Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İYİ geceler kızlar grup yine çok sessiz geliyorum bakıyorum yazan Yok neyde ben menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir biraz menemen domates salatalık
Ara sade Türk kahvesi 1 lokum 1 hurma
Akşam et biftek 3 kaşık pilav cacık salata
Ara 1 şeftali biraz üzüm 2 kayısı
Spor Leslie 3 mil +15 dakika yer hareketleri bide kızlarımla yürüyüş açık havada yarım saat
Listeyi paylaşırım gece bildirimlerin çoğu gelmedi o kadar kural koyduk ama hala durum bu napsak ki

Bende katılabilirmıyum aranıza :) sezeryan dogum yaptım 36 gun önce ve gobegımden kurtulmam lazm:/
Çok minik değilmi bebişin ne kadar fazlan var bilgilerini paylaşabilirsin senin daha ödemlerin bile gitmemiştir saten bebişi senin kadar küçük olanlara diyet önerilmiyor biliyorsun hamur işi ve abur cubur iu kesmek yeterli

Bende katılabilirmıyum aranıza :) sezeryan dogum yaptım 36 gun önce ve gobegımden kurtulmam lazm:/
O göbek öyle kalmiycak merak etme şuan bişey yapmana gerek yok daha rahim kendini toparlayıp eski boyutuna inmedi ayrıca ödem de vardır daha. Kendine birkaç ay daha tanı bence

Dün baktım kimse menü yazmıyor ben de yazmadım bütün gün kaçamak yapmadım ama bebeğim 2 gecedir sabaha karşı uyanıyor birkaç saat uyumuyor onu uyuttum sabahın 5 inde oturdum helva yedim stresten
Bugün öğlen de yine koca bir parça helva yedim

Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
10 tane zeytin
Büyük bir dilim beyaz peynir
2 dilim tb ekmeği
Tereyağı
Bal
Kefir

Öğlen
Kocaman bir parça helva

Akşam
2 biber dolması
Makarna
Cacık

Su 6 bardak (bir türlü arttiramadim)

evet baya sessiz buralar aslında gruba insan yazınca yaa bak bunu fazla yemişim diyor insan görüyor ne yediğini

Sabah kahvaltım
Bir dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta yeşillik 1 yk lor 1 kk beyaz peynir 10 civarı siyah zeytin
Öğlen yemek değilde yürüyüşe gittik meyve ile geçirdik
1 muz 4 kayısı 20 civarı kiraz
Akşam bir porsiyon börek 1kk beyaz peynir atıştırmalık geçirdik
Onbin adım atmışız yürüme çıkınca

Sadece gobegım var ya:/ boy 178
76yla hamile kldım en son 95 oldum dogum sonrası tartılmadım daha

Bende senin gibi olacağımı tahmin ediyorum şimdiden çok sabırsızım doğum yapsam bir an önce diyete başlayıp zayıflasam derdindeyim. Hamilelikten önce gittiğim diyetisyenim 40 çıkınca gel demişti gün sayıyorum. Hamile kaldığımız ve aldığımız kilo da aynı seninle. Şu an kaç kilosun kaçı gitmiş merak ettim

Canm inanırmısın daha hiç tartılmadım evden biyere cıkmadıgım için gecen de bebişi aşıya goturdum unuttum tartılmayı 40ıma az kaldı ilk frsatta bı eczaneye gdıp tartılcm yazarım sana bu arada hayrlı dogumlar canm :)

ayy maşallah ne güzel bi menüüü :))

günaydın kızlarrr :)

h.sonu bazı sebeplerden ötürü dışarıdaydık, üst üste iki akşam ondan dengeli bi menü olmadı cmt. pazar.. öyle kızartmalı fast foodlardan yemedim ama yne de kuru şeyler olduğu için ve dün mens de başladığı için bi süre yemek yemek istemiyorum şimdi kahvaltımı zor ettim midem bulanıyo resmen

Herkese gunaydin..
Dun yolculuk yaptim millet sonunda evimdeyim..
Deprem oldugundan beri duzenli beslenemedim. Eve giremedik ki..minnosu emzirirken sallaniyorduk falan. Esim geldi bizi aldi dun .. yani kac gundur kotu beslendim..Dun yolculuk,bugun ev savas alani olmus o islerim var, bebekle tek basimayim bavullar dokulcek yikancak falan.. bugun de baslayamam diyete ben..
pentagram42 tatildeyim,tartilamiyorum diyordum ya.. dun tartildim, 68.3 ciktim :) cok mutlu oldum.. Haftaya cumadan itibaren bildirim yapmaya baslarim duzenlice ..
Herkese bol eksili gunleeer..
Coook uykum var,bebis uyusa da uyusam ..

Aaaa bi dk ya,liste guncellenmemis iyi bari :)
pentagram42 canim beni de ekler misin.yeni listeyi olusturunca.. yalniz benimki 1haftalik kilo verme degil 3 hafta oldu,2300 gitmis,3e bolelim yuzde hesabi icin en iyisi :)

Süpersin valla Allah yardımcın olsun zor işler valla

Mrb. Mumkunse bende katilmak istiyorum 13 aylik oglum var emiyor .
Yaş 24
Boy 1.62
Kilo 74
Hedef 1. kilo 67
Hedef 2. Kilo 63

Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim tb ekmeği
Domates
Salatalık
10 tane zeytin
2 dilim beyaz peynir
Biraz lor
Tereyağı
Bal
Pekmez
Kahvaltının üstüne 1 soda

Ara
2 top dondurma

Öğlen
Oğlumdan artan sebze püresi

Akşam
2 biber dolması
Yoğurt
1 dilim tb ekmeği
2 avuç üzüm

Su yine az 8 bardak

Günaydınlar mutlu haftalar kızlar sıcaktan sanırırm kendimi iyi hissetmiyorum eskiden daha enerjiktim toparlanalım kızlar burdan uzaklaştıkça koparız diyetten dünkü menüm
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 1 inçe dilim salam yeşillikle sandivicf
Ara Yeşilçay 1 armut
Öğle patlıcan musakka 3 kaşık bulgur pilavı ayran aşı 1 inçe dilim kavun
Akşam evde de patlıcan vardı Yanında biraz makarna ,salata
Ara 2 top dondurma
Spor yok ama kızlarımla yürüyüş yaptım 7000 adım atmışım

Mrb. Mumkunse bende katilmak istiyorum 13 aylik oglum var emiyor .
Yaş 24
Boy 1.62
Kilo 74
Hedef 1. kilo 67
Hedef 2. Kilo 63
Hoşgeldin aramıza Cuma'ya eklerim listeye sen sohbetlere katılabilir menülerini paylaşabilirsin

O zaman tartılınca sonucu yazarsın Cuma'ya eklerim listeye menülerini paylaşıp sohbetlere katılabilirsin buradaki tectübeli arkadaşların bilgilerinden faydalanabilirsin

günaydın kızlar dünkü menüm;

sabah
1 büyük boy domates,
9-10 tane çubuk peynir,
bi parça tb ekmeği,
bitki çayı

ara şu gonglardan yedim ilk defa arkadaşım çok ısrar etti

öğle
yarım porsiyon ekşili köfte,
3 yk makarna,
1 ince dilim karpuz

akşam
1 kepçe mercimek çorbası,
1 küçük patlıcan dolması,
bol çiğ kuru soğan,
2 kase şekersiz karışık komposto (kaselerim küçüktü)

ilk defa ara yaptım akşam yemeğinden sonra
hipp çayı (rezene,anason,kimyon)
badem (yaklaşık bir avuç)

hiç kuruyemiş sevmem ama nedense canım çekti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…