- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Canım çok fazla değilki 1 kilo gibi anladım ben sen emzirmeyi de bırakmıştın sanırırm 3 günlük detoxlar var bi bak istersen netten bizi bırakma menülerini paylaş göreceksin eski formuna kavuşacaksınKizlar acil yardim help help!
Bayramda tatilde almadan eve dondum hatta az bisey verdimde. Ama su 10 gunde 1 kilodan fazla almisim sabah tartiya cikmamla inmem bir oldu. Regl haftaya olcam . Cok duzensiz beslendim misafirlerle dolmalar mantikar yedim de yedim ama bu kadar olmamali nasil bir metabolizmaysa . Spor hic yapamiyorum malum izmirde sicaktan nefes alinmiyor klimayla yaşıyoruz. Ya nasil toparlicam bilmiyorum
Kızlar biliyorum buraya yazmayarak size ayıp etmiş gibi oluyo ama hem çoook yoğunum hemde gerçekten hiç yeme düzenim falan yok iki gün önce diyetisyene gittim 62 leri gördüm çok şükür 20 kilo vermiş bulunuyorum ama taşınma telaşı bebeğin hastalığı beni yıprattı evde her yer toplu ama daha taşınmamıza var bölede garip oluyo insanın düzeni inşallah taşınıp yerleşince ilk hedefim kilomu vermek olacak şimdi verirsem iyi olur vermezsem nasip modundayım
Cnm benim biz senin yazacağını zaten biliyoruz stres yapma bu günler de geçer taşınma telaşıyla da verirsin kiloları :)))Kızlar biliyorum buraya yazmayarak size ayıp etmiş gibi oluyo ama hem çoook yoğunum hemde gerçekten hiç yeme düzenim falan yok iki gün önce diyetisyene gittim 62 leri gördüm çok şükür 20 kilo vermiş bulunuyorum ama taşınma telaşı bebeğin hastalığı beni yıprattı evde her yer toplu ama daha taşınmamıza var bölede garip oluyo insanın düzeni inşallah taşınıp yerleşince ilk hedefim kilomu vermek olacak şimdi verirsem iyi olur vermezsem nasip modundayım
İnşallah cnm gerçekten burayı da sizleri seviyorum ve motivasyonu çok yükseltiyo buraya yazmakCnm benim biz senin yazacağını zaten biliyoruz stres yapma bu günler de geçer taşınma telaşıyla da verirsin kiloları :)))
Menün Harika canım afiyet olsunMenum
Sabah aç karnına 1 bardak su
Kahvaltıda
1 yk lor 1 dilim peynir 2 sahanda yumurta 8 zeytin bir dilim ekmek ili bardakta çay
Ara bir kase yoğurt iki dilim Mısır ekmeği yarım muz
Akşam
Bir kase tarhana 5 kaşık cacık 4 kaşık pilav tavuk haşlana vardı üç parça tavuk yedim
2,5 suyu tamamlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?