- 21 Kasım 2013
- 334
- 147
- 123
Tatlım kilo bildirimini gruba mı yapıyoruz yoksa sana özel mesaj mı atmam gerek?Günaydınlar kızlar acayip ödem var yine ellerim bile şiş halde yeşil çay içiyorum şimdi bi kaç gün içip başlıcam kzızmda huzursuzluk olmazsa devam edicem
ObseSif-annee pek severim bende benimde kız kardeşlerim Ankara'da her gittiğimde koşa koşa götürüyorum AOÇ ne
Hala spora başlayamadım kendimi çok suçlu hissediyorum bana bi dürtün kızlar ya harekete geçmem lazım nasipse 7 ağustosta tatil planımız var o zamana kadar yani 15 günde şöyle 2 kg kadar versem süper olur
Kilo bildirimlerini Cuma'ları geçen hafta bu hafta şeklinde burdan yazıyoruz canım başarılarının devamını dilerim birde profiline bebeğinin kaç aylık olduğunuzda yazarsan menü yorumlarını ona göre yaparızTatlım kilo bildirimini gruba mı yapıyoruz yoksa sana özel mesaj mı atmam gerek?
Wuuuw 50 kg mi aldin,uff cok almissin cidden. Ama burayla vericeksin ,baska yolu yok. 50sini vermesen de 20sni ver ay. 50kg eksik halin de cok siskadir zaten bosver :)Ekmek yerine yiyorum cnm çok severim ben bir ara univ diyet yapmıştık sabah bir eti form bir paket peynir akşam eti form yoğurt yoğurtla peynirde küçük olurdu ama süper kilo vermiştim ya izne geldiğimde bizimkiler şaşırmıştım pantolon lar düşerdi yeni kıyafetler almıştım ah ahhhhhhhh gençlik işte bu kilomun yarısı anca vardım:))
Okul biteli9 sene oldu 50 kilo almışım evlenince aldım 40 kilo kadarını vayy vayyy
Ay 50li kilolara inmissn daha kaca inceksin. (KiskandimVuhhhuuuuaç karnına 59.6 olmuşum
Ivır zıvırdan falan cnm hep bide boşladım galibaBende bazen fotoğraflarıma bakıyorum evlendiğimde 71 kiloydum ideal kilom o sanırırm neden o kadar aldın canım sağlık problemin filan varmıydı yoksa düzensiz beslenmektenmi
Ahh ahh çok guzeldimWuuuw 50 kg mi aldin,uff cok almissin cidden. Ama burayla vericeksin ,baska yolu yok. 50sini vermesen de 20sni ver ay. 50kg eksik halin de cok siskadir zaten bosver :)
1 kilofan fazla yani2kiloya yakınKiz bendeki metabolizma daha beter o zaman. 2 3 gun fazlaca yiyip 1kg alabiliyorum. Bana normal geldi.yani 1kg o kadar surede :/
Yani eger yediysen olabilir..ama yer etmeden verebilirsn. Aynen gene 3 5 gun hadi 1hafta yemezsen.gidicek merak etmeee..
Sicaklarda sanirim mantikli olanmpilates yapmak hicbisey yapilmiyor çünküAn itibariyle 2 gün ara verdiğim spora 95 dk lık plates yaparak geri döndüm
Bende eski fotolarıma bakınca kendimi kıskanoyorumAy 50li kilolara inmissn daha kaca inceksin. (Kiskandim)
Ben de eski fotolarıma bakıp kendimi hala aynı kiloda zannediyorum kıyafetlerime giremeyince acı gerçekle yüzleşiyorumBende eski fotolarıma bakınca kendimi kıskanoyorum
Kiskandim menunu cok az yemissin,aralar yok falan,ne guzeel..Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
1 domates
1 salatalık
10 tane zeytin
Kefir
1 bardak şekersiz çok çok açık çay
Öğlen
1 top dondurma
Akşam
Kızarmış tavuk
Kızarmış patates
1 dilim tb ekmeği
1 Bardak ayran
Soda
Su 8 bardak
Aa canım hatırladım ama buraya 50 li kiloları istemiyorlardı sanırım motivasyon açısından? Ama ben de kilomu söylemeden sadece eksilerimi ve menümü söyleseö?
Ben 1,58 boy 55,5 kiloyum. Yaş 28.1. Hedef 52,5. 2. Hedef 48. Nolur kilom az diye almamazlık etmeyin ben cok motive oluyorum. Ayrıca 21 günlük şeker orucundayım. 3 aylık bebeğim var. Emziriyorum. Şeker orucu grubuna sürekli bildirimde bulunuyorum. Motiveliyim orda. Bırda da szle olıyım lütfen lütfenVe 14.07.2017 listesi
Eki Görüntüle 2021786
Eki Görüntüle 2021787
Eki Görüntüle 2021788
Sıralama;
1.Güllnurr; %2,081
Eki Görüntüle 2021789 Eki Görüntüle 2021790
Eki Görüntüle 2021791
2.prensesmat; %1,847
Eki Görüntüle 2021792
3.pentagram42; %1,600
Eki Görüntüle 2021793
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 23:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
-Yüzde
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
lütfen devamlılık sağlayacak arkadaşlar aramıza katılsınlar
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?