Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı geceler
Menumu yazayım hemen
Sabah
Yumurta 1 dilim peynir bir dilim ekmek 3 zeytin domates ve salatalık
Ara 3 hurma ve kahve
Öğlen az peynirli bir yumurtalı menemen
Akşam bir kase cacık ve mantar sote yedim 1,5 saat yürüyüş
4 lt su icildi

Kac kilo almistiniz,bi de normal dogum mu sezaryen mi.. Ayy smdi kac kilosunuz :)

Valla ben esime sinir oluyorum vermem lazim. Askindan öldugumden,beni begensin diye degil aslinda... gununu gorsun diye birazcik. Kendi sisko kalsin istiyorum ben zayiflayim istiyorum... sanki nasil.yedigimi ne yedigimi bilmiyor gibi,gecen bana ahkam kesiyo, kilo verilir verilmeye de sen cok yiyosun dedi.. ay ben aksamlari yemek yiyorum onu d abartmadan,sonra hic bisey yemiyorum. Yiyecegimi ogle saatlerine kadar yerim ama cok da degil. (Ha canim.istiyosa yiyorum yani)
Sanki gormus gibi... laflara bak bak bak..
O yuzden zayiflycam ...
Bi de kendime yakistirmiyorum. Evlendigimizde ben 58 kiloydum

Evet ben de bakiyorum kimseyi goremiyorum. Obsesif anne ,tango ,asimeleksi ,syns yazmis.oluyor genelde.. ya ben de istiyorum ki herkes yazsin konusalm edelim ama.su var. Bebekten vakit ayiramiyo olabilirler. Calisan annedirler belki. Ben diplomali ev hanimiyim.mesela,is bulamadim evde oturuyodum.bi de bebek.yaptim artik 2 3yil daha calismam heralde :)
Sen de calisiyosun gerci.heralde dimi..ama vakit ayiriyosun bize.. :)

Listeyi sen diyince farkettim pentagram42
Ya baya veriliyo canim iyki kurmussun bu grubu :) azar azar gidiyo ama olsun. Ben yiyorum,ardindan himm simdi bunu eritmeliyim diye hareketleniyorum. Illa spor degil yani. Camasrlari yikayip asmak evi supurmek vs vs is buluyorum kendime...
Ay bu arada ben evimi.hala duzeltemedim. Benim minnosum bana yapisik yasamaya basladi. Aksam babasi gelince ona atamiyorum. Kizariyo aglamaktan illa ben alcam kucagima. Uyudugu vakitlerde de deliksiz uyumuyo .. gun icinde 20 dk falan 2 3 kere uyur. Soyle 1 2saat uyur diyemezsin yani...
Gece de cok uyaniyo meme istiyo. Sizinkiler de boyle mi mesajimi okuyan kizlaaar?

günaydın kızlarr hastaydım dün hiç giremedim hasta olunca ne yediğimi de pek bilmiyom iştahsız olunuyo malum öyle ayaküstü otlandım gibi bişiler..

Ben de diplomalı ev hanımı oldum maalesef çok sıkılıyorum evde
Aynen benimki de öyle canım hiç bir iş yapamıyorum

Benimki geçen gün ilk defa söyledi çok genişledin dikkat et artık diye o sırada kocaman bi pastayı löplüyordum demekki şimdiye kadar ses çıkaramıyordu sinir oldum ben de evlendiğimde 58 kiloydum yani 2 yıl önce

Günaydınlar ipin ucunu kaçırdım o yüzden yazmıyorum da ne spor ne diyet ne hedef depresyondayım galiba diplomalı ev hanımlarından biri de benim iki çocuklu ev hanımı sınava girmem lazım çalışmıyorum çalışmak istesem çocuklar durmuyo falan ev işi bitmiyo ee yaş geçiyo işe girmek için öyle işte sabah sabah saydırdım gene

günaydın kızlarr hastaydım dün hiç giremedim hasta olunca ne yediğimi de pek bilmiyom iştahsız olunuyo malum öyle ayaküstü otlandım gibi bişiler..
Olsun aman iyilesmene bak sen. Bi keresinde de ramazanin baslangiciydi ben ateslenmistim fena hasta olmustum.. insan duzensizlesiyo ama iyilesmemize bakmamiz lazim.. zaten bunye kilo almiyo veriyo ..

Ben de 2 yil once evlendim ve 58dim

Kpss mi.. yok yaa ben 2kere girdim bi halt olmadi. Aha seneye gene giriyim diyodum da bebile nasil caliscam.ya. .
Ona tam randimanli duzenli sistemli calismak lazim..
Ozel sektorde de is yok. Olsa da beni.almazlar mezun olali 4yil oldu ve hic tecrubem yok kim naapsin beni

Ya kizlar sizi burda bulmusken yaziyim. 8kg camasir makinesinde cift kisilik yorgan yikanir mi..
Demin sigdiramadim cok zorladim ama yok beceremedim..
Guya yorgan yikarim diye almistim :/
Azmedip sigdirip calstrsam mi,makinam cortlar mi?
TanGO ObseSif-annee syns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…