- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Asidan sonra ek gida falan hic bisey yemez oldu. Su bile icmedi,zorladim istemedi.. ateslendi halbuki ne biliym ihtiyaci artti icer diyodum istemiyo hic bisey. Meme istiyo bi tek. Ona da sinir oluyo. Bazen bi bakiyorum memeyi birakmis agliyo oluyo bir de..Aynen çocuklar hasta olınca ilk plana onlar geçiyo hayırlısıyla bayrama erelim kaldığımız yerden dewam ederiz 8 bizim için gerçekten çok geç oluyo ben 6dan sonra yemeye dikkat ediyodum
bebis iyi olsunda onemli olan o simdi nasil oldu minnak iyi mi biraz dahaAsidan sonra ek gida falan hic bisey yemez oldu. Su bile icmedi,zorladim istemedi.. ateslendi halbuki ne biliym ihtiyaci artti icer diyodum istemiyo hic bisey. Meme istiyo bi tek. Ona da sinir oluyo. Bazen bi bakiyorum memeyi birakmis agliyo oluyo bir de..
Acikcasi onun o huzursuz uzgun halleribi gorunce. Yedim de yedim. Cikolata da yedim hamurisi vs de,sut cogalsin dedim. Cunku benim sut sacma seyler yemedigimde cok fazla olmuyo..
E kilo veremedim ..neyse almamism da. Gerci gecen hafta da 200 gr gitmisti heralde. Nolduysam amaaan..
Bebiş düzelsinde yine dikkat edersin annesi inşallahAsidan sonra ek gida falan hic bisey yemez oldu. Su bile icmedi,zorladim istemedi.. ateslendi halbuki ne biliym ihtiyaci artti icer diyodum istemiyo hic bisey. Meme istiyo bi tek. Ona da sinir oluyo. Bazen bi bakiyorum memeyi birakmis agliyo oluyo bir de..
Acikcasi onun o huzursuz uzgun halleribi gorunce. Yedim de yedim. Cikolata da yedim hamurisi vs de,sut cogalsin dedim. Cunku benim sut sacma seyler yemedigimde cok fazla olmuyo..
E kilo veremedim ..neyse almamism da. Gerci gecen hafta da 200 gr gitmisti heralde. Nolduysam amaaan..
Tüm grup baya bi durgun ramazan nedeniyle oda olacak yani napalım düzensiz oluyoKilo almisim
Cok duzensizim . Ise basladim.ramazan diye kimsenin yaninda yenip icilmiyor. Oruc tutamiyrm cunku gunde 3 saat yolda geciyor ve hava izmirde cok sicak.
Ins ramazan sonrasi duzelirim. Diyetisyeni de biraktim sanirim guduleme acisindan faydasi oluyormus.
Gecen hafta 74.5
Bgn 75 ciktim inanamadin oysaki pazar gunu 73.9 dum. Regl fln da yeni bitti. Sanirim duzensiz beslenmeden oldu. Ve hic yuruyus yapamadim
Sabah yine atesliydi ,calpol vereyim dedim artik..hemen vermiyorum cunku,ama baktim dusmuyo yukseliyo.. cay kasigiyla vericekkeb elime vurdu doktu kasiktakini,ben de neyse kasikta kalani agzna koyuyum dye dusundum.. verdim tukurcek gbi oldu yut yut kizim dedm braz geriye dogru tuttum.yutsun ckartmasin diye.. yapmaz olaydim.bebis iyi olsunda onemli olan o simdi nasil oldu minnak iyi mi biraz daha
Yaz canım tokluk durumuna göre biraz eksik yaz istersen çünkü etkiliyo yemek içmekKizlar ben annemdeydim 2 gündür.yeni geldim evime.cokgec oldu ama tartilip yazayim mi
ateş sadece Aşıya bağlı olmayabilir bi doktoramı götürsen için rahatlardıSabah yine atesliydi ,calpol vereyim dedim artik..hemen vermiyorum cunku,ama baktim dusmuyo yukseliyo.. cay kasigiyla vericekkeb elime vurdu doktu kasiktakini,ben de neyse kasikta kalani agzna koyuyum dye dusundum.. verdim tukurcek gbi oldu yut yut kizim dedm braz geriye dogru tuttum.yutsun ckartmasin diye.. yapmaz olaydim.bi ögurme geldi,kusasi geldi sanirim kusamadi da nefes de alamadi. Tuhaf sesler cikartti napcagimi sasrdm. Orda tasta su vardi atesi icin hazrladigm onunla islattim braz nefes aldi biraz sonra da duzeldi agladi. Ben de agladim . Elim ayagima dolandi
Ama simdi daha iyi. Bu 3.gundu hala atesli niye gecmiyo yaa :/ inip inip cikiyo gerci..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?