdim .Yürüyüş yapamıyorum evde de spor yapmıyorum ondan yavaşladı.Ben artık 70 li rakamları görmek istiyorum.Boyle olunca kendimi salarim diye de korkuyorum.

Günaydın hanımlar kilo bildirimini şimdi yapayım bugün evde olmayabilirim.
Geçen hft 80.5
Bu hft 80.3
Fark - 200
Yine çok az verdim .Yürüyüş yapamıyorum evde de spor yapmıyorum ondan yavaşladı.Ben artık 70 li rakamları görmek istiyorum.Boyle olunca kendimi salarim diye de korkuyorum.

42 süperrr maşallah az kaldı 30lu bedenlere bu arada sağol canım inşallah hayrlı olur brlkte artk tam bi aile oluruz kısmetse

kızlar bugün ben de orucum inşallah 5te tartılıcam dşarda da işler var çünkü ben de oruçlu diildim ya 10 gündür hiç düzenli beslenemedim ondan pek da veremedim hatta inşallah almamışımdır

Günaydın kızlar. Misafirdi çocuklardı derken çok ugrayamadım. Akşam üzeri Kilo bildirimini unutmam inşallah :)

merhaba arkadaşlar geçen hafta 68 bu hafta 68.
68 de çakılı kaldım. umutsuzluğa düştüm. diyeti sporu bıraktım 2 haftadır
tekrardan başlama zamanı

Ben sahur yapmıyorum diye tatlıya yumuluyorum iftardan sonra bunu bırakmam lazım ama nasıl
Neyse 74 kg ile ilk bildirim yapmıştım şimdi 73.4 çıktım ama iftara yakın 73.2 olur
Bayrama kadar sizce 70 düz olabilirmiyim hadi bi gazlayın beni şu tatlı konusunu çözelim

79 cıktım 80 den inmişim az yiyoorum ama. Bebegim beni emmek istemiyor sigara yaparmı bide kızlar oglum 8 girecek ama şöyle tombul bir bebek degil zayıf bebelak kullanıyorum yaramıyor heralde ek gıdada veriyorum yinede ilgilenmediğin gibi zayıf

Kahvaltı artık standart bağladım
Yumurta zeytin peynir ve yeşillik
Akşamı fatura davetliydik
bir kase çorba tavuk 3 yk pilav ve salata
Tatlı gelince yedim yaa yazarken kendimi suçlu hissediyorum bütün hafta yemedim dün dayanamadım

Galiba bu hafta hepimiz Ramazan alışma süreçinyasıyoruz

Şöyle ben kapalıyım. 44 beden eteklere girsem bile kısa oluyor aynı şey 46 içinde geçerli. .uzun ve oturmasın diye azcık bol alıyorum. Pantolon pek giymem ama benim sorunlu bölgem alt tararlar..

Sonunda gebelik öncesi kiloma ulastimm

Gecen hafta 53.4
Bu hafta 52.1
Fark 1.3
Yuzde 2.43 (yanlis hesaplamadim insallah)

İnşallah koruyabilirim kilomu... Sırada ikinci hedefim yani 50 kg olmak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…