İlk katıldığında kilonu görünce niye zayıflamaya çalışıyor ki diye düşünmüştüm ama sonra boyunu görünce anladım canım. Şu anki kilon bu sayfalarda takılıp uğraşırken verdiğin nokta. Ben ilk girişte zaten 23ün altında olanları kast ediyorum. Ayrıca menü paylaşımlarınla grubun devamlılığını sağlayanlardansın bu da oldukça önemli bence .22.5 musum bende :). Ama önceden fazlaydım tabiki . Tabiki hepimizin kriteri farkli inanki boyu kısa olanda 1 kg bile cok farkediyor. O cmler de kg larda tek bir cm bile o kadar fark yaratıyor ki anlatamam. Spor yapmaktı önceliğim. Ve inan az önceki msjındaki gibi sinir bozucu bir durum olusturanlardan birisi de bensem özür dilerim.
İlk katıldığında kilonu görünce niye zayıflamaya çalışıyor ki diye düşünmüştüm ama sonra boyunu görünce anladım canım. Şu anki kilon bu sayfalarda takılıp uğraşırken verdiğin nokta. Ben ilk girişte zaten 23ün altında olanları kast ediyorum. Ayrıca menü paylaşımlarınla grubun devamlılığını sağlayanlardansın bu da oldukça önemli bence .
Kizlar cok gerginim.. bebegim yarin 6.ay asisini olucakkorkuyorum.. agizdan verilen opa,yani oral polio asisi canli virusmus ..halbuki karma asinin icinde de ipa var,inaktif sekli yani.. ikisi birden yapiliyor yani.
Opa dan korkuyorum
Birsey olmaz dimi
pentagram42 zezeozge L Larendee chocolate19 ebruliki Emira SY Rebel92
Yok canım içini ferah tut. hiçbirşey olmaz.Virüsler ya çok zayıf ya da sadece dış kılıfı oluyor içi boş diye biliyorum. İki çocuğumda da umursamadım hiç aşı günlerini ne ateş ne başka huysuzluk olmadı. Aşının içindeki virüsten çok diğer kimyasallar korkutuyor beni. Ama yapacak birşey yok.Kizlar cok gerginim.. bebegim yarin 6.ay asisini olucakkorkuyorum.. agizdan verilen opa,yani oral polio asisi canli virusmus ..halbuki karma asinin icinde de ipa var,inaktif sekli yani.. ikisi birden yapiliyor yani.
Opa dan korkuyorum
Birsey olmaz dimi
Yaa evet insan herseyden korkuyo. Cok bilmek de iyi degil aslinda. Arastirmamak lazim :/Yok canım içini ferah tut. hiçbirşey olmaz.Virüsler ya çok zayıf ya da sadece dış kılıfı oluyor içi boş diye biliyorum. İki çocuğumda da umursamadım hiç aşı günlerini ne ateş ne başka huysuzluk olmadı. Aşının içindeki virüsten çok diğer kimyasallar korkutuyor beni. Ama yapacak birşey yok.
Atesten de korkuyorum da daha beteri de iste hadi cocuk felci olursa vs korktumGecmis olsun simdiden canim bizim 6. Ay asisindan sonra atesi cikmisti gece nerdeyse hiç uyumamisti.
Ben doktor neyi yaptirin dediyse yaptirdim valla ilerde birsey olur da pisman olurum yaptirmadigima diye korktum...
Atesten de korkuyorum da daha beteri de iste hadi cocuk felci olursa vs korktumcahil gibi konustum ama yani ne bileyim. Inaktif olani veriliyosa dgeri niye veriliyoo :/
bişey olmaz canım ilk iki gün dikkat et gözlemle alerjik degilse bebegin bişey olacagını sanmıyorum.Kizlar cok gerginim.. bebegim yarin 6.ay asisini olucakkorkuyorum.. agizdan verilen opa,yani oral polio asisi canli virusmus ..halbuki karma asinin icinde de ipa var,inaktif sekli yani.. ikisi birden yapiliyor yani.
Opa dan korkuyorum
Birsey olmaz dimi
Biz geçen hafta olduk daha hiç bişey olmadı ne ateş ne başka bişi sende de olmaz inşallah korkmaKizlar cok gerginim.. bebegim yarin 6.ay asisini olucakkorkuyorum.. agizdan verilen opa,yani oral polio asisi canli virusmus ..halbuki karma asinin icinde de ipa var,inaktif sekli yani.. ikisi birden yapiliyor yani.
Opa dan korkuyorum
Birsey olmaz dimi
4 asi yapildi degil mi size de? Yoksa böldu mu doktorunuz,bazisi taksit taksit yaptiriyomus da..Biz geçen hafta olduk daha hiç bişey olmadı ne ateş ne başka bişi sende de olmaz inşallah korkma
Gunese fena halde alerjisi var,yumurtayi bilmiyorum.henuz, ama sut urunlerine yok.cok.sukur... asilarin iceriginde bi cok sey var gerci,umarim alerjisi yoktur onlara karsi da :/bişey olmaz canım ilk iki gün dikkat et gözlemle alerjik degilse bebegin bişey olacagını sanmıyorum.
Bebegin suan hasta ve atesli degilse hafif bir ates biraz da agrıyla atlatır.
Oyle tabii,haklisin ..Birsey olmaz inşallah canim. Hepimizin yavrusu Allaha emanet...
Ben hemen kilo endeksime bakayım ben çok ağır bir rejim yapmıyorum sizinde desteğimizle en azından rafine şekeri tüketmemeye çalışıyorum kızım sütünü etkileyecek şekilde rekim yapmıyorum gerçi benim rejimde pek sayılmaz sadece dikkat etmeye çalışıyorum ki aldığım kilolar kalıcı olmasınKızlar bu grup ilk kurulurken amaç sütü azaltmadan zayıflayabilmekti. Doktorlardan ve diyetisyenlerden bildiğimiz kadarıyla ilk 6 ayda yarım bir kilo. Sonrasındaysa emzirdiğimiz için ayda 2 yada 3 kilo uygun olan.
Ancak bazı arkadaşlarımız var henüz bebekleri de küçük kendileri de gerçekten kilo vermesine gerek olup olmadığı tartışılır kimseler. buna rağmen burada zayıflama peşindeler .Ben buna bir sınır koymamız gerektiğini düşünüyorum.
Vücut kitle endeksi belli bir noktanın altında olanlar zaten keyfi zayıflama isteğinde olanlar bu grupta bulunmasın bence. En baştaki uyarı yazımıza bunu eklersek o tarz kişiler katılamayacaktır.
zaten zayıf olduğu halde zayıflama derdine düşünlerin grubun geri kalanında moral bozduğunu da düşünüyorum.
Canım hiç panik stres yapma ateş olabilir normal bizde cuma günü iki ay aşısı yapacaz ve ben tekim yanımda kimsede Yok bebeğinle en güzel sen ilaç olursun onaKizlar cok gerginim.. bebegim yarin 6.ay asisini olucakkorkuyorum.. agizdan verilen opa,yani oral polio asisi canli virusmus ..halbuki karma asinin icinde de ipa var,inaktif sekli yani.. ikisi birden yapiliyor yani.
Opa dan korkuyorum
Birsey olmaz dimi
Cnm benmki hiç etkilenmemişti diyebilrim canlı aşı artı bi gerginkçliğin olmasın sadece sizin ordada hava sıcaksa aşıdan hemen sonra bi calpol bi ılık duş aldır çünkü zaten ateşe elverişli olacak vücudu sen önlemini alKizlar cok gerginim.. bebegim yarin 6.ay asisini olucakkorkuyorum.. agizdan verilen opa,yani oral polio asisi canli virusmus ..halbuki karma asinin icinde de ipa var,inaktif sekli yani.. ikisi birden yapiliyor yani.
Opa dan korkuyorum
Birsey olmaz dimi
Bizimkine 2 bacak 1 kol 1 oral yapıldı canim.insallah ateslenmedem huysuzlanmadan atlatır minik4 asi yapildi degil mi size de? Yoksa böldu mu doktorunuz,bazisi taksit taksit yaptiriyomus da..
3bacaktan 1 oral olucak sanirim di mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?