Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydı in kızlar 2 haftadır çok güzel giderken dün akşam sevdiğim bi abla ile beraberdik deyim yerinde ise batırdım bi haftayı sabah bi kalktım +400 gr çok moralim bozuk bi kere yiyince alınır mı ya
Bence bir kerede 400 gr olan tuzlu birşeyler tükettiyseniz vücut su tutmuştur diye dşünüyorum.

Günaydı in kızlar 2 haftadır çok güzel giderken dün akşam sevdiğim bi abla ile beraberdik deyim yerinde ise batırdım bi haftayı sabah bi kalktım +400 gr çok moralim bozuk bi kere yiyince alınır mı ya
O bir günde gelen bir günde gider bence:) rezene vs içerseniz yararı olur gibi

Oğlumdan fırsat yokki aralara özellikle yaptığım bişey diil yani su içmeye fırsat bulamıyorum
Kızlar evde kuru incir, kuru kayıs, kuru üzüm bulundurun cevizle birlijte birkç ağzınıza attınız mı bebişiniz kucaktayken tam ara öğün olur. Ben sabahları uyanır yyanmaz bençbiş elimdeyken rezene için su kaynatırken yumurtam haşlansın diye cezveye koyuyorum. Kahvaltılıkları da akşamdan hazır edio buzdolabında saklıyorum eşim varlen.hemen sabah tüketiyorum ki sabah sütüm azalmaın. Kahvaltj yapmaynca göğsüm yumuşak ıluyor.yapınca dolu dolu

canm bi kere yiyince alınmıyor muhtemelen yediğin şeyler daha tuzlu veya şekerli olabileceğinden vücut su tutarak tepki veriyor yoksa hemen 400 gr yağ bağlamamışsındır yani bol su iç bitki çayı iç yürü braz da atarsın ödemini

ahaaahha yok kız içine nye dert ediyon sen de bu arada ben de acı manyağıyım her şeye pul biber ekebilirim yani ama kocacım kızıyo midem hasta da fazla olnca atak yapıyo ama napıyım bu da can yaa çekiyo

Şimdi annemdeyim de doğru düzgün kahvaltı ediyorum kendi evimde bazen o an ne bulursam ağzıma atıp akşamı ediyorum eşimin gelmesini bekliyorum. Bazen hazırlayacak fırsatım olsa bu sefer enerjim olmuyor oğlum uyurken ben de yatıyorum ama dönünce artık bi düzen oturtmam lazım

Kesinlikle... kendin için değil bebeğin iöin düşününcee başarıyorssun. Sütüm gelmesse vs diye

Ben hergün tartıldığımda 500gr bile farkedebiliyor bi eksik bi fazla. Yanıltıcı oluyor yani en güzeli haftada 1 aynı saatte tartilmak yerleşmiş kilo değildir o korkma

Sağolun kızlar valla içimi rahatlattınız +görünce moralim bozuldu ama düzene kaldığım yerden devam dün yaptığım börekleri evde tutmamak için işe getirdim sabah klasik kahvaltımı yaptım cıssları arkadaşlara yedirdim kızımı yüzme kursuna götürdüm arada yapamadım öğlen ızgara var kurumda ekmeksiz yerim akşamda sebzeye dayanırım biraz da yürüyüş sabah inşallah +görmem

Bu arada kızlar benim kızım çok güzel emiyordu sütüm de iyi çok şükür ama bu ara memeyi reddediyo ablasına bakıyo sürekli sıcaktan iştahı mı azaldı yoksa dişlerden mi bilemedim bırakacak diye çok korkuyorum

C Cupcake89 canım çok fazla bi kilon yok sanırırm bebeğin de küçük ama düzenli menü paylaşımı yaparım arkadaşları da motive ederim diyosun hoşgeldin o zaman Cuma'ya eklerim listeye gerçi sen çabuk mezun olursun gruptan 5 kilo filan herhalde fazlan

7 kilo diyelimm canımm..ama aranızda olmak vok güzel olcak. İnan son kilolar cpk zor veriliyor

Benim de oğlum 3 aylık 2 gündür öyle.. memeyi bırakırsa diye ödüm kopuyor.inşallah havalardandır

Merhaba fit olmaya kendi adamış sevgili anne arkadaşlarım:)

bugünkü menüm;

Sabah
1 yağda yumurta
2 salatalık
Yarım kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek
1 kupa rezene çayı

Öğle
Şehriye corbası
1 salçalı sote but (fırında)
4 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı yoğurt
Ekmek yok

Akşam ( henüz yemedik ama plan)
Tavuk suyuna çorba
Fırında kızarmış tavuk
Bulgur pilavı bir küçük kase
1 bardak ayran

Gece yatmadan rezene içebilirim sütümü artırsın diye:) şimdilik bu kadar.

Değişiklik olursa yazarım:)

-Boy: 1,63
-Kilo: 70
-1.Hedef kilo: 60
-2.hedef kilo: 53

Bugün başladım umarım kısa zamanda zayifladigimi görürüm moralim çok bozuldu kendimi 70 kg görünce .
Doğum kilom kalmadi çokta almamistim
Ama zaten kilom vardi doğumdan sonra 5 kilo almışım.. uff ufff
Herkese bol sütler bol eksiler

sabah 3 -4 zeytin 1 haşlanmış yumurta, yarım domates, 1 kk ezine peyniri 2 bardak şekersiz çay
öğlen 1 kase yoğurtlu müsli
akşam muhtemel çorba ve yoğurt

ahaaahha yok kız içine nye dert ediyon sen de bu arada ben de acı manyağıyım her şeye pul biber ekebilirim yani ama kocacım kızıyo midem hasta da fazla olnca atak yapıyo ama napıyım bu da can yaa çekiyo
Ben daha yemegi yaparken bastan atiyorum pulbiberleri karabiberleri. Esim de seviyo daaaa.. iste bebek buyudukce ona gore yapmam gerekicek :)

Birakip birakip bakiyo da sonra geri donup 2firt cekip geri mi.birakiyo? Eger oyleyse benimki de oyle...hatta yatarak emziriyorum,yuvarlaniyo geri geliyo iki emip bi daha yuvarlanip geliyo.. keyfini bekliyoruz hanfendinin :)

Sabah
Beyaz peynir
Yesil biber
Kozlenmis kirmizi biber
Kozlenmis patates dunden vardi ondan yedim
Domates
2 biskuvi,cay

Ogle yemegi oturup yemedim ama
1kase dilimlenmis karpuz
10 tane falan.findik,
1kirmizi erik yedim bu saate kadar..

Aksam
Patlicanli patatesli yemek
Salata yerim ,ekmek ya yemem.yada cok az yerim heralde..

O.degilde canim.dondurma istiyo of yaa.. yerim.belki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…