Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallah verilecek kilo kalmamis ki zaten
sağol canım :) hedefi 56ya çektim de bekarlık halime döneyim olmuşken tam olsun dedim bi de belki kutlama felan yaparım pay olsun şaka bi yana inşallah hedefine inince kulaklarımı çınlatrsın, insan bikaç kilo daha vereyim vermişken diyebiliyo :) bi de burası da bende alışkanlık yaptı yaa bırakamıyorum

Merhaba fit olmaya kendi adamış sevgili anne arkadaşlarım:)

bugünkü menüm;

Sabah
1 yağda yumurta
2 salatalık
Yarım kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek
1 kupa rezene çayı

Öğle
Şehriye corbası
1 salçalı sote but (fırında)
4 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı yoğurt
Ekmek yok

Akşam ( henüz yemedik ama plan)
1 karnıyarık
5 yemek kaşığı kavrulmuş makarna
1 kase salata
4 minik dilim karpuz

Gece yatmadan rezene içebilirim sütümü artırsın diye:) şimdilik bu kadar.

Değişiklik olursa yazarım:) demiştim ve değişikliğim akşam yemeğinde oldu. Yukarıda görebilirsiniz.yatarken rezene içemedim

kızlar dünkü menüm bu arada

sabah bir büyük domates 10 tane topi peynir 2 küçük dilim tb ekmek rezene çay

ara 3 hurma ve bitki çayı

öğle bir kase mercimek çorba, fırında tavuk but, domates salatalık biber söğüş bi küçük kepekli ekmek

akşama börülce salatası ve fırında karışık sebze yapmıştım börülce salaasından iki yk yedim sebzeden de bi çatal aldım bıraktım tuzunu fazla kaçırmışım başka bişi yemedim zaten çoooook yorgundum

Ay cok sekersin pentagram42 tabloya bir bakayim kizlar ne durumda dedim. Izinli yazmissin cok hosuma gitti
O senin şekerliğin canım sen bu grubun kurucularındansın en kısa zamanda bekliyoruz listede izinli olsan bile müsait olduğunda yaz lütfen senin tecrübelerine ve bilgilerine ihtiyavicımız var

Günaydın kızlar herkese bol eksili tartılar diliyorum. Şuan dijital tartım yok o yüzden yaklaşık sonuç veriyorum
Geçen hafta 68
Bu hafta 67.5

Selam kızlar bu hafta abim geldi kaçtı biraz ama birlikte yürüdük ertesi gün topuğumdan yürüyemedim doktora gittim topuk dikeni olmuş yürüyemeyecem artık sanırım en sevdiğim spor halbuki kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 79,7
Bu hafta 78,2
Fark 1500 gr
Evime gitmeme daha çok var Bi düzenime girsem her gün menü paylaşımı da yapacam ama dışarıda olmuyor maalesef

Benimde topuğun ağrıyor yürüdükten sonra benimkide mi topuk dikeni acaba suphelenmistim bende bı gideyim doktora bu arada tebrik ederim güzel kilo veissiniz

Merhaba güzel anneler geçen hafta 89.1 bu hafta 86.7 fark 2400g ama neden bu kadar fazla verdiğime gelecek olursak geçen hafta sadece aynı diyeti uygulamama ragmen 200 gr vermiştm bir arkads pes etmemi şişkinlik falan oldugunu o kilonun bir anda gideceğini söylemişti öylede oldu şükür... Karatay diyeti yapıyorum ben hiç açlık hissetmiyorum bebegim 5.5 aylık olmak üzere.. Ben bu diyete insanlar benimle dalga geçtiği için başladım nitekim 10 ekimde ki düğünde onları şasrtmak için Allahın izniyle devam edeceğim yanlız pazar memlekete gideceğiz nasıl dayanacağım ikramlara bilmiyorum ama dayabacagım

Maşallah rabbim devamini getirsin aynı dert bende de var bende hirsliyim vereceğim inşallah hep birlikte verecegiz

İnşaallah. Sizde iyi vermişsnz ne kadar zamanda verdiniz nasıl bir diyet uyguluyorsnz
Canım ben başlayalı 2 ay oldu iki ayda 13 kilo verdim grupta da yarışıyorlar orada da 90 ile başadım 3 hafta falan oldu belli bı listem yok ekmek yemiyorum abur cubur yemiyorum bol su bol yürüyüş öyle iste

maşallah kızlar süpersiniz tebrik ediyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…