Ben vakit bulamıyorum aksamlari spor yapmaya canim ya canım sıkılıyor önceden yapıyordum gündüz alışmıştı bunyem... Ne guzek yapabiliyorsan bebis ileBugün niyetlendim orucumu tuttum şükür mönümü vereyim
Sahur 2 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme 1 dilim kaşar peynir 3-4 çatal patatesli yumurta yeşillik domates salatalık
İftar 1 kepçe mercimek çorba 2 patlıcanlı köfte yarım biber dolması yarısı kızıma yoğurt salata bol su şimdi şade Türk kahvesi içiyorum yanında 2 Tutku yedim tatlı ihtiyacı bastırdı
Kendime verdiğim sözü tutuyorum her akşam spor yapıyorum bugün temizlik Te yaptım bakalım bayramda 85 i görmek nasip olacakmı
Ben yürüyüş seviyrm ama suan izmir cok sicak ve her zaman cikilmiyor. Belli saatlerde de kizima uymuyor. Bi de okula gitmeye basladim iyice zaman daraldı. Evde lesli yapiyrm bazen ama sıkıliyrm ondan da en iyisi yurumekGayet iyi gidiyoruz canım.İnşallah son hedeflerimize ulaşır mutlulukla mezun oluruz burdan. Sonuçta bazı şeyler bünyeden bünyeye değişiyor. Bende çok vermiş görünsemde beden değişmiyor pek spor yapmadığımdan sanırım
Düzelir inşallah cnm diş falan da olabilirGünaydın hanımlar oğlum 3 4 gündür aşırı huysuz sıcaklara alışamadı heralde kendini de beni de mahvediyo hep sahur saati kucağımda ağlıyo oluyo baya halsizim o yüzden
Yok cnm 6 dişimiz var biliyorum onun belirtileriniDüzelir inşallah cnm diş falan da olabilir
Normalde bende yetişemem canım bizde de bir abla var sağolsun bana da aşırı düşkün okulda bitince evde sıkılmaya başladı işe gelcem anne senle diyo her sabah bi kavga gürültü benim avantajım kv benimle kalıyo sağolsun küçüğü o oyalıyo yemekleri de çoğu zaman yapıyo ben temizlik ve çocukların bakımı banyosu ütü vs spor için resmen dinlenme saatimden çalıyorum desem yeridirGünaydın hanımlar nasıl yetişiyorsunuz herşeye spor temizlik bebek yemek bide ablamız var ben baş edemiyorum
Maşallah 6 tane çıkmış biz daha ikinciyi çıkarıyoruz ama ilkine göre bende bunda daha zorlandığını hissediyorum çok fazla uyanıyo gece uykusuna zor uyuyo seninki sıcaktandır muhtemelen birden bastırdı sıcaklarYok cnm 6 dişimiz var biliyorum onun belirtilerini
Kv bakıyo sağolsun canım iftardan 2 saat sonra filan çok olmasada yarım saat yapıyorum hiç yapmamaktan iyidir diyerek hiç bişey yapamazsam şarkı açıp zumba yapıyorum gündüz oruçlu ilken zor olurBen vakit bulamıyorum aksamlari spor yapmaya canim ya canım sıkılıyor önceden yapıyordum gündüz alışmıştı bunyem... Ne guzek yapabiliyorsan bebis ile
En iyisini yapıyorsun bende fırsat buldukça 1 mil bile olsa yapmaya çalışıyorum spor baya fark ettiriyor kilo vermesem bileKv bakıyo sağolsun canım iftardan 2 saat sonra filan çok olmasada yarım saat yapıyorum hiç yapmamaktan iyidir diyerek hiç bişey yapamazsam şarkı açıp zumba yapıyorum gündüz oruçlu ilken zor olur
Büyük ihtimal cnm ama hem çocuk huysuz hem bene adet olamanın gerginliği uykusuzluk baya yoruldum ve o istikrarlı ben açlıktan gözüm dünmüş oluyo iftaraMaşallah 6 tane çıkmış biz daha ikinciyi çıkarıyoruz ama ilkine göre bende bunda daha zorlandığını hissediyorum çok fazla uyanıyo gece uykusuna zor uyuyo seninki sıcaktandır muhtemelen birden bastırdı sıcaklar
Hepsi bir dönem canım zaman zaman hepimiz geçiyoruz bu dönemlerden ilk adetin demi Doğumdan sonra hele bi olsun sonra toparlarsın Allah'ın izni ile sen bayağı güzel gidiyorsun maşallahBüyük ihtimal cnm ama hem çocuk huysuz hem bene adet olamanın gerginliği uykusuzluk baya yoruldum ve o istikrarlı ben açlıktan gözüm dünmüş oluyo iftara
Senin bebiş pek bi minik dikkat edemesende çok görmeyiz daha ödemlerin bile tam gitmemiştir senin herşeyden önce onun nasibi sütü önemliEn iyisini yapıyorsun bende fırsat buldukça 1 mil bile olsa yapmaya çalışıyorum spor baya fark ettiriyor kilo vermesem bile
Beden fark edince baya baya moral düzeliyor motivasyon artırıyor. Eski pantolonlarıma girsem süper olacak hamilelik pantolonlarından gına geldi hep aynı giymekten. Bende evdeyim Bebek küçük olduğu için fırsat buldukça Leslie yapıyorum iyi sardı beniSenin bebiş pek bi minik dikkat edemesende çok görmeyiz daha ödemlerin bile tam gitmemiştir senin herşeyden önce onun nasibi sütü önemli
Sporun etkisini bende tartısa göremesemde kıyafetlerde anlıyorum siparişlerim tam gelsin foto çekip atıcam gruba inşallah aldığım üst gruplarda olur uzun zaman sonra L beden aldım çünkü hamilelikten beri hep XL giyiyordum
Yok canm 2 kez oldum 3. Yü olamadım gitti bütün belirtileri yaşıyorum fakat adet olamadımHepsi bir dönem canım zaman zaman hepimiz geçiyoruz bu dönemlerden ilk adetin demi Doğumdan sonra hele bi olsun sonra toparlarsın Allah'ın izni ile sen bayağı güzel gidiyorsun maşallah
kızım 2 aylıkken başladığımda hiçbir pantolonum olmuyodu benimde burası olmasa kesinlikle bu kadar veremezdim 94 lerden 88 kere geldim buranın çok faydası var gerçekten az gibi görünsede 1 kilo bile vücudu etkiliyo ilk başladığımda çok hantalmışım onu anlıyorum şimdi daha enerjik hiisediyorumBeden fark edince baya baya moral düzeliyor motivasyon artırıyor. Eski pantolonlarıma girsem süper olacak hamilelik pantolonlarından gına geldi hep aynı giymekten. Bende evdeyim Bebek küçük olduğu için fırsat buldukça Leslie yapıyorum iyi sardı beni
Ben ikindin yaptim çok etkikenmedim ama zorlandım yine de su iciyordum spor yaparken hep.bir de bugün gece 00da yaptım 4 mil.iyi geldi bayadir yapamıyor dum... Ayrica ben daha regl olmadım onun da verdiği bi sıkıntı oluyor...Kv bakıyo sağolsun canım iftardan 2 saat sonra filan çok olmasada yarım saat yapıyorum hiç yapmamaktan iyidir diyerek hiç bişey yapamazsam şarkı açıp zumba yapıyorum gündüz oruçlu ilken zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?