Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanımlar bende bu aralar keyifsizlik ve halsizlik var.Hic bir şey yapmak içinden gelmiyor.Sadece iftar yemeği sahur hazırlığı o bile zor geliyor.Anlayamadigim bir iç sıkıntısı sıcaktan da olabilir.Inanin oruç tutup sporunu yapanlara ozendim.Masallah benim hiç bir sey yapasim yok.

Eğer beni de kabul ederseniz grubunuza gelmek istiyorum. 50 günlük bir oğlum var. 66,9 ile doğuma gittim. Şu an 55,8 kiloyum. İlk hedefim 52,5(ilk hamile kaldığım kilo)2. Hedefim 50 3. Ve son hedefim de 47. Beraberce üstesinden geliriz bunpis kiloların sağlıkla inşallah:)

maşallah bayası gitmiş kilolarınızın

bu arada yaşım 28 ve boyum 1,58

64 kilo ile hamile kaldım canım 78 ile doğum yaptım eve geldiğimde 4 kilo gitmişti sadece:) şuan70.8 kiloyum . bu arada boyum 1.66 cm.hedefim 58 inş
Hosgeldiniz hanımlar burda zayıflamak isteyen herkese kapılar açık

64 kilo ile hamile kaldım canım 78 ile doğum yaptım eve geldiğimde 4 kilo gitmişti sadece:) şuan70.8 kiloyum . bu arada boyum 1.66 cm.hedefim 58 inş
İnşallah çabalarımızla başaracağız. Ben şimdiden sabah ne yediklerimi yazıyım. Sahurı eşim için hazırlıyorum o zaman kahvaltı yapıyorum. 1,5 yağda yumurta, 4 çay kaşığıntereyağ ve 4 çay kaşığı bal, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 2-3 minik kare taze kaşar. Sabah uyandığında ara öğün olarak 7 hurma+7 petibör biskuvi. Öğle yemeği olarak zeytinyağlı enginar yiyeceğim kısmetse:)

ben daha bugün başlamadım:) ama genede dikkat edicem bugün .

Kızlar bu grup ilk kurulurken amaç sütü azaltmadan zayıflayabilmekti. Doktorlardan ve diyetisyenlerden bildiğimiz kadarıyla ilk 6 ayda yarım bir kilo. Sonrasındaysa emzirdiğimiz için ayda 2 yada 3 kilo uygun olan.
Ancak bazı arkadaşlarımız var henüz bebekleri de küçük kendileri de gerçekten kilo vermesine gerek olup olmadığı tartışılır kimseler. buna rağmen burada zayıflama peşindeler .Ben buna bir sınır koymamız gerektiğini düşünüyorum.
Vücut kitle endeksi belli bir noktanın altında olanlar zaten keyfi zayıflama isteğinde olanlar bu grupta bulunmasın bence. En baştaki uyarı yazımıza bunu eklersek o tarz kişiler katılamayacaktır.
zaten zayıf olduğu halde zayıflama derdine düşünlerin grubun geri kalanında moral bozduğunu da düşünüyorum.

Gruba kilolu katılmış şimdi azaltmış olanlar yada 50 li kilolarda olduğu halde boyu kısa olanlar var bu arkadaşlarımdan bahsetmiyorum.Bu nedenle vücut kütle endeksi dedim.
Örneğin söylediğim endekste 25in altı normal kilolu kabul edilir.
Biz sınırı 23 te tutabiliriz. 23 ün altı bundan sonra katılmasın fikrindeyim genel için uygunsa

iyi bari biran alınmıştım 50 li kilolar diyince

iyi bari biran alınmıştım 50 li kilolar diyince
Canım öncelikle bu sadece benim kararım olamaz. Ben fikrimi belirttim.
İkincisi senin kitle indeksin 23 ün altında. Bu yüzden evet bahsettiğim gruba dahil oluyorsun. Ama yeni katılacak olanlara konulacak bir kural olabilir. Çünkü sen girsiğinde böyle bir kural yoktu sende katıldın .sana alıştık ayrıca. şimdi git demek olmaz. Yeni girecek olanlardan böyle bir durum olursa uygun dille söylenir diye düşünüyorum.

belki yanlış anlaşılmışımdır ben hemen biranda kilom gitsin istemiyorum yavaş yavaş vermek istiyorum buradanda destek almak için katılmak istedim .

22.5 musum bende :). Ama önceden fazlaydım tabiki . Tabiki hepimizin kriteri farkli inanki boyu kısa olanda 1 kg bile cok farkediyor. O cmler de kg larda tek bir cm bile o kadar fark yaratıyor ki anlatamam. Spor yapmaktı önceliğim. Ve inan az önceki msjındaki gibi sinir bozucu bir durum olusturanlardan birisi de bensem özür dilerim.

belki yanlış anlaşılmışımdır ben hemen biranda kilom gitsin istemiyorum yavaş yavaş vermek istiyorum buradanda destek almak için katılmak istedim .
Yok canım sana söylenmiş birşey değildi. Senin indeksine baktım 25 küsur . Aramıza katılıp sende istediğin noktaya varmak için uğraş bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…