Benimki de bi çekip bırakıyor oyun oynuyor yada etrafı seyrediyor anca uyku zamanları doğru düzgün emiyorBirakip birakip bakiyo da sonra geri donup 2firt cekip geri mi.birakiyo? Eger oyleyse benimki de oyle...hatta yatarak emziriyorum,yuvarlaniyo geri geliyo iki emip bi daha yuvarlanip geliyo.. keyfini bekliyoruz hanfendinin :)
Canım bence yeme... ben bugün misafir ağırlıyorum akşam. Börek ve ttalı yaptım yemicem.. zzaten şeker orucunun 14. Gününü bitirmek üzereyim. Şunu farkettim ki oruçtayım deyince sanki dini bişey yapıyormuş gibi saygı duyup uyuyorum kurallara. Benki tatlı canavarı bir insanım yani 14 gün süper süre ne dondurma ne bal ne pekmez hiçbişiSabah
Beyaz peynir
Yesil biber
Kozlenmis kirmizi biber
Kozlenmis patates dunden vardi ondan yedim
Domates
2 biskuvi,cay
Ogle yemegi oturup yemedim ama
1kase dilimlenmis karpuz
10 tane falan.findik,
1kirmizi erik yedim bu saate kadar..
Aksam
Patlicanli patatesli yemek
Salata yerim ,ekmek ya yemem.yada cok az yerim heralde..
O.degilde canim.dondurma istiyo of yaa.. yerim.belki :/
Benimki de bi çekip bırakıyor oyun oynuyor yada etrafı seyrediyor anca uyku zamanları doğru düzgün emiyor
Aynı ben iki büklüm yatıyorum yanında.Evet benimki de birazcik uzun emerse bil ki uyuyacak. Ama.gel gor ki uyuynca da cekemiyorum. Uyaniveriyo agiz acip huysuzlanip meme istiyor kyamiyorumo uyusun diye yaninda heryerim uyusuk bi bicimde yatiyorum ... aah ah emzige alistirmaliydim zamaninda ama istemedi hic :/ kuscak gibi oldu vermedim..
Ben de şeker orucu yapmıştım çok güzel bir şey ama şimdi yapamıyorum başlayıp bozuyorumEee peki pilavdir ekmektir oyle seyler de yasak miii,yoksa tadi sekerli olanlar mi yasak. Ben de tatli canavariyim ama serbetli tatlilari pek sevmem.. uf nasil dayaniyosun. Ne yiyosun sekerli isteybce canin..
Odemdir büyük ihtimal geldiği gibi giderGünaydın hanımlar
İki gün annemlere gittim bir kilo almışım((
Cok yedim ya ondan olduOdemdir büyük ihtimal geldiği gibi gider
Ben bugünün cuna olduğunu unutmuştumGünaydın hayirli cumalar
86.2
84.5
Fark -1.700
%1.972
Ya bı insan günde en fazla 150 Gr kilo alırmış şişkinlik tır mutlaka gider yakindaCokb
Cok yedim ya ondan oldu
Çok teşekkür ederimBen bugünün cuna olduğunu unutmuştum(
Maşallah cnm çok güzel vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?