Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kizlar. Ben.bugun de diyet yapamiyorum.. ne bulsam onu yiyorum. Bebekle ev islerim dag gibi eve kapidan bakinca birakip kacsam mi dedim demin cook daginik.. toparlamadan duzenli gidemiycek heralde beslenmem ..
Biliyosunuz tatilden geldim ev tam takir kuru bakirmis,esim bisey yemedigi icin evde almamis. Az once kizimla gittim.kendime diyet malzemeleri aldim. Kahvaltilik falan filan iste
Yarin baslarim.insallah.. cadim izin verirse hazirlar yerim biseyler..
Aah cok sicakmis bi de,bebek viziltisiyla bas agrisiyla puseti surdum hizlica yoruldum. Minnos yolda bagirdi cagirdi agladi...:/ eve nasil geldigimi bilemedim...Gerci iyi tarafindan bakiyim kalori yakmisimdir heralde

Heey niye kimse yok..hu huuu..
Dun aksam yemek yapabildim sonunda,2gundur ev islerinden dolayi disardan yemistik. Gel gor ki cok yedm bulgur pilavi,patlicanli tavuk yemegi yaptim. Bir de mercimek corbasi..
Ben annemlerin yanindayken tatilde mesela bi tek corba iciyordum salatayla,yemek yemiyordum. Ama burda kendi evi olunca insanin,kalacak dokulecek diye kiyamiyorum yiyorum
Napsam ki ben ya,siz de oyle misinz kalan yemekler noluyo :/ ben dolaba kaldrmaya bile useniyorim aslinda

Günaydın hanımlar
Dünkü menümü veriyorum
Sabah
Domates
Salatalık
Beyaz peynir 2 büyük parça
10 tane zeytin
2 dilim tb ekmeği
Kefir

Öğlen
Helva

Ara
Dışarıda orta boy sekerli içecek içtim malesef çok nadir içerim böyle şeyler

Akşam
Kızarmış but 1 tane
Çok az makarna
Salata
1 dilim tb ekmeği

Su 5 bardak
Hava çok sıcak olmasına rağmen şu çok az içtim

Günaydın kızlar diyim misarifliğe geldik erkenden o yüzden yazamadım yemekleri yememeye çalışıyorum
Aman cok yemesen de bi lokma atsaydin agzina herseyden,canin ceker de yemezsen o da kotuuu ..gozunin onunde durucak falan :/

Aman cok yemesen de bi lokma atsaydin agzina herseyden,canin ceker de yemezsen o da kotuuu ..gozunin onunde durucak falan :/
Ablamdayım birşey hazırlatmadım valla sırf kalmasın gözüm diye yoksa insan zorlanıyor evdeki gibi olmuyor disarı çıkınca ama

Bugunku menum
Sabah,
Domates salatalik yesil biber
Kasar-beyaz -cecil peyniri
Ekinezya cayi

Ara,
1fistikli lokum
Rezene cayi
Kucuk 2 lokma bal-sut kaymagi sürüp ekmek yedim ,napalim ciss miss canim.istiyodu... :/

Ogle,
Mercimek corbasi 2kase

Ara
1kagit helva

Aksam
Semizotu salatasi kucuk 1kase tavuk sote 1dilim anca gelir az bisey ekmek..

Daha da bisey yemem su saat olmus ama iste pof ciss yedim kac kere bugun :/

Grupta kimse yazmiyor yaa bi ikimiz bakiyoruz heralde cuma harici..
Burdayım canım çok sessiz grup arada geliyorum listeyi güncelledim mesela kimse farketmedi bile kilo veren herkesi tebrik ediyorum bunkadar sakin olunca motivem düşüyo burası yanlışlarımızı görmek doğruları öğrenmek için var ama kimse yasmayınca bi anlamı kalmıyor menümü vereyim
Sabah klasik sandivichim
Ara Yeşilçay çok yoğundum yanımda bişey yoktu bişey yemedim
Öğle kuru fasülye pilav cacık 1 dilim ekmek tatlı bardı yemedim ama keşke ekmeği de yemeseydim
Ara sade Türk kahvesi 2 kare çikolata
Akşam un çorbası 1 kepçe
Kabak yemeği yoğurt salata
Ara 1 küçük kase patlamış mısır bi kaç tane de kızımın yediği cısslardan
Spor yapasım var ama bakalım grip oluyorum gibi hemde bu havada pek tadım Yok terlersem iyi gelir belki
Grup artık canlansın lütfen özellikle Yen'i katılan arkadaşlar listeye eklenmek yetmiyor lütfen kendinizi grupta tanıtın böyle vermek çok zor olur

Ablamdayım birşey hazırlatmadım valla sırf kalmasın gözüm diye yoksa insan zorlanıyor evdeki gibi olmuyor disarı çıkınca ama
En iyisini yapıyorsun canım aman şundan yiyim canım çekmesin aman şunuda yiyim bu kadardan bişey olmaz diye diye bu hale geldik birazcık yemesek ölmeyiz herhalde ideal kilomuza gelince nasılsa yeriz herşeyden porsiyon kontrolü ile

Aynen öyle mangal yaptık ben yaptım yapana kadar yediğimi erittim herhalde iş yaparakta erki ermeye çalışıyorum

Bugün misafir vardı baya bi cısss yedim.
Gözümün önünde olduğu zaman kendimi tutamıyorum sonra da pişman oluyorum. İrademe nasıl hakim olabilirim

Bugün misafir vardı baya bi cısss yedim.
Gözümün önünde olduğu zaman kendimi tutamıyorum sonra da pişman oluyorum. İrademe nasıl hakim olabilirim
En iyisi hedef belirlemek bide kendine motive edecek bişey olmak kimisi istediği bi iç çamaşırını yada kıyafetini hayal ederek motive oluyo kimi elbise yada ben mesela kızımın 1 yaş Doğum günü inde çıtır olmak istiyorum ödüller tabiki oalacak cıslarda ama hepsi bi günde değil mesela kaldığım yerden devam edebilmek önemli olan nasılsa yedim diye ipin ucunu bırakmassak hallederix

Cok yersen cok sut olur diye kendinizi kandırmayın.Ben butun kilolarimi 2.ayda vermiştim su an 36 bedenim ve sadece anne sütü veriyorum.Bol bol su icmek yeterli sut için.Hergun 1 yumurta veya et birkac kasik yogurt birkac tane meyve bir avuc kuruyemiş gerekli tum vitaminleri de barındırıyor.

Sabah
Domates
Salatalık
10 tane zeytin
1 dilim beyaz peynir
Tereyağı
Bal
Kefir

Öğlen
CISSSSSSSSS!!!!!!!

Akşam
Ton balığı
Domates
Salatalık
3 tane kıl biber
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tb ekmeği

Su 6 bardak

Benim de hedefim bi pantolonum var ona girebilmek

Normal doğum mu yapmıştın

pentagram42 bi de ben tadımlık yiyip bırakamıyorum malesef ya hiç yemiycem yada abartıcam. Hiç eve alamamam bi yere gittiğimde önüme getirmemeleri lazım o da imkansız. Tek başıma yaşayıp kimseyle görüşmemem lazım bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…