Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugünkü menüm
Sabah
Yarım muz
1 domates
1 salatalık
1 dilim beyaz peynir
Küçük bir parça kaşar
10 tane zeytin
1 dilim tb ekmeği
1 bardak kefir

Öğlen
Oğlumdan artan bulgurlu sebze püresi
1 soda

Akşam
1 kase Şehriye çorbası
Yarım tabak kıymalı patates yemeği
1 kaşık bulgur
4 5 dal roka
1 dilim tb ekmeği

Su bu saate kadar 7 bardak

İyi akşamlar kızlar iki veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde hiç pes etmesin devam dikkatli beslenmeye
Menüm
Sabah 1 yk lor 1 dilim köy peyniri salatalık 1 yumurta

Ara
İki dolma bir kase yoğurt
Akşam
7 kaşık sebzeli pilav 2 tavuk bir budu pilav biraz kaçtı galiba
7-8 fındık birde suda 2,5 lt olmustur

Grubun tembelini seçiyorum yani kendimi nerdeyse iki aydır diyetteyim diyip sadece kilomu kontrol ettim napalım olsun ha bire alıyordum en azından arttırmıyorum (ayh utanmam gerekirken bide kendimi haklı çıkardım şimdi))
Bana ceza mı verseniz napsanız üstüme kıyafet bulamıyorum hala akıllanmadım ya bide çok emzirmiyorum da uyduruktan emiyor benim ki spor şart spor....

iyi geceler kızlar liste hazır ama bildirim vermeyen ö
çok kişi var yarında bekliycem ama bu son habersiz gidenlerede ayrıca kırılıyorum nezaket gereği sçylenmeli

Normalde bizim spor cezamız var canım +olanlara haftaya cumaya kadar en az 3 gün yarım saatten az olmamak kaydı ile egzersiz yapılacak yürüyüş olabilir bisiklet olabilir Leslie yada herhangi bir kardiyo programı hangisini yapabilirsen hiçbirşey yapamazsan aç müziği dans et biryerden başlamak lazım almamak tane güzel kolay değil ama neden kilo verip kendimizi değer verdiğimizi hissettirmeyelimki biz kendimizi önemsemessek başta eşlerimiz olmak üzere çevreden bunu bekleyemeyiz hadi bakalım sana güveniyorum egzersizle birlikte sıkı bi programla (sütü azalmadan yeterli protein dengesini kurarak) eksiler bekliyorum bu hafta senden ki yerleşmemiş kilodur bu haftaki verirsin her halükarda

iyi geceler kızlar liste hazır ama bildirim vermeyen ö
çok kişi var yarında bekliycem ama bu son habersiz gidenlerede ayrıca kırılıyorum nezaket gereği sçylenmeli
Doğru diyorsun burası bir ekip ayrı hepimiz bir birimize destek olmalıyız

Yaa artık kontrol altına al hayatını bence ben şeker orucuna başladım sende denemelisin ve çok iyi gelecek senin kilo vermeme çok yardımcı olur zamanında rahatça yendiğim günleri düşün şimdide yeme bence yersem ne olacakla yerine yersem ne kazanacam ki kaybedeceğin kiloları düşün

Dünkü menüye ek olarak gece 1 şeftali yedim
Su 9 bardak oldu

Hanımlar beni hatırlarsınız inşallah.Ara sıra girip bakıyorum .Özlemisim, alışmıştim buraya yazmaya.Ben artık emziriyorum maalesef biraz daha sıkı diyet yapmaya başladım.Kilovermeye 86.5 la başlamıştım bugün itibariyle 77 .6 çıktım.Cok mutluyum.Isteyen herkes hedefine ulaşır inşallah.Hepiniz Allah'a emanet olun.

Kayinvalideme ev tasiyoruz ev topla temizlik salida yerlesecek diyet miyet gitti kilo bilmiyorum ne bulursam yiyorum. Ben biraz molaistiyrm ins toparlanip devam ederim oyuzden cuma bildirimi yapamadim

İyi akşamlar kızlar kimseler Yok nerde eskiden bildirimleri okuyamaya yetişmiyordum

Günaydın kızlar
Yumurtalı kahvaltılarınız olsun

Günaydın hanımlar
Kahvaltımı veriyim azcık simit
Biraz sucuklu yumurta ve peynir
Bir kepekli ekmek
İki bebe bisküvisi yedim

Günaydınlar kaçamaksın bi pazar diliyorum herkese sıcak zaten çıkmıyorum ben dışarı evde kontrol etmesi daha kolay hem hala spora başlayamadım bugün bi vira bismillah diycem inşallah
Aynen dışarı gidince günün nasıl geçtiğini anlamıyor insan

Bende katılabilirmıyum aranıza :) sezeryan dogum yaptım 36 gun önce ve gobegımden kurtulmam lazm:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…