Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun ince giydir nasıl oldu şimdi

geçmiş olsun ince giydir nasıl oldu şimdi
Atesi 38 derece cikinca soyduk tamamrn,bezli su an.. islattik basini koltukaltlarini gobegini falan.bi sure. 37.6ya dustu neyse ki ama iste islatmayi brakinca artabilir. Cok sinirlendi agladi islattkca da zaten..
Buraya da yorum yapan varmi diye bakmaya gelmistim.iste.. yani aa internette geziyo demesin okuyanlar,sabahtan beri bisey yemedim,az once agzma biraz biseyler tikistrdim :/ interntte gezmyorum bebekten vakit yok aslinda bugun .. sadece yorum varmi diye bakiyorum yani....su an.meme.emiyor,yazabildim...

kıyamam ya tüh allah sifa versin inşaallah. Umarım biran önce iyilesir

Geçmiş olsun canım ne demek hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz bizde geçen ay yaptırdık herhangi bi sorun olmamıştı tabiki onlar bizim cannmız ciğerimiz ama ne kadar stres olursak o kadar etkileniyor bebişler şimdi iyidir inşallah

Bizimde dişler çok zorluyor bu ara havalar da sıcak ondan da etkileniyorlar bence biz bile bazen dayanamıyoruz onlar ne yapsın inşallah tez zamanda iyileşir kuzucuğun lightpinklady
Benimde vücut kitle endeksim 31 küsür çıkıyo o kadarsa kilo verdiğim halde ama ben fazla takılmıyorum çünkü diyetisyen maceralarımda yaşadığım tecrübeye dayanarak söylüyorum vücudun yağ kas oranı daha önemli diye biliyorum benim ideal kilom 60 görünüyor ama ben 60 kilo hiç olmadım en son 10 yıl önce 65 tim aşırı zayıf tabir edilen durumdaydım diyetisyen kontrollerimde ideal kilomun internette hesaplandığı gibi olmayacağını öğrendim ideal kilom 70 miş ama ben 75 olmak istiyorum evlendiğimdeki kilom yani
Grup konusunda katılıyorum ebruliki ama şuda bir gerçek 5 kilo fazlası varsa bile emzirdiği için hiçbir grup kabul etmemektir bu arkadaşları ama sağlıklı bir emzirme dönemi geçirip en aZından kilo almamak için grupta kalabilirler diye düşünüyorum bende 2 aylıkken başlamıştım sizlerden çok şey öğrendim ve gelen arkadaşlarımda bu bilgilerden faydalanmalarında yarar var diye düşünüyorum tabi bu benim naçizane fikrim

Menümü de vereyim bu aralar uykusuz geçiyo günlerim işyerinde de bi yoğunluk var
Sahur 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 4 çatal patatesli yumurta 1 dilim kavun 1 avuç kiraz (bağırsakları çok güzel çalıştırıyor kızlar tamda mevsimi tavsiye ederim saplarını da kurutuyorum kışa ödem atıcı çay yapmak için)
İftar 2 kepçe tarhana çorba 1 karnıyarık 3 kaşık bulgıiur pilav 1 bardak ayran az salata
Ara sade Türk kahvesi 1 top şade dondurma bide ne zamandır yemek için gün saydığım kekten 1,5 dilim sporla yakmışımdır inşallah 1 saat Leslie +kol çalıştım
Herkese iyi geceler sahur yapacaklara afiyet olsun

kimseyi çıkarmak düşüncesinde değilim zaten canım. Bizrbirimize alıştık ayrıca.
Yeni girrecek olanlara kriter olarak konulması kanısındayım. Zaten zayıf olan birinin , üstelik süt verirken daha da zayıf olma çabasını uygunsuz buluyorum.
Dediğin gibi 5 kilo bile olsa fazlası olan versin aramıza katılsın.Ama indeksi 23 ün altı olan fazla kilosu olan bir grup kesinlikle değil.

Çok geçmiş olsun nasıl şimdi durumu bebeğin

kıyamam ya tüh allah sifa versin inşaallah. Umarım biran önce iyilesir

Çok geçmiş olsun nasıl şimdi durumu bebeğin
Kizlar tesekkur ederim.. atesi dusebildi nihayet . Yavrum ciplak uyudu,ellemiyorum da giydirmek icin. Yazik.uykusuz kaldi zaten.huzursuz. ustunu ince bir penyeyle orttum.. su saate kadar sulara soktum cikardm. Calpol verdim dusurmedi,valla zararli.mararli en son soktugum suya sirke de damlattim braz. Zaten sirke yogunlugu baya azdi. Belki de o iyi gelmistir bilmiyorum.. Tabi dustu dyorum ama cikmayacaginin garantisi yok. Tetikte bekliyorum. Biraz uyuyacagim.uyuyabilirsem iste,, uyumadim smdiye kadar..
Hepinize tesekkurler kizlar.. :*
pentagram42 bebisine gecmis olsun senin de. Ne zormus bebeginin hasta olmasi. Allah herkesin bebegini bagislasin,hastalara sifa versin. En basit seylerde bile mahvoluyoruz... kotu seyler gostermesin Allah...

Bugun menum
Sahur 2 yumurta el kadar pide 2 zeytin 1 yk cokelek 2 bard cay

İftar 1 kase corba 1 porsiyon kofte izgara 1 kozlenmis domates 2 kozlenmis biber coban salata

Ara 2 bard cay 1 avuc findik

2 lt su

Günaydın kızlar Allah şükür ili haftadır 77 takılmıştım sonunda değişti.
Geçen hafta 77,1
Bu hafta 76,6
Fark 0,500
Yüzde 0,648

Bazen duraklama.donemi oluyor bende 66 da takildigimda acaba 65 i gorurmuyum demiştim
Yazarken farkettim de ben bu kiloya daha alışamadım :/ hala 80 yazasim geliyor :))
Benim kalkıp tartilasim yok :/

Ay kizlar benim gobegim siskin ,karnima agrilar giriyo cikiyo.kac gundur.. adet olcam saniyorum olamadim. Gecen ay ilk adetimi olmustum. Uzerinden 40 gun gecti nerdeyse olamadim daha bi..Ondandir belki de siskinligim. :/
Belki de adetim duzensiz gidicektir bi sure..belki 2 3ayda bir olacagimdir.. :/ boyle kaldim o zaman.

Benim de bu göbek gitmeli .. bu göbek gidecek başka yolu yokkkkkkkkkkkkkk . Hayatımda ilkkez göbeklendimm hazmetmesi daha zor sanırım

Bende 3. Adeti bekliyorum hem şiştim hemde tatlıya meyveye çok düştüm nie olamadım anlamadım

Bende 3. Adeti bekliyorum hem şiştim hemde tatlıya meyveye çok düştüm nie olamadım anlamadım ayrıca ramazan çok etkiledi beni hiç verdiğimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…