Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 3. Adeti bekliyorum hem şiştim hemde tatlıya meyveye çok düştüm nie olamadım anlamadım ayrıca ramazan çok etkiledi beni hiç verdiğimi sanmıyorum
Ben oruc tutmuyorum ama, esim icin iftar hazirliyorum,yani biraz gec bi saat oluyo benim icin 8bucuk civari.. ki cogu zaman bebegimizle ilgileniyorum esim yedikten sonra yemek yiyorum ben de. Yani donusumlu bebek bakiyoruz,bebis bu aralar ataga girdi cikamadi. Ayrica 6.ay asisi yuzunden hala su an.bile atesli ve huzursuz..
Gec saatte yiyorum az yesem bile olmuyo istr. Kilo veremyorum. Ama kilo o kadar onemli degil bebegim iylessin artik ya

Aynen çocuklar hasta olınca ilk plana onlar geçiyo hayırlısıyla bayrama erelim kaldığımız yerden dewam ederiz 8 bizim için gerçekten çok geç oluyo ben 6dan sonra yemeye dikkat ediyodum

2 hafta önce ne isem şimdi de aynı. Hiç değişmemis. Yine de iyi diyorum çünkü bu aralar diyeti bırakmıştım, en azından kilo almamisim.
Bu sabah 80.8 kg çıktım ☺
Bugünden itibaren diyete tam hız başlıcam

Bugun menum
Sahur 2 yumurta el kadar pide 2 zeytin 1 yk cokelek 2 bard cay

İftar 1 kase corba 1 porsiyon kofte izgara 1 kozlenmis domates 2 kozlenmis biber coban salata

Ara 2 bard cay 1 avuc findik

2 lt su
Hedefimiz aynı ccanım. Ben de bu sabah 57,1 çıktım . 55,8 dim geçen gün nasıl oldu anlamadım.. hedefim 47-48 benim de .. boyun kaö canım? Benm 158cm

Geçen hafta:65.2
Bu hafta:64.7
Aradaki fark:0.5
Yüzde fark:0.77
Bu hafta çok dikkat edemedim.bayrama kadar da 62 leri göremiycem anlaşılan.
Umarım 63 ü ucundan da olsa yakalarım:)

Kızlar bu hafta bende güzel vermişim geçen hafta 71.5 bugün 69.4 çok şükür 69 gördüm şimdiki hedefim bayrama kadar 68 olmak inşallah
Hep haftada 1 kg yük bulmuyorum bu hafta nasıl oldu bende şaşırdım.dun sahura kalkmadim su da az icmistim iftarda pek bişey de yemedim onların etkisi herhalde ama şu an yataktan çıkamıyorum zor çocuklara yemek veriyorum iftar olsa bugün kendine izin vericem çok çok yiycem (

Selam kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta 73.4
bu hafta 72.3
Yavaş veriyorum ama inşallah hedefime ulaşacağım..
pentagram42 hedeflerimi yenileyelimmi?
İlk hedef 69.0
İkinci hedef 60
Final 55

Bide bebeği küçük olan annelere önerim çok sıkı diyet yapmasınlar.bol bol protein ve vitamin alsınlar.sütun kalitesi buna bağlı.
Yazık el kadar bebeklere.bence karbonhidrat ne kadar azaltılırsa o kadar iyi.ama bulgur pilavı yesinler yine de:)

benim bebeğim büyük ama yine de ben bile dikkat ediyorum:)

Kızlar kılo verdiğinizi kontrol amaçlı bi giysiniz var mı?

Benim bi eteğin var 6 sene önce almıştım.ona tam olarak gidebildiğim gün final günüm olacak heralde

Ne diye o kadar küçük dar bi etek aldıysam,simdi uğraş dur

Bende evlendiğinde aldığım gömleğin içine rahat giriyorum şükürler olsun deneme amaçlı kıyafet düşünüyorum :) yeni almayı slimfit 38 beden bir gömlek alayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…