Tebrik ederim iyi gidiyorsun ama emziren bi anneye göre fazla değilmi menülerini paylaşıyormuydun harçtırlamıyorum ama Yen'i başladığın için hızlı gitmiş te olabilirKızlar 1 kilo vermisim, sabah aç karnina 69 gözüküyorum..4 günde bu sekilde..siz de ne var ne yok ?
Yen'i listeyi henüz yapamadım iş güç biraz yoğundum bugün yapınca eklerim inşallahBen eklenmemişim dün yazmıştım
Kızımla yarım saat zumba yaptık ne güzel şey hareket etmek terlemek tavsiye ederim valla bayağıdır ara vermiştim uyurla bebişler bide Leslie yaparım inşallah en 3 milinden
Aynen canım hepsi dönem dönem huzursuzlar yaşıyo bende bazen çıldıracak duruma geliyorum özellikle kontrol delisi biriyimdir planlarım bozulduğundan ben ben olmaktan çıkarım normalde ama çocuk olunca olmuyor anladım o yüzden hayal kurmadan plan yapmadan ani yaşayacaksın herşeyi fırsatını bulduğun anda yapacaksın sporunu da kendine iyi gelecek başka aktivitelerideSabah saat 6bucuk gibi 2kucuk kurabiyeyle cay ictim
Cok sacma bi kahvalti oldu ama..baska seyler hazirlamaya usendim hazir olandan yedim :/
Kizimi arabasina koydum,anneannesiyle beraber yuruyuse ciktik. Tatildeyim ya su an,yuzdum az bisey. Denize girmemle.cikmam bi oldu gerci..benim cadi aglamaya baslayinca 5dk sonra apar topar kurulandim yola dustuk geri..
Yolda agladi agladi. Of kucagima aliyorum susar gibi oluyo. Hah diyorum arabasina koyuyum duzeldi,arabada geri basliyo. Mehter takimi.gibi 3 ileri 1 geri sekilde eve geldik. Yolun yarisini.kucakta geldi aglaya aglaya zaten. Kah annem kah ben aldik..
Eve geldik dus alalim diyorum meme.diye tutturdu,meme verdim bu sefer uyumak istedi oyle kaldim tuzlu tuzlu..
Gunesin altinda yurudum. Ve Su saat oldu su icemedim yine meme istedigi icin..
Olsun ama bebisler iyi olsun da. Ben de bikez daha anlamis oldum bebisle plan programli bi is yapilamycagini... her seyimiz onlara endeksli dimi kizlaar :)
Ben büyük kızla yaptım küçüğünde artık destekli oturtuyorum kanepede nasıl gülüyor bazen gülmüyor ağlıyor o zaman bırakıyorum ne zamanki keyfi yerine geliyor devam ediyoruz büyüğüde oyalamış oluyorum böyle hayat böyle idare sanatı heleki annelikKizinla nasil yaptin,kucaginda miydi yoksa seyretti mi..
Uf benimki atakta midir dis mi cikariyodur nedr cok huysuz. Herseyden hemen skliveriyo yaa :/
Ben büyük kızla yaptım küçüğünde artık destekli oturtuyorum kanepede nasıl gülüyor bazen gülmüyor ağlıyor o zaman bırakıyorum ne zamanki keyfi yerine geliyor devam ediyoruz büyüğüde oyalamış oluyorum böyle hayat böyle idare sanatı heleki annelik
Ben kurumeyveleri ve kuruyemisi cok severim.. yani 1ogun niyetine kuruyemis yiyebilirim. Benim icin doyurucu oluyo findik fistik leblebi falan,seviyorum.. kalorili gerci.Bu arada günaydınlar kızlar bol eksili bol sporlu az kalorili bi hafta diliyorum hepinize havalar sıcak olduğu için akşama dışarda yiycez sanırım açık havada bi iştah yapıyoki bana sormayın o yüzden öğleni hafif atlatmayı düşünüyorum
Bu arada kızlar dereceye giren arkadaşlar sırlarını paylaşacak demiştik daha önce ben kendimle başlayayım bu hafta yani bayramdan sonra eve abur cubur alımını yasakladım çünkü alınınca bi şekilde yeniyor hem kızım abartmaya başlamıştı hemde ben muhtemelen o yüzden kilo veremiyordum sağlıklı atıştırmalıklarla doldurdum Evi aldıklarımı sayayım
Hurma çiğ badem çiğ fıstık bitter çikolata (zor zamanlar için) bide şekersiz yani meyve şekeri ile yapılan lokumlardan aldım kahve yanına böylelikle çay kahve yanında hazır gofret büskücivilere son verdik İnan'ın misafir gelmedikçe kek börekte yapmıyorum demekki kilo verebiliyormuşum diyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?