Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 asi yapildi degil mi size de? Yoksa böldu mu doktorunuz,bazisi taksit taksit yaptiriyomus da..
3bacaktan 1 oral olucak sanirim di mi..
3 bacaktan bir oral oldu cnm hepsi aynı anda oldu sağlık ocağında yaptırdık

Dünkü menüm
Sahur 1 bazlama 1 haslanmıs yumurta 3 zeytin kk peynir domates salatalik 3 bard cay

İftar yarm kase mercimek corba 1 tabak kuru fasulye 4 köfte 2 yk tavuklu pilav 1 hurma salata

Ara 1 kaseye yakın sütlaç

2 lt su
1 mil leslie

Canım hiç panik stres yapma ateş olabilir normal bizde cuma günü iki ay aşısı yapacaz ve ben tekim yanımda kimsede Yok bebeğinle en güzel sen ilaç olursun ona
Off buyudukce zorlasiyomus cok kotu agladi. Benim bacaklarim titriyo hala

Bizimkine 2 bacak 1 kol 1 oral yapıldı canim.insallah ateslenmedem huysuzlanmadan atlatır minik
Bize de ayni sekilde yapildi.. 3 bacak saniyordum. Off mahvoldu aglamaktan insallah bisey olmaz cok korkuyorum.. uyutmaya calsyorum smdi,cunku meme agzndan cknca agliyor.

cok gecmiş olsun .inş sıkıntısız atlatırsınız .rabbim yardımcınız olsun
Tesekkur ederim. Ordan cikarken bacaklarim ttiriyodu resmen. Cok fena oldu elimde nefessiz kaldi bi ara ben hic onu o kadar aglatmamistim. Boguk sesler cikardi falan. Bi de yabancilama basladi ya belki de hemsireden de korkmustur acidan ziyade..bilemiyorum :/ Simdi uyuyabildi neyse ki. Aglaya aglaya sallandi besiginde.. atesi de cikar heralde birazdan..
Ben cok gucsuzum heralde,bu kadar panik yapmamam lazim ne bliyim cocuktan beter olmamaliyim bence

pentagram42
Merhaba canim...
Dun ve bugun grubun amaci disinda yazmis bulundum kusura bakma canim,cunku baska bi alanda konu acsam da yabanci geliyo artik millet. Burda birbirimizi taniyormusuz gibi geliyor cunku.. bebegimin 6.ay asisi icin danismistim da.. sorun olmaz heralde dimi :/

Bize de ayni sekilde yapildi.. 3 bacak saniyordum. Off mahvoldu aglamaktan insallah bisey olmaz cok korkuyorum.. uyutmaya calsyorum smdi,cunku meme agzndan cknca agliyor.
Evet canim 4 tane olunca biraz ağır geliyor galiba huysuzluk falan da olabilir ateşi konusunda da temkinli ol sadece her cocuk bir değil.ama sana tavsiyem daha soğukkanlı olmaya çalış çünkü bu sadece bir aşı daha büyüdükçe neler olacak neler.panik yapma lütfen

Ewet canm sen sakin olacan ki bebekte sakinleşebilsin sen gerilince hisseder sakinleşemez tabiki ağlıycak 3 tane iğne acıtmıştır ama mecbur yani öle düşün

Günaydın kızlar benim kitle boy endeksim 30 muş baya sınırın dışındayım

Katiliyorum ben de. Özellikle bebeği çok küçük olanlar kilo vermek için uğraşmasın zaten. Sadece sağlıklı beslenmeye dikat etsinler miktar kısıtlamadan. Çünkü benim özellikle aşırı iştahım acilmisti. Bir de vücut psikoloji zaten alt-üst ne bulsam yedim. Nerdeyse doğum kiloma ulasmistim. Burası sayesinde vermeye başladım. 2 kilo 3 kilo fazlam var diye üzülmesinler gerçekten geri kalanda moral bozukluğu yaratabiliyor. Benim en az bi 10 kilom var vermem gereken.

Bende diyete başladığımda 30 du nerdeyse şimdi 26 çok şükür ama kaldım gitmiyo artık
İnşallah bende yavaş yavaş en azından yediklerime dikkat etmek istiyorum ki buradaki herkes bu süreçi yaşamış tecrübeli kk en güzel yanı bu herhalde

Evet ogrenmem gerek sogukkanli olmayi,yoksa cocuk buyudukce ozguvensiz birsey olur cikar. Annem bile korkuyo baksana ben napiyim der.

Günaydın kızlar benim kitle boy endeksim 30 muş baya sınırın dışındayım
Ben başladığımda 31 küsurdu . İlk zamanlar yavaş düşüyor. 25 in altı normal kilo sayılıyir . 25 altına inmeye çalışıyorum canım bende.Hesapladım 63 olursam 24 .9 oluyor ancak.

Ben başladığımda 31 küsurdu . İlk zamanlar yavaş düşüyor. 25 in altı normal kilo sayılıyir . 25 altına inmeye çalışıyorum canım bende.Hesapladım 63 olursam 24 .9 oluyor ancak.
Darısı başıma Doğuma giderken 94 tüm şükür bu günlerede inşallah bende o günleri görürüm

Kizlar ,bu 6.ay asisi kusma yapar mi
Kizim.kaka yapmisti,kucuk legenine su doldurup yikayacaktim poposunu,1dk bile ayrilmadim.yanindan,yatagina biraktim banyoya gittim.. yanina geldim ki o da ne kizim kusmus hem de hic olmadigi kadar cok
Puskurtmus resmen,sirt ustu yatiyordu ,agzi burnu ,yatagi ustu basi hep kusmuk icinde buldum. Sanirim puskurtmus ki yanlari da kusmuk olmus. Cok korktum uzuldum
Hiriltili nefes aliyodu aldim sirtina vurdum falan. Atesi de yukselmisti biraz. Babasi eve geldi o ara, ilik suyla.yikadik..usudu yazik yikarken de titredi off napcam.ben kizlar... normal mi kusmasi..
Vücut kitle endeksine nerden bakıyosunuz bende bakıyım.
lightpinklady canım aşıya gitmeden 1 çay kaşığı calpol verseydin keşke

3 bacaktan bir oral oldu cnm hepsi aynı anda oldu sağlık ocağında yaptırdık

cok gecmiş olsun .inş sıkıntısız atlatırsınız .rabbim yardımcınız olsun

Ewet canm sen sakin olacan ki bebekte sakinleşebilsin sen gerilince hisseder sakinleşemez tabiki ağlıycak 3 tane iğne acıtmıştır ama mecbur yani öle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…