öyle motivasyon düşmesi YokBen haric.. :/
Iste su 2gundur bence 10kilo aldigim icin hic de iyi degilim..öyle motivasyon düşmesi Yok
Sen benden zayıfsın daha da iyi olacaksın inşallah
Aynen korkunc birsey... Annem de diyor ki kötü bile olsa komsudan yemek kokusu filan gelince hemen göğsü sisermis ben de anneme cektim herhalde
Bakayim bulabilecekmiyim sağol canım
olsun sende biraz sık dişini canım tartıyı düşün en azından tatlı şeylerden biraz uzaklaş yada gece yemeIste su 2gundur bence 10kilo aldigim icin hic de iyi degilim..tartim da yok tartilamadim. Tatli seyler cislar yedim. Sutum gitti diye coştum
Senin de bebisin 3aylik cicim,benimki 7aylik oldu.. sen 7.ayda cok daha iyi olursunnn :)
Tebrikler canım ilk hedefindesinGeçen hafta 66 bu hafta 65.7 fark 300 gram
Hoş geldin aramıza canımSlm arkadaslar araniza katilabilirmiyim:)
bugün spor yaparsın telefisin için dün eşimde ben seviyorum diye katmer almış eve getirmişDün dokuzda koca bir donas yedim
Şimdi çok pişmanım
Evet hepimiz kaçamaktayızSelamlar kızlar haftasonu sessizliği çökmüş gruba aman kaçamaklara dikkat cıssları abartmayalım haftasonu diye alışverişe çıktık çok sıcak size bi selam vereyim dedim
ooo gizli takipçiMerhaba kızlar umarım iyisinizdir.Ben esikin memleketteyim 1 aydır. Köy olduğu için net çekmiyor. Net bulunca da vakit olmuyor. Gruptan çıkmıştım emzirmeyi bıraktığım için. Aslında firsat buldukça okuyorum sizi.Aranızda kalmayi isterim ama yaz tatili boyunca buna hiç fırsatım olmayacak ve beslenme duzenim çok dengesiz sizi etkilemek istemiyorum.Özellikle cuma günlerini okuyup siz kilo verdikçe mutlu oluyorum :) Bayramda neredeyse hepiniz almışsınız gözümden kaçmadıdikkat edin kendinize seviliyorsunuz.
Merhaba ben 89.1 im dün yazdım ama listeye ekledim miSelamlar kızlar haftasonu sessizliği çökmüş gruba aman kaçamaklara dikkat cıssları abartmayalım haftasonu diye alışverişe çıktık çok sıcak size bi selam vereyim dedim
Ve 07.07.2017 listesi
Eki Görüntüle 2018574
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 23:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
-Yüzde
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
lütfen devamlılık sağlayacak arkadaşlar aramıza katılsınlar
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
teşekkür ederimTebrikler canım ilk hedefindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?