Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar kilo vermem resmen durdu 1 temmuzda başladım 93.7 ydim sanırım sonra bir hafta on gün sonra ödem attım galiba 89.3 oldum.. Pazartesiden bu yana gr vermedim hatta aldım neden böyle oldu yine diyetime devam ediyorum. Bu sabah 88.1 geldim sadece giden 200 gr mı yani. Çok mutsuzum oysa koşu bandna haftada üç kez yürüyorum

Slm kızlar misafirim vardı yeni girebildim
P pentegram cnn ben aynıyım. 117.3 bayramda almıştım anca başladıgım yere dönmüşüm
Misafir faslı bitti inşallah yuruşuyule başlayım

öyle motivasyon düşmesi Yok
Sen benden zayıfsın daha da iyi olacaksın inşallah
Iste su 2gundur bence 10kilo aldigim icin hic de iyi degilim.. tartim da yok tartilamadim. Tatli seyler cislar yedim. Sutum gitti diye coştum
Senin de bebisin 3aylik cicim,benimki 7aylik oldu.. sen 7.ayda cok daha iyi olursunnn :)

Evet bana
Aynen korkunc birsey... Annem de diyor ki kötü bile olsa komsudan yemek kokusu filan gelince hemen göğsü sisermis ben de anneme cektim herhalde

Bakayim bulabilecekmiyim sağol canım

Evet bana da canim hiccc istemez mesela birseyi ama,annem bi lokma olsun al ye olmaz bi tarafin memen siser der hep. Illa herseyden bi yiycekmisim gorunce yani

Iste su 2gundur bence 10kilo aldigim icin hic de iyi degilim.. tartim da yok tartilamadim. Tatli seyler cislar yedim. Sutum gitti diye coştum
Senin de bebisin 3aylik cicim,benimki 7aylik oldu.. sen 7.ayda cok daha iyi olursunnn :)
olsun sende biraz sık dişini canım tartıyı düşün en azından tatlı şeylerden biraz uzaklaş yada gece yeme

Günaydın kızlar
Dün dokuzda koca bir donas yedim
Şimdi çok pişmanım
bugün spor yaparsın telefisin için dün eşimde ben seviyorum diye katmer almış eve getirmiş kendimi zor tuttum ama yemedim

Merhaba kızlar umarım iyisinizdir.Ben esikin memleketteyim 1 aydır. Köy olduğu için net çekmiyor. Net bulunca da vakit olmuyor. Gruptan çıkmıştım emzirmeyi bıraktığım için. Aslında firsat buldukça okuyorum sizi.Aranızda kalmayi isterim ama yaz tatili boyunca buna hiç fırsatım olmayacak ve beslenme duzenim çok dengesiz sizi etkilemek istemiyorum.Özellikle cuma günlerini okuyup siz kilo verdikçe mutlu oluyorum :) Bayramda neredeyse hepiniz almışsınız gözümden kaçmadı dikkat edin kendinize seviliyorsunuz.

Selamlar kızlar haftasonu sessizliği çökmüş gruba aman kaçamaklara dikkat cıssları abartmayalım haftasonu diye alışverişe çıktık çok sıcak size bi selam vereyim dedim
Evet hepimiz kaçamaktayız bizde dışarı çıktık eve döndük dışarısı baya sıcak bebekle baya terliyor en iyisi ev valla
ooo gizli takipçi

Ben eklenmemişim dün yazmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…