Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bayanlar bir sorum olacak ben kararli bir sekilde gune basliyorum kahvalti ara ogunler ogle yemegi iyi gidiyor suyuda 3 litre iciyorum ama aksam olunca kendimi durduramiyorum ya abartiyorum iyice yardim edin nasil bisey yapabilirim

Bayanlar bir sorum olacak ben kararli bir sekilde gune basliyorum kahvalti ara ogunler ogle yemegi iyi gidiyor suyuda 3 litre iciyorum ama aksam olunca kendimi durduramiyorum ya abartiyorum iyice yardim edin nasil bisey yapabilirim
Ara ara bizlerde de oluyor ama devamlı olursa tüm kiloyu akşam atıştırmalarından alıyoruz kendine motive edici bişeyler bulmanı tavsiye ederim tam yiyeceğin anda aklına getir zayıflama sebebini bende çoğu zaman işe yarıyor ama bazen gerçekten zor oluyor
Birde netten sağlıklı atıştırmaları araştır istersen illa bişey yiyceksen bu leblebi olabilir ceviz olabilir tabi porsiyona dikkat ederek

38 beden guzel bir elbise mi alsam acaba motive edici olarak zayiflamayi cok istiyorum 20 kg fazlam var ve hamile kiyafetlerinden sikildim iyici sanirim. Her istedigimi yersem her istedigimi giyemem iste teşekkür ederim pentegram42

İyi akşamlar kızlar, ben tam gaz devam ediyorum diyetime, bayramdan hemen sonra ablamın oğlu, yeğenimin düğünü var elbisemi dün aldım ve kesinlikle daha iyi görünmek istiyorum, tabi bebeğim için süt arttırıcı ama kilo aldırmıyacak gıdalar yemeye özen gösteriyorum,
Geçen hafta;58.8
Bu hafta;57.2

Kızlar kilo bildirimi yapmayı unuttum. Kusura bakmayın.
Bu hafta kilom sabit. Tatlıkaçırdım baya bi. Artık iznede çıkıcaz. Annemler yazın köyde oturuyo internet cekmiyo malesef. Eylüle kafarda ordayım . Dönene kadar aranızda olamıycam. Döndüğümde kaldığım yerden devam ederim inşallah. Kabul ederseniz. Saglıcakla kalın.

Bende iki dilim tatli yedim bana da yetmiyor içim sogmuyor
Ben gecen hafta 2 dilim bi gun,ertesi gun de 2dilim yemistim.. veeee kilo veremez oldum . Yuh ya ne cok etkiliyo hic yiyip icmiycez en.iyisi :/ . Valla nerdeyse 1kg fazla ciktm tatli sonrasi 1 2 gun. Sonraki gunler resmen ac gezdim de toparladiydim. 200 gr anca gidiyi 2 haftadir :/

canım

ateş sadece Aşıya bağlı olmayabilir bi doktoramı götürsen için rahatlardı

Afedersiniz,dun biraz fazla bi kaka yapti bebisim ..sanki degisik kokuyor gbiydi bi de. Ondan sonra duzeldi atesi .
Acaba asinin toksik etkilerini mi atti nedir...
Ama cok huzursuz. Gulerek uyanan bebek ,kac gundur ciglik atarak aglayarak.uyaniyor birden bire .. asi oncesi aslinda buyume atagi haftasina girmisti ve atak haftasi huysuzlugunu gosteriyordu zaten. Simdi sanirim atak ve asi,hepsi birbirine girdi.. :/
Neyse minnosum iyi olsun da,huysuz da olsa napalim nazina daha cok oynariz :)

Biz de yolculuk yapicaz tatile gitmeyi dusunuyoruz ama bebisle sehir disina bilr hic cikmadik hep kisa mesafe ..veee uzun yol,nasil olacak hic bilmiyorum :/

Öyle valla şu boğazı tutbilsek her şey güzel olsakta

Bugun kızlara kıyafet almaya gittik babasının beğendiğini ben beğenmedim benim beğendimi o beğenmedi derken 2.200 gr gitmiş benden tartı gunu bugun olsaydı keşke:))))
Tabi iftardan sonra uçmuştur gene kesin:))))

Bende 4 saat dolaştım ama iftardan sonra 62.5 çıktım :) ki çok biseyd e yemeidm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…