Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birakip birakip bakiyo da sonra geri donup 2firt cekip geri mi.birakiyo? Eger oyleyse benimki de oyle...hatta yatarak emziriyorum,yuvarlaniyo geri geliyo iki emip bi daha yuvarlanip geliyo.. keyfini bekliyoruz hanfendinin :)
Benimki de bi çekip bırakıyor oyun oynuyor yada etrafı seyrediyor anca uyku zamanları doğru düzgün emiyor

Canım bence yeme... ben bugün misafir ağırlıyorum akşam. Börek ve ttalı yaptım yemicem.. zzaten şeker orucunun 14. Gününü bitirmek üzereyim. Şunu farkettim ki oruçtayım deyince sanki dini bişey yapıyormuş gibi saygı duyup uyuyorum kurallara. Benki tatlı canavarı bir insanım yani 14 gün süper süre ne dondurma ne bal ne pekmez hiçbişi

Evet benimki de birazcik uzun emerse bil ki uyuyacak. Ama.gel gor ki uyuynca da cekemiyorum. Uyaniveriyo agiz acip huysuzlanip meme istiyor kyamiyorum o uyusun diye yaninda heryerim uyusuk bi bicimde yatiyorum ... aah ah emzige alistirmaliydim zamaninda ama istemedi hic :/ kuscak gibi oldu vermedim..
Benimki de bi çekip bırakıyor oyun oynuyor yada etrafı seyrediyor anca uyku zamanları doğru düzgün emiyor

Eee peki pilavdir ekmektir oyle seyler de yasak miii,yoksa tadi sekerli olanlar mi yasak. Ben de tatli canavariyim ama serbetli tatlilari pek sevmem.. uf nasil dayaniyosun. Ne yiyosun sekerli isteybce canin..

Aynı ben iki büklüm yatıyorum yanında. benimki de baştan emzige alışmadi şimdi biraz biraz emiyor

Eee peki pilavdir ekmektir oyle seyler de yasak miii,yoksa tadi sekerli olanlar mi yasak. Ben de tatli canavariyim ama serbetli tatlilari pek sevmem.. uf nasil dayaniyosun. Ne yiyosun sekerli isteybce canin..
Ben de şeker orucu yapmıştım çok güzel bir şey ama şimdi yapamıyorum başlayıp bozuyorum sadece tadı şekerli şeyler yasak pilav ekmek yiyebilirsin

Sekerli isterse caniniz tarcinli sut iciniz seker krizini bastiriyor karpuzda sekerli hem su ihtiyacini hem sutu arttiriyor

İyi akşamlar kızlar bi kaç gündür misafirlerim var diyet falan gitti sanırım bu hafta hiç kilo veremeyeceğim artı görmezsem iyidir
Bi de bugün izin bitti işe başladım inş bundan sonra düzene girer
Menülerim çok kötüydü o yüzden yazamadım yarından itibaren düzenli yazarım inş

Bugünkü menüm biraz garip oldu
Sabah
1 top dondurma
1 sahanda yumurta Lorlu
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
1 domates
1 salatalık
10 tane zeytin
1 kapya biber
1 bardak kefir

Akşam
8 kayısı
1 şeftali

Gece
Domates li makarna

Su 10 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…