Bence bir kerede 400 gr olan tuzlu birşeyler tükettiyseniz vücut su tutmuştur diye dşünüyorum.Günaydı in kızlar 2 haftadır çok güzel giderken dün akşam sevdiğim bi abla ile beraberdik deyim yerinde ise batırdım bi haftayı sabah bi kalktım +400 gr çok moralim bozuk bi kere yiyince alınır mı ya
O bir günde gelen bir günde gider bence:) rezene vs içerseniz yararı olur gibiGünaydı in kızlar 2 haftadır çok güzel giderken dün akşam sevdiğim bi abla ile beraberdik deyim yerinde ise batırdım bi haftayı sabah bi kalktım +400 gr çok moralim bozuk bi kere yiyince alınır mı ya
Oğlumdan fırsat yokki aralaraKiskandim menunu cok az yemissin,aralar yok falan,ne guzeel..
Kızlar evde kuru incir, kuru kayıs, kuru üzüm bulundurun cevizle birlijte birkç ağzınıza attınız mı bebişiniz kucaktayken tam ara öğün olur. Ben sabahları uyanır yyanmaz bençbiş elimdeyken rezene için su kaynatırken yumurtam haşlansın diye cezveye koyuyorum. Kahvaltılıkları da akşamdan hazır edio buzdolabında saklıyorum eşim varlen.hemen sabah tüketiyorum ki sabah sütüm azalmaın. Kahvaltj yapmaynca göğsüm yumuşak ıluyor.yapınca dolu doluOğlumdan fırsat yokki aralaraözellikle yaptığım bişey diil yani su içmeye fırsat bulamıyorum
canm bi kere yiyince alınmıyor muhtemelen yediğin şeyler daha tuzlu veya şekerli olabileceğinden vücut su tutarak tepki veriyor yoksa hemen 400 gr yağ bağlamamışsındır yani bol su iç bitki çayı iç yürü braz da atarsın ödeminiGünaydı in kızlar 2 haftadır çok güzel giderken dün akşam sevdiğim bi abla ile beraberdik deyim yerinde ise batırdım bi haftayı sabah bi kalktım +400 gr çok moralim bozuk bi kere yiyince alınır mı ya
Ayy su yazdigim saate bakin,anca yazabiliyorum..
ObseSif-annee ,bana yazmis.oldugun kokorecli yorumu okumustum sanirim cevap yazamamistim icime dert oldu,kadin sana okadar yazmis cevap vermis ayip ,gir de yaz biseyler dedim kendime..anca bakabildim buraya
Bulamadim da o yorumu. Etiketliyorum o yuzden...
Gecenlerde ben de esim de kokorec diye tutturuyoduk ,hadi bi yiyelim demistik de ben benimkinin.yarisini zor yemistim uff cok kotuydu heralde bikac yil yemem daha da. Baharatsiz tuzsuuz tatsiz ..tam bi diyet kokoreciydi
Ben cok baharata alismisim severim,aci olmazsa tatsiz gelir yemek falan. Nolduysam delirdim
Şimdi annemdeyim de doğru düzgün kahvaltı ediyorum kendi evimde bazen o an ne bulursam ağzıma atıp akşamı ediyorum eşimin gelmesini bekliyorum. Bazen hazırlayacak fırsatım olsa bu sefer enerjim olmuyor oğlum uyurken ben de yatıyorum ama dönünce artık bi düzen oturtmam lazımKızlar evde kuru incir, kuru kayıs, kuru üzüm bulundurun cevizle birlijte birkç ağzınıza attınız mı bebişiniz kucaktayken tam ara öğün olur. Ben sabahları uyanır yyanmaz bençbiş elimdeyken rezene için su kaynatırken yumurtam haşlansın diye cezveye koyuyorum. Kahvaltılıkları da akşamdan hazır edio buzdolabında saklıyorum eşim varlen.hemen sabah tüketiyorum ki sabah sütüm azalmaın. Kahvaltj yapmaynca göğsüm yumuşak ıluyor.yapınca dolu dolu
Kesinlikle... kendin için değil bebeğin iöin düşününcee başarıyorssun. Sütüm gelmesse vs diyeŞimdi annemdeyim de doğru düzgün kahvaltı ediyorum kendi evimde bazen o an ne bulursam ağzıma atıp akşamı ediyorum eşimin gelmesini bekliyorum. Bazen hazırlayacak fırsatım olsa bu sefer enerjim olmuyor oğlum uyurken ben de yatıyorum ama dönünce artık bi düzen oturtmam lazım
Ben hergün tartıldığımda 500gr bile farkedebiliyor bi eksik bi fazla. Yanıltıcı oluyor yani en güzeli haftada 1 aynı saatte tartilmak yerleşmiş kilo değildir o korkmaGünaydı in kızlar 2 haftadır çok güzel giderken dün akşam sevdiğim bi abla ile beraberdik deyim yerinde ise batırdım bi haftayı sabah bi kalktım +400 gr çok moralim bozuk bi kere yiyince alınır mı ya
7 kilo diyelimm canımm..ama aranızda olmak vok güzel olcak. İnan son kilolar cpk zor veriliyor
Benim de oğlum 3 aylık 2 gündür öyle.. memeyi bırakırsa diye ödüm kopuyor.inşallah havalardandırBu arada kızlar benim kızım çok güzel emiyordu sütüm de iyi çok şükür ama bu ara memeyi reddediyo ablasına bakıyo sürekli sıcaktan iştahı mı azaldı yoksa dişlerden mi bilemedim bırakacak diye çok korkuyorum
Ben daha yemegi yaparken bastan atiyorum pulbiberleri karabiberleri. Esim de seviyo daaaa.. iste bebek buyudukce ona gore yapmam gerekicek :)ahaaahha yok kız içine nye dert ediyon sen debu arada ben de acı manyağıyım her şeye pul biber ekebilirim yani ama kocacım kızıyo midem hasta da fazla olnca atak yapıyo ama napıyım bu da can yaa çekiyo
Birakip birakip bakiyo da sonra geri donup 2firt cekip geri mi.birakiyo? Eger oyleyse benimki de oyle...hatta yatarak emziriyorum,yuvarlaniyo geri geliyo iki emip bi daha yuvarlanip geliyo.. keyfini bekliyoruz hanfendinin :)Bu arada kızlar benim kızım çok güzel emiyordu sütüm de iyi çok şükür ama bu ara memeyi reddediyo ablasına bakıyo sürekli sıcaktan iştahı mı azaldı yoksa dişlerden mi bilemedim bırakacak diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?