Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkürler yaa bakalım bu kilo verebilecek miyim eski demirbaşlar vardı fit olsalarda destek istiyoruz

Bende menumu veriyim
Sabah haşlanmış yumurta ve bir kepekli tost yedim 3 barfak çay içtim bugun cnm çekmiş
Ara bir fincan leblebi ve dondurma
Öğlen bir kase yoğurt ve mercimek çorbası yanında kepekli form tukır tıkırdan
Ara gene leblebi
Akşam bir tabak kıyma biraz ekmek küçük bir kase cacık
Dondurma bide

İyi geceler hanımlar bugünkü menüm
Sabah
2 kaşarlı tost (tb ekmeğiyle)
10 tane zeytin
Lorlu 1 yumurta
Domates
Salatalık
Kefir
Kahvaltının üstüne 1 soda

Öğlen
6 tane kayısı
Şekersiz yarım fincan türk kahvesi (kahve fazla içmiyorum çünkü kafein süte geçiyor)

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak ton balıklı makarna
1 dilim tb ekmeği
1 közlenmiş patlıcan

Su yine az içtim 6 bardak. İçebilirsem 2 bardak daha içicem

Nasil bir metabolizma var bende massallah yani. Neyse toparlicaz artik. O detokslardan hic hoslanmiyorum mutlaka bozuyrm

Iyi geceler kizlar.

Sabah yine kahvalti yapamadim 2kucuk kurabiyemle cay ictim..

Ogle yemegi de yiyemedim,ama aksama kadar
1dondurma
1avuc findik
Biraz kiraz yedim.. e hadi bunlari ogle yemegi sayalim

Aksam
Sarmisakli yogurtla 3kucuk biber dolmasi ve salata
Meyve suyu ve su

Bugun bi garip oldu gene. En iyisi kahvaltini yapicaksinkardesim.. nasil baslarsa oyle gidiyo..

Ama moralim bozuk. Bebisimin gozleri hastalandi. Gunesten oldu diyodum ama sanirim enfeksiyonel.. altlari sismisti,kizarikti...cay surunce 2.gun duzelmisti. Dun gene kizarmis baktim. bugun de kanlanmis iyice..
Yarin gidicez doktora.. insallah duzelir basitce uf cok uzyluyorum gozlerini ovusturdukcaa

Nasil bir metabolizma var bende massallah yani. Neyse toparlicaz artik. O detokslardan hic hoslanmiyorum mutlaka bozuyrm
Kiz bendeki metabolizma daha beter o zaman. 2 3 gun fazlaca yiyip 1kg alabiliyorum. Bana normal geldi.yani 1kg o kadar surede :/
Yani eger yediysen olabilir..ama yer etmeden verebilirsn. Aynen gene 3 5 gun hadi 1hafta yemezsen.gidicek merak etmeee..

Hayırlı aksamlarr
Hemen menumu yazayım
Sabah 1dilim az yağlı beyaz peynir
Domates
Salatalık
Bir dilim tb ekmeği
Bir yumurta
Ara 2 hurma 1kuru kayısı bir fincan türk kahvesi
Öğlen kabak yemeği 6 kaşık kadar
Salatalık ve domates
Ara 3 tane taze kaydı yedim
Akşamda 2 kofte bir dilim peynir 3 dilim kavun ve salata azcik
4 lt su
1 saat yürüyüş 300 sn kadar wall sit yaptım

günaydın kızlar dünkü menümü zaten gündüzden yazmıştım gayet mantklı akıllı uslu bi menüydü, akşam yemeğimi de 6 buçukta ekmeksiz atlatmıştım fekaaaaatttt eşimle kardeşim tutturdular kokoreç diye kız kardeşim zaten bize geldiği günden beri isteyip duruyodu neyse çıktık artk ben tabi kokoreç yemedim minicik bi dürüm etli başka bişi yedim tabi üzüldüm yiyince saat 10du çünkü ama yapcak bişey yoktu kardeşim mutlu olsundu o bi kaç haftaya yne çıkmak ister böyle bu sefer ben yemicem midem rahatsız oluyo demeyi düşünüyorum

Kiz kokorec istiyoduysa canin birazcik tirtiklasaydin birininkinden :/ hem istemedigin birsey yemissn hem pisman olmussun. Hic degilse kokorec yemis olurdun aaay :/
Tamam 10da yediysen deee artik yemezsn dger gunler.. biseycik olmaz.
Ben de gecen 3gun ust uste cildrdim yedim,gece de yedim falan. Sutym gittiyfi moralim bozuldu braktim diyet miyet kalmadi. Sonra sut gekince meme sertlesince oh dedim geri yememeye basladim. Ben de arada boyle bi es veriyoum napalim :/

Wall sit de ne ki :)

Ekmek yerine takur tukur seyden mi yiyosun ?
Uff onun tadi cok kotu hic yeme bosver,ama ekmek yerine yiyosan ye tabi. Ben de bi ara uzun grisini oluyo ya ondan yiyordum ...su sopa gibi olan

Bı çeşit egzersiz canım sırtını duvara koyup oturur pozisyonu alıyorsun ellerinize öne doğru omuz hizasında uzatiyorsun acayip kasları calistiriyor
Himm oyle bekliyo musun bekleyebildign kadar peki,yoksa kollarini.indirp kaldiriyo musun.. ayy netten.bakiyim nasil biseymis.

yok canım ben istediğim sevdiğim bişey yedim ama saat geçti ondan pişman oldum da neyse yaaa, dediğin gibi arada es vermek lazım dimi :) bu arada kokoreçin tadını çok severim ama yiyemiyorum yaa temizliğine güvenemiyorum kaç yıl oldu yemeyeli.. benm kardeşim kokoreç delisi, eşim de öyle ayy tutturdu abla kokoreç abla kokoreç bi de canı evde sıkılıyo burda arkadaşı falan da yok aklı fikri yemekte geçen eve bi gittim marketin abur cubur reyonunu eve taşımış resmen ki ben eve abur cubur sokmam kesinlikle, ama kardeş işte napıcan yeme ablacım zararlı diyom ama dinlemiyo ben de saldım artık

Günaydınlar kızlar acayip ödem var yine ellerim bile şiş halde yeşil çay içiyorum şimdi bi kaç gün içip başlıcam kzızmda huzursuzluk olmazsa devam edicem
ObseSif-annee pek severim bende benimde kız kardeşlerim Ankara'da her gittiğimde koşa koşa götürüyorum AOÇ ne
Hala spora başlayamadım kendimi çok suçlu hissediyorum bana bi dürtün kızlar ya harekete geçmem lazım nasipse 7 ağustosta tatil planımız var o zamana kadar yani 15 günde şöyle 2 kg kadar versem süper olur

Ekmek yerine takur tukur seyden mi yiyosun ?
Uff onun tadi cok kotu hic yeme bosver,ama ekmek yerine yiyosan ye tabi. Ben de bi ara uzun grisini oluyo ya ondan yiyordum ...su sopa gibi olan
Ekmek yerine yiyorum cnm çok severim ben bir ara univ diyet yapmıştık sabah bir eti form bir paket peynir akşam eti form yoğurt yoğurtla peynirde küçük olurdu ama süper kilo vermiştim ya izne geldiğimde bizimkiler şaşırmıştım pantolon lar düşerdi yeni kıyafetler almıştım ah ahhhhhhhh gençlik işte bu kilomun yarısı anca vardım:))
Okul biteli9 sene oldu 50 kilo almışım evlenince aldım 40 kilo kadarını vayy vayyy

Bende bazen fotoğraflarıma bakıyorum evlendiğimde 71 kiloydum ideal kilom o sanırırm neden o kadar aldın canım sağlık problemin filan varmıydı yoksa düzensiz beslenmektenmi

Kahvaltı menümü yaıyım
1 haşlanmış yumurta
Az peynir
Domates
7 8 zeytin
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…