- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Çok minik değilmi bebişin ne kadar fazlan var bilgilerini paylaşabilirsin senin daha ödemlerin bile gitmemiştir saten bebişi senin kadar küçük olanlara diyet önerilmiyor biliyorsun hamur işi ve abur cubur iu kesmek yeterliBende katılabilirmıyum aranıza :) sezeryan dogum yaptım 36 gun önce ve gobegımden kurtulmam lazm:/
O göbek öyle kalmiycak merak etme şuan bişey yapmana gerek yok daha rahim kendini toparlayıp eski boyutuna inmedi ayrıca ödem de vardır daha. Kendine birkaç ay daha tanı benceBende katılabilirmıyum aranıza :) sezeryan dogum yaptım 36 gun önce ve gobegımden kurtulmam lazm:/
evet baya sessiz buralar aslında gruba insan yazınca yaa bak bunu fazla yemişim diyor insan görüyor ne yediğiniİYİ geceler kızlar grup yine çok sessiz geliyorum bakıyorum yazan Yok neyde ben menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir biraz menemen domates salatalık
Ara sade Türk kahvesi 1 lokum 1 hurma
Akşam et biftek 3 kaşık pilav cacık salata
Ara 1 şeftali biraz üzüm 2 kayısı
Spor Leslie 3 mil +15 dakika yer hareketleri bide kızlarımla yürüyüş açık havada yarım saat
Listeyi paylaşırım gece bildirimlerin çoğu gelmedi o kadar kural koyduk ama hala durum bu napsak ki
Sadece gobegım var ya:/ boy 178Çok minik değilmi bebişin ne kadar fazlan var bilgilerini paylaşabilirsin senin daha ödemlerin bile gitmemiştir saten bebişi senin kadar küçük olanlara diyet önerilmiyor biliyorsun hamur işi ve abur cubur iu kesmek yeterli
Bende senin gibi olacağımı tahmin ediyorum şimdiden çok sabırsızım doğum yapsam bir an önce diyete başlayıp zayıflasam derdindeyim. Hamilelikten önce gittiğim diyetisyenim 40 çıkınca gel demişti gün sayıyorum. Hamile kaldığımız ve aldığımız kilo da aynı seninle. Şu an kaç kilosun kaçı gitmiş merak ettimSadece gobegım var ya:/ boy 178
76yla hamile kldım en son 95 oldum dogum sonrası tartılmadım daha
Canm inanırmısın daha hiç tartılmadım evden biyere cıkmadıgım için gecen de bebişi aşıya goturdum unuttum tartılmayı 40ıma az kaldı ilk frsatta bı eczaneye gdıp tartılcm yazarım sana bu arada hayrlı dogumlar canm :)Bende senin gibi olacağımı tahmin ediyorum şimdiden çok sabırsızım doğum yapsam bir an önce diyete başlayıp zayıflasam derdindeyim. Hamilelikten önce gittiğim diyetisyenim 40 çıkınca gel demişti gün sayıyorum. Hamile kaldığımız ve aldığımız kilo da aynı seninle. Şu an kaç kilosun kaçı gitmiş merak ettim
İYİ geceler kızlar grup yine çok sessiz geliyorum bakıyorum yazan Yok neyde ben menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir biraz menemen domates salatalık
Ara sade Türk kahvesi 1 lokum 1 hurma
Akşam et biftek 3 kaşık pilav cacık salata
Ara 1 şeftali biraz üzüm 2 kayısı
Spor Leslie 3 mil +15 dakika yer hareketleri bide kızlarımla yürüyüş açık havada yarım saat
Listeyi paylaşırım gece bildirimlerin çoğu gelmedi o kadar kural koyduk ama hala durum bu napsak ki
Süpersin valla Allah yardımcın olsun zor işler vallaHerkese gunaydin..
Dun yolculuk yaptim millet sonunda evimdeyim..
Deprem oldugundan beri duzenli beslenemedim. Eve giremedik ki..minnosu emzirirken sallaniyorduk falan. Esim geldi bizi aldi dun .. yani kac gundur kotu beslendim..Dun yolculuk,bugun ev savas alani olmus o islerim var, bebekle tek basimayim bavullar dokulcek yikancak falan.. bugun de baslayamam diyete ben..
pentagram42 tatildeyim,tartilamiyorum diyordum ya.. dun tartildim, 68.3 ciktim :) cok mutlu oldum.. Haftaya cumadan itibaren bildirim yapmaya baslarim duzenlice ..
Herkese bol eksili gunleeer..
Coook uykum var,bebis uyusa da uyusam ..
Ve 14.07.2017 listesi
Eki Görüntüle 2021786
Eki Görüntüle 2021787
Eki Görüntüle 2021788
Sıralama;
1.Güllnurr; %2,081
Eki Görüntüle 2021789 Eki Görüntüle 2021790
Eki Görüntüle 2021791
2.prensesmat; %1,847
Eki Görüntüle 2021792
3.pentagram42; %1,600
Eki Görüntüle 2021793
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 23:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
-Yüzde
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
lütfen devamlılık sağlayacak arkadaşlar aramıza katılsınlar
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
Hoşgeldin aramıza Cuma'ya eklerim listeye sen sohbetlere katılabilir menülerini paylaşabilirsinMrb. Mumkunse bende katilmak istiyorum 13 aylik oglum var emiyor .
Yaş 24
Boy 1.62
Kilo 74
Hedef 1. kilo 67
Hedef 2. Kilo 63
O zaman tartılınca sonucu yazarsın Cuma'ya eklerim listeye menülerini paylaşıp sohbetlere katılabilirsin buradaki tectübeli arkadaşların bilgilerinden faydalanabilirsinSadece gobegım var ya:/ boy 178
76yla hamile kldım en son 95 oldum dogum sonrası tartılmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?