Ara ara bizlerde de oluyor ama devamlı olursa tüm kiloyu akşam atıştırmalarından alıyoruz kendine motive edici bişeyler bulmanı tavsiye ederim tam yiyeceğin anda aklına getir zayıflama sebebini bende çoğu zaman işe yarıyor ama bazen gerçekten zor oluyorBayanlar bir sorum olacak ben kararli bir sekilde gune basliyorum kahvalti ara ogunler ogle yemegi iyi gidiyor suyuda 3 litre iciyorum ama aksam olunca kendimi durduramiyorum ya abartiyorum iyice yardim edin nasil bisey yapabilirim
yalnız değilsin canım bende 1 dilim kek Yedim ama spor yapıcam sadece keki yakmak zoruma gidiyor ama bi anlık nefis çekiyo işte puding daha masum sanki en aZından şerbetli tatlı yememişsinAn itibariyle bi kase puding yedim
Daha azdır canım ama olsun haftaya dikkat ederek fazla vermiş olursunAnnemgilde tartı yoktu cok yemesem de 1 lt su ictim 90.8 çıktım 90.5 yazdim.cok dogru bi sonuc olmadi galiba kusura bakmayın kızlar
An itibariyle bi kase puding yedim
akşam bende bir dilim kel yedim banada gelsin biryalnız değilsin canım bende 1 dilim kek Yedim ama spor yapıcam sadece keki yakmak zoruma gidiyor ama bi anlık nefis çekiyo işte puding daha masum sanki en aZından şerbetli tatlı yememişsin
Bende iki dilim tatli yedim bana daakşam bende bir dilim kel yedim banada gelsin bir
Aman ben valla canim.istedi mi.hep yiyorum ama abartmiyorum gene de.. onun icin birseyler yedim mi yakiyim diye hareket yapiyodum ama 1haftadir hareket de yapamaz oldum.. :/An itibariyle bi kase puding yedim
Ben gecen hafta 2 dilim bi gun,ertesi gun de 2dilim yemistim.. veeee kilo veremez oldum . Yuh ya ne cok etkiliyo hic yiyip icmiycez en.iyisi :/ . Valla nerdeyse 1kg fazla ciktm tatli sonrasi 1 2 gun. Sonraki gunler resmen ac gezdim de toparladiydim. 200 gr anca gidiyi 2 haftadir :/Bende iki dilim tatli yedim bana dayetmiyor içim sogmuyor
canım
ateş sadece Aşıya bağlı olmayabilir bi doktoramı götürsen için rahatlardı
Biz de yolculuk yapicaz tatile gitmeyi dusunuyoruz ama bebisle sehir disina bilr hic cikmadik hep kisa mesafe ..veee uzun yol,nasil olacak hic bilmiyorum :/Günaydın kızlar yeni hafta bugün ilk defa kızımla Şehir dışına çıkıcaz inşallah rahat geçer arabayı severde huysuzlanmaz
Bu fotoğraf çok hoşuma gitti paylaşmak istedim Eki Görüntüle 2009979
Gelsin itiraflar ben de dün aksam bir porsiyon kazandibi yedimBende iki dilim tatli yedim bana dayetmiyor içim sogmuyor
Öyle valla şu boğazı tutbilsek her şey güzel olsaktaBen gecen hafta 2 dilim bi gun,ertesi gun de 2dilim yemistim.. veeee kilo veremez oldum . Yuh ya ne cok etkiliyo hic yiyip icmiycez en.iyisi :/ . Valla nerdeyse 1kg fazla ciktm tatli sonrasi 1 2 gun. Sonraki gunler resmen ac gezdim de toparladiydim. 200 gr anca gidiyi 2 haftadir :/
Kazan dibi biraz daha mahsum ben serbetli tatli yedimGelsin itiraflar ben de dün aksam bir porsiyon kazandibi yedim
Bende 4 saat dolaştım ama iftardan sonra 62.5 çıktım :) ki çok biseyd e yemeidm :))Bugun kızlara kıyafet almaya gittik babasının beğendiğini ben beğenmedim benim beğendimi o beğenmedi derken 2.200 gr gitmiş benden tartı gunu bugun olsaydı keşke:))))
Tabi iftardan sonra uçmuştur gene kesin:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?