Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlım kilo bildirimini gruba mı yapıyoruz yoksa sana özel mesaj mı atmam gerek?

Tatlım kilo bildirimini gruba mı yapıyoruz yoksa sana özel mesaj mı atmam gerek?
Kilo bildirimlerini Cuma'ları geçen hafta bu hafta şeklinde burdan yazıyoruz canım başarılarının devamını dilerim birde profiline bebeğinin kaç aylık olduğunuzda yazarsan menü yorumlarını ona göre yaparız

pentagram42 kelin ilacı olsa başına sürerdi ben de spor olayını saldım baya :) ama bak senin önünde tatilin var ha bi gayret bi program yap buraya yaz bugün şunu şu kadar yapcam falan diye o zaman mecbur yaparsın arada itici güç lazım

An itibariyle 2 gün ara verdiğim spora 95 dk lık plates yaparak geri döndüm

Wuuuw 50 kg mi aldin,uff cok almissin cidden. Ama burayla vericeksin ,baska yolu yok. 50sini vermesen de 20sni ver ay. 50kg eksik halin de cok siskadir zaten bosver :)

Merhaba kizlar benim ikiz var bende 66 kilo kizlarim 9 aylik spor yapacak vaktim yok diyet yaparim 58 olmak istiyorum

Bende bazen fotoğraflarıma bakıyorum evlendiğimde 71 kiloydum ideal kilom o sanırırm neden o kadar aldın canım sağlık problemin filan varmıydı yoksa düzensiz beslenmektenmi
Ivır zıvırdan falan cnm hep bide boşladım galiba

Wuuuw 50 kg mi aldin,uff cok almissin cidden. Ama burayla vericeksin ,baska yolu yok. 50sini vermesen de 20sni ver ay. 50kg eksik halin de cok siskadir zaten bosver :)
Ahh ahh çok guzeldim

Kiz bendeki metabolizma daha beter o zaman. 2 3 gun fazlaca yiyip 1kg alabiliyorum. Bana normal geldi.yani 1kg o kadar surede :/
Yani eger yediysen olabilir..ama yer etmeden verebilirsn. Aynen gene 3 5 gun hadi 1hafta yemezsen.gidicek merak etmeee..
1 kilofan fazla yani2kiloya yakın
Hala atamadim uzerimden fazlaligi. Bayramda bilr biyle 9lmamisti.

Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
1 domates
1 salatalık
10 tane zeytin
Kefir
1 bardak şekersiz çok çok açık çay

Öğlen
1 top dondurma

Akşam
Kızarmış tavuk
Kızarmış patates
1 dilim tb ekmeği
1 Bardak ayran
Soda

Su 8 bardak

Ayy su yazdigim saate bakin,anca yazabiliyorum..
ObseSif-annee ,bana yazmis.oldugun kokorecli yorumu okumustum sanirim cevap yazamamistim icime dert oldu,kadin sana okadar yazmis cevap vermis ayip ,gir de yaz biseyler dedim kendime..anca bakabildim buraya
Bulamadim da o yorumu. Etiketliyorum o yuzden...
Gecenlerde ben de esim de kokorec diye tutturuyoduk ,hadi bi yiyelim demistik de ben benimkinin.yarisini zor yemistim uff cok kotuydu heralde bikac yil yemem daha da. Baharatsiz tuzsuuz tatsiz ..tam bi diyet kokoreciydi
Ben cok baharata alismisim severim,aci olmazsa tatsiz gelir yemek falan. Nolduysam delirdim

Dunku menum de su sekildeydi bu arada,cok.matah biseymis gibi yazayim...

Sabah
5 siyah zeytin
Domates salatalik biber
Cay

Ara
2kurabiye ve cay

Ogle
2biber dolmasi ayran,of gene dayanamadim gene kurabiyeden de yedim :/ zaafim bu benim de of..

Ara
1 avuc findik (yemesem.noluyoduysa sanki..bi ton sey yemisim zaten...)

Aksam
Tavuk kanat kucuk but o seylerden iste
1tane de kozlenmis patates...
Ice tea ictim icecek olarak da,millet kola iciyodu canim cekti yarim bardak da kola ictim. Yoksa normalde.icmiyorum aslinda.. :/

Kiskandim menunu cok az yemissin,aralar yok falan,ne guzeel..

Günaydın kızlar bol hareketli gün olsun hepimize
C Cupcake89 burda hep berabe zayıflamaya çalışıyoruz bizim farkımız emziren anneleriz senin gibi

Günaydın kızlar bol hareketli gün olsun hepimize
C Cupcake89 burda hep berabe zayıflamaya çalışıyoruz bizim farkımız emziren anneleriz senin gibi
Aa canım hatırladım ama buraya 50 li kiloları istemiyorlardı sanırım motivasyon açısından? Ama ben de kilomu söylemeden sadece eksilerimi ve menümü söyleseö?

Ben 1,58 boy 55,5 kiloyum. Yaş 28.1. Hedef 52,5. 2. Hedef 48. Nolur kilom az diye almamazlık etmeyin ben cok motive oluyorum. Ayrıca 21 günlük şeker orucundayım. 3 aylık bebeğim var. Emziriyorum. Şeker orucu grubuna sürekli bildirimde bulunuyorum. Motiveliyim orda. Bırda da szle olıyım lütfen lütfen

Günaydı in kızlar 2 haftadır çok güzel giderken dün akşam sevdiğim bi abla ile beraberdik deyim yerinde ise batırdım bi haftayı sabah bi kalktım +400 gr çok moralim bozuk bi kere yiyince alınır mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…