Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlk katıldığında kilonu görünce niye zayıflamaya çalışıyor ki diye düşünmüştüm ama sonra boyunu görünce anladım canım. Şu anki kilon bu sayfalarda takılıp uğraşırken verdiğin nokta. Ben ilk girişte zaten 23ün altında olanları kast ediyorum. Ayrıca menü paylaşımlarınla grubun devamlılığını sağlayanlardansın bu da oldukça önemli bence .

Gecmis olsun simdiden canim bizim 6. Ay asisindan sonra atesi cikmisti gece nerdeyse hiç uyumamisti.

Ben doktor neyi yaptirin dediyse yaptirdim valla ilerde birsey olur da pisman olurum yaptirmadigima diye korktum...

Yok canım içini ferah tut. hiçbirşey olmaz.Virüsler ya çok zayıf ya da sadece dış kılıfı oluyor içi boş diye biliyorum. İki çocuğumda da umursamadım hiç aşı günlerini ne ateş ne başka huysuzluk olmadı. Aşının içindeki virüsten çok diğer kimyasallar korkutuyor beni. Ama yapacak birşey yok.

Yaa evet insan herseyden korkuyo. Cok bilmek de iyi degil aslinda. Arastirmamak lazim :/
Sadece kiliflar oldugunu bilmiyodum neyse ki icim rahatladi biraz..

Gecmis olsun simdiden canim bizim 6. Ay asisindan sonra atesi cikmisti gece nerdeyse hiç uyumamisti.

Ben doktor neyi yaptirin dediyse yaptirdim valla ilerde birsey olur da pisman olurum yaptirmadigima diye korktum...
Atesten de korkuyorum da daha beteri de iste hadi cocuk felci olursa vs korktum cahil gibi konustum ama yani ne bileyim. Inaktif olani veriliyosa dgeri niye veriliyoo :/

bişey olmaz canım ilk iki gün dikkat et gözlemle alerjik degilse bebegin bişey olacagını sanmıyorum.

Bebegin suan hasta ve atesli degilse hafif bir ates biraz da agrıyla atlatır.

Biz geçen hafta olduk daha hiç bişey olmadı ne ateş ne başka bişi sende de olmaz inşallah korkma
4 asi yapildi degil mi size de? Yoksa böldu mu doktorunuz,bazisi taksit taksit yaptiriyomus da..
3bacaktan 1 oral olucak sanirim di mi..

bişey olmaz canım ilk iki gün dikkat et gözlemle alerjik degilse bebegin bişey olacagını sanmıyorum.

Bebegin suan hasta ve atesli degilse hafif bir ates biraz da agrıyla atlatır.
Gunese fena halde alerjisi var,yumurtayi bilmiyorum.henuz, ama sut urunlerine yok.cok.sukur... asilarin iceriginde bi cok sey var gerci,umarim alerjisi yoktur onlara karsi da :/

Ben hemen kilo endeksime bakayım ben çok ağır bir rejim yapmıyorum sizinde desteğimizle en azından rafine şekeri tüketmemeye çalışıyorum kızım sütünü etkileyecek şekilde rekim yapmıyorum gerçi benim rejimde pek sayılmaz sadece dikkat etmeye çalışıyorum ki aldığım kilolar kalıcı olmasın

Canım hiç panik stres yapma ateş olabilir normal bizde cuma günü iki ay aşısı yapacaz ve ben tekim yanımda kimsede Yok bebeğinle en güzel sen ilaç olursun ona

Vücut kitle endeksine nerden bakıyosunuz bende bakıyım.
lightpinklady canım aşıya gitmeden 1 çay kaşığı calpol verseydin keşke

Cnm benmki hiç etkilenmemişti diyebilrim canlı aşı artı bi gerginkçliğin olmasın sadece sizin ordada hava sıcaksa aşıdan hemen sonra bi calpol bi ılık duş aldır çünkü zaten ateşe elverişli olacak vücudu sen önlemini al

Ben de mönümu vereyim. Sahur 1 dilim beyazpeynir 2 dilim çavdar ekmegi 2 ceviz 3 bardak cay yesillik salatalik domates iftar 1 kepçe corba salata 1 kase yogurt 7yk kurufasulye 2 dilim cabdar ekmegi kucuk parca karpuz...

İyi geceler hanımlar ben iki gündür fazla kacariyorum yazmaya utandım şimdi artı artık benim bebeğim iki gündür emmiyor yani memeden ayırdım artık yeter 18 aylık oldu ben bundan sonra daha sert diyet yaparım size pek faydalı olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…