Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamlar
Menumu paylasayim
Sabah
Bir dilim peynir
1 tane domates
1yumurta
3 zeytin
Bir dil ekmek tb
Ara
İki kuru kayısı ve bir hurma

Öğlen
Taze fasulye 6 kaşık
1 kase Yoğurt ve domates
Ara
2 kuru kayısı bir hurma ve bir fincan türk kahvesi
Akşam 3 köfte domates salatalık
3lt su içtim dahada içer insallahh
Sabah iki mil leslie ve 75 dk yürüyüş yaptım bir saatte pazarda gezdim

İyi geceler hanınlar
Sabah
Bir dilim kepekli ekmek
Domates salatalık yumurta
Diyet bisküvi
Ara bir fincan leblebi
Öğle
Bol miktarda patates köftesi abarttım epey
Bir kase yogurt
Ara
Yine leblebi
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Yoğurt
Bir dondurma
Kavun

Kavunu ve köfteyi abartmasaydım iyiydi
Bide diyet bisküvi işini bitirmem lazımdı bisküviler bitti kurtuldum:))))
Suyu bu aralar ölçmüyorum pek

İyi akşamlar kızlar menümü vereyim
Sabah bit bardak su ve iki kuru kayısı
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta 2 yk lor 7 zeytin 1 dilim peynir yeşillik

Atıştırmalık
Bir kase yoğurt 2 dilim Mısır ekmeği yarım muz

Akşam
2 kase tarhana çorbası salata 4 kaşık bulgur

Akşam çayın yanına 6-7 tane küçük tuzlu kurabiye yedim
2,5 lt geçmiştir içtiğim su

Canım çok fazla değilki 1 kilo gibi anladım ben sen emzirmeyi de bırakmıştın sanırırm 3 günlük detoxlar var bi bak istersen netten bizi bırakma menülerini paylaş göreceksin eski formuna kavuşacaksın

Bende menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 1 inçe dilim salam yeşillikle sandivich
Ara sade Türk kahve
Öğle 3 kaşık türlü 3 kaşık bıiulgur pilavı cacık 1 dilim karpuz
Akşam 4 ızgara köfte 2 tavuk kanat
El kadar pide salata 1 bardak asitli içecek maalesef normalde içmiyorum dışarda olunca içildi
Birazda çekirdek Yedim
Spor yok ama mesire alanında bile bol bol yürüdük kızlarımla 7000 adım

Menü paylaşımına daha bi özen gösterelim kızlar biliyorum bebeklerle zor zaman ayırmak ama paylaştıkça doğrumuzu yanlışımızı görüyoruz kendi adıma çok şey öğreniyorum sizlerden
syns diyet büskiveilrrde çok masum değil canım zaten farkındasındır bitirdiğin iyi olmuş

İyi geceler. Ben de gruptaki ilk menümü paylaşıyorum. bugün biraz az yedim ama normalde bu kadar az yemiyorum. Oğlumdan pek fırsat bulamadım

Sabah
Semizotlu 1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 kapya biber
10 tane zeytin
1 bardak kefir

Öğlen
8 tane kayısı
Bir dilim cıss
1 soda

Akşam
Bulgur pilavı
Tavuk
Salata

Su da az içtim 6 bardak
Benim içtiğim bardakla 10 bardak 3 Lt ediyor

İyi geceler kızlar öncelikle kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Sıralama da birincim olmuşum kendime de bi alkış
İŞİn sırrına gelince öncelik olarak sizlerin yazdıkları motivesi beni buraya ve diyete teşvik etti hepinize teşekkür ederim
İlk hafta olduğu için herhalde bu kadar kilo verdim ama yine de dikkat ettim suyu bol içtim Abur cuburu kestim cnm çikolata istediği zaman açıp sizlerin yazdıklarını okuyarak çikolatayı unutmaya çalıştım ve tabibi spor
İnş kilolarımız gidip hepimiz fit oluruz

Bugün ki menüm
Sabah
1 simit
1 kk peynir
9 zeytin
Öğle Yok
Ara 1 şeftali
Akşam
2 dilim ekmek
1 yumurtalı menemen

2.5 litre su içtim spor yok elim tutulmuş çünkü

günaydın kızlar bu ara işler yoğundu pek giremedim
dünkü menümü paylaşsam mı bilemedim

önceki gece oğlum nerdeyse uyumadı sabah zombi gibiydim kahvaltı edemedim hazırlayamadım da o yüzden iş yerine yakın bi yerden tost yaptırdım içi sebzeli çeyrek tost ve rezene çayı
ara 3 hurma
öğle buğdaylı yoğurt çorbası, et döner, 2 yk pilav
ara canım çok tatlı çekti adet olcam ya 3-4 tam buğdaylı bisküvi malesef :/
akşam da migrenim tuttu yemek saatinde yatıyodum kalkınca bi kase taze yoğurt yanında biraz baharatlı yaprak ekmek(çok ince cips kalınlığında bişey üstü bol baharatlı, acılı ve yağsız, senelerdir cips yemeyen ben cips tadını buldum hatta bence daha güzel ) dün böyleydi baya saçma oldu ama kendimi tutmaya çalıştım
bu arada akşam evde yemek yoktu annem kardeşim ve eşim bi güzel döner ekmek yediler nasıl içim gitti anlatamam

bu arada bugünkü kahvaltım

domates, yeşil kıl biber, maydanoz, salatalık, süzme peynir 1 dilim, 3-4 topi peynir,2 dal çubuk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tb ekmek ve çay, rezene ara öğün yapmadım
öğlen de yemekte z.yağlı taze fasülye bulgur pilavı ayran var kızlar gayet bayıldığım bi üçlü ama pilavı yarım porsiyon alcam ekmek de almıcam inşallah

akşama etli biber dolması var baya miniklerden seçtim biberleri ondan iki minik yerim yanında yoğurt ve kuru soğanla nasip olursa

haaa bi de trabzonda her gün en az yarım saat yürüyodum burda onu pek yapamıyorum bazı günler yürüyorum bazı günler olmuyo düzene oturmadı spor olayım pek yok yani gerçi bölgesel bi yerim kalmadı eski halime döndüm ama sadece sıkılaşsam iyi olacak evin yanında yüzme havuzu var oraya yazılsam diyorum nasıl olur sizce ?

Kızlar biliyorum buraya yazmayarak size ayıp etmiş gibi oluyo ama hem çoook yoğunum hemde gerçekten hiç yeme düzenim falan yok iki gün önce diyetisyene gittim 62 leri gördüm çok şükür 20 kilo vermiş bulunuyorum ama taşınma telaşı bebeğin hastalığı beni yıprattı evde her yer toplu ama daha taşınmamıza var bölede garip oluyo insanın düzeni inşallah taşınıp yerleşince ilk hedefim kilomu vermek olacak şimdi verirsem iyi olur vermezsem nasip modundayım

canı şimdi seni en iyi ben anlayabilirim malum yeni taşınmış bir olarak çok zor bişey aslında ama Allah gücünü veriyor ben ramazanda taşınmıştm hiiiç düzenli yiyememiştim ama baya hızlı kilo verdim o ara, senn de öyle olabilir, çok takma kafana sağlam beslen ki direncin düşmesin zaten çok yorulcaksın

Cnm benim biz senin yazacağını zaten biliyoruz stres yapma bu günler de geçer taşınma telaşıyla da verirsin kiloları :)))

Evet menümüde vereyim hava çok sıcak bu gidişle buharlaşacaz
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 inçe dilim kaşar 1 inçe dilim salamla tost
Ara 2 kayısı yeşilçay
Öğle 1 kepçe ayran aşı çorba 4 kaşık sebzeli tavuk 3 kaşık pilav 1 dilim kavun
Ara 2 top şade dondurma
Akşam ne zamandır canımın çektiği şeyler vardı
1 kepçe mantı 5-6 sarma 1 porsiyon bamya salata
Ara 1 hurma şade türk kahvesi
Şimdide meyve yiyor evdekiler belki üzümden tırtıklarım biraz bugün fazla yedim gibi kızım uyursa spor yapıcam inşallah

Menum
Sabah aç karnına 1 bardak su
Kahvaltıda
1 yk lor 1 dilim peynir 2 sahanda yumurta 8 zeytin bir dilim ekmek ili bardakta çay
Ara bir kase yoğurt iki dilim Mısır ekmeği yarım muz
Akşam
Bir kase tarhana 5 kaşık cacık 4 kaşık pilav tavuk haşlana vardı üç parça tavuk yedim

2,5 suyu tamamlayacağım inşallah

Menün Harika canım afiyet olsun
Kızlar menü paylaşımlarınızı bekliyoruz çok sessiz yine grup sohbetlere katılamasak bile en aZından gün sonunda iyi kötü menü paylaşımı yapsak çoğumuzun enerjisi yükselir unutmayın burdan uzaklaştıkça cıslara yaklaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…