Hoşgeldin aramıza Cuma'ya eklerim listeye sen sohbetlere katılabilir menülerini paylaşabilirsin
Aman cok yemesen de bi lokma atsaydin agzina herseyden,canin ceker de yemezsen o da kotuuu ..gozunin onunde durucak falan :/Günaydın kızlar diyim misarifliğe geldik erkenden o yüzden yazamadım yemekleri yememeye çalışıyorum
Ablamdayım birşey hazırlatmadım valla sırf kalmasın gözüm diye yoksa insan zorlanıyor evdeki gibi olmuyor disarı çıkınca amaAman cok yemesen de bi lokma atsaydin agzina herseyden,canin ceker de yemezsen o da kotuuu ..gozunin onunde durucak falan :/
Grupta kimse yazmiyor yaa bi ikimiz bakiyoruz heralde cuma harici..Ablamdayım birşey hazırlatmadım valla sırf kalmasın gözüm diye yoksa insan zorlanıyor evdeki gibi olmuyor disarı çıkınca ama
Burdayım canım çok sessiz grup arada geliyorum listeyi güncelledim mesela kimse farketmedi bile kilo veren herkesi tebrik ediyorum bunkadar sakin olunca motivem düşüyo burası yanlışlarımızı görmek doğruları öğrenmek için var ama kimse yasmayınca bi anlamı kalmıyor menümü vereyimGrupta kimse yazmiyor yaa bi ikimiz bakiyoruz heralde cuma harici..
En iyisini yapıyorsun canım aman şundan yiyim canım çekmesin aman şunuda yiyim bu kadardan bişey olmaz diye diye bu hale geldik birazcık yemesek ölmeyiz herhalde ideal kilomuza gelince nasılsa yeriz herşeyden porsiyon kontrolü ileAblamdayım birşey hazırlatmadım valla sırf kalmasın gözüm diye yoksa insan zorlanıyor evdeki gibi olmuyor disarı çıkınca ama
Aynen öyle mangal yaptık ben yaptım yapana kadar yediğimi erittim herhalde iş yaparakta erki ermeye çalışıyorumEn iyisini yapıyorsun canım aman şundan yiyim canım çekmesin aman şunuda yiyim bu kadardan bişey olmaz diye diye bu hale geldik birazcık yemesek ölmeyiz herhalde ideal kilomuza gelince nasılsa yeriz herşeyden porsiyon kontrolü ile
En iyisi hedef belirlemek bide kendine motive edecek bişey olmak kimisi istediği bi iç çamaşırını yada kıyafetini hayal ederek motive oluyo kimi elbise yada ben mesela kızımın 1 yaş Doğum günü inde çıtır olmak istiyorum ödüller tabiki oalacak cıslarda ama hepsi bi günde değil mesela kaldığım yerden devam edebilmek önemli olan nasılsa yedim diye ipin ucunu bırakmassak hallederixBugün misafir vardı baya bi cısss yedim.
Gözümün önünde olduğu zaman kendimi tutamıyorum sonra da pişman oluyorum. İrademe nasıl hakim olabilirim
Benim de hedefim bi pantolonum var ona girebilmekEn iyisi hedef belirlemek bide kendine motive edecek bişey olmak kimisi istediği bi iç çamaşırını yada kıyafetini hayal ederek motive oluyo kimi elbise yada ben mesela kızımın 1 yaş Doğum günü inde çıtır olmak istiyorum ödüller tabiki oalacak cıslarda ama hepsi bi günde değil mesela kaldığım yerden devam edebilmek önemli olan nasılsa yedim diye ipin ucunu bırakmassak hallederix
Normal doğum mu yapmıştınCok yersen cok sut olur diye kendinizi kandırmayın.Ben butun kilolarimi 2.ayda vermiştim su an 36 bedenim ve sadece anne sütü veriyorum.Bol bol su icmek yeterli sut için.Hergun 1 yumurta veya et birkac kasik yogurt birkac tane meyve bir avuc kuruyemiş gerekli tum vitaminleri de barındırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?