- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Kac kilo almistiniz,bi de normal dogum mu sezaryen mi.. Ayy smdi kac kilosunuz :)Cok yersen cok sut olur diye kendinizi kandırmayın.Ben butun kilolarimi 2.ayda vermiştim su an 36 bedenim ve sadece anne sütü veriyorum.Bol bol su icmek yeterli sut için.Hergun 1 yumurta veya et birkac kasik yogurt birkac tane meyve bir avuc kuruyemiş gerekli tum vitaminleri de barındırıyor.
Valla ben esime sinir oluyorum vermem lazim. Askindan öldugumden,beni begensin diye degil aslinda... gununu gorsun diye birazcik. Kendi sisko kalsin istiyorum ben zayiflayim istiyorum... sanki nasil.yedigimi ne yedigimi bilmiyor gibi,gecen bana ahkam kesiyo, kilo verilir verilmeye de sen cok yiyosun dedi.. ay ben aksamlari yemek yiyorum onu d abartmadan,sonra hic bisey yemiyorum. Yiyecegimi ogle saatlerine kadar yerim ama cok da degil. (Ha canim.istiyosa yiyorum yani)En iyisi hedef belirlemek bide kendine motive edecek bişey olmak kimisi istediği bi iç çamaşırını yada kıyafetini hayal ederek motive oluyo kimi elbise yada ben mesela kızımın 1 yaş Doğum günü inde çıtır olmak istiyorum ödüller tabiki oalacak cıslarda ama hepsi bi günde değil mesela kaldığım yerden devam edebilmek önemli olan nasılsa yedim diye ipin ucunu bırakmassak hallederix
Evet ben de bakiyorum kimseyi goremiyorum. Obsesif anne ,tango ,asimeleksi ,syns yazmis.oluyor genelde.. ya ben de istiyorum ki herkes yazsin konusalm edelim ama.su var. Bebekten vakit ayiramiyo olabilirler. Calisan annedirler belki. Ben diplomali ev hanimiyim.mesela,is bulamadim evde oturuyodum.bi de bebek.yaptim artik 2 3yil daha calismam heralde :)Burdayım canım çok sessiz grup arada geliyorum listeyi güncelledim mesela kimse farketmedi bile kilo veren herkesi tebrik ediyorum bunkadar sakin olunca motivem düşüyo burası yanlışlarımızı görmek doğruları öğrenmek için var ama kimse yasmayınca bi anlamı kalmıyor menümü vereyim
Sabah klasik sandivichim
Ara Yeşilçay çok yoğundum yanımda bişey yoktu bişey yemedim
Öğle kuru fasülye pilav cacık 1 dilim ekmek tatlı bardı yemedim ama keşke ekmeği de yemeseydim
Ara sade Türk kahvesi 2 kare çikolata
Akşam un çorbası 1 kepçe
Kabak yemeği yoğurt salata
Ara 1 küçük kase patlamış mısır bi kaç tane de kızımın yediği cısslardan
Spor yapasım var ama bakalım grip oluyorum gibi hemde bu havada pek tadım Yok terlersem iyi gelir belki
Grup artık canlansın lütfen özellikle Yen'i katılan arkadaşlar listeye eklenmek yetmiyor lütfen kendinizi grupta tanıtın böyle vermek çok zor olur
Ben de diplomalı ev hanımı oldum maalesef çok sıkılıyorum evdeEvet ben de bakiyorum kimseyi goremiyorum. Obsesif anne ,tango ,asimeleksi ,syns yazmis.oluyor genelde.. ya ben de istiyorum ki herkes yazsin konusalm edelim ama.su var. Bebekten vakit ayiramiyo olabilirler. Calisan annedirler belki. Ben diplomali ev hanimiyim.mesela,is bulamadim evde oturuyodum.bi de bebek.yaptim artik 2 3yil daha calismam heralde :)
Sen de calisiyosun gerci.heralde dimi..ama vakit ayiriyosun bize.. :)
Aynen benimki de öyle canım hiç bir iş yapamıyorumListeyi sen diyince farkettimpentagram42
Ya baya veriliyo canim iyki kurmussun bu grubu :) azar azar gidiyo ama olsun. Ben yiyorum,ardindan himm simdi bunu eritmeliyim diye hareketleniyorum. Illa spor degil yani. Camasrlari yikayip asmak evi supurmek vs vs is buluyorum kendime...
Ay bu arada ben evimi.hala duzeltemedim. Benim minnosum bana yapisik yasamaya basladi. Aksam babasi gelince ona atamiyorum. Kizariyo aglamaktan illa ben alcam kucagima. Uyudugu vakitlerde de deliksiz uyumuyo .. gun icinde 20 dk falan 2 3 kere uyur. Soyle 1 2saat uyur diyemezsin yani...
Gece de cok uyaniyo meme istiyo. Sizinkiler de boyle mi mesajimi okuyan kizlaaar?
Benimki geçen gün ilk defa söyledi çok genişledin dikkat et artık diye o sırada kocaman bi pastayı löplüyordumValla ben esime sinir oluyorum vermem lazim. Askindan öldugumden,beni begensin diye degil aslinda... gununu gorsun diye birazcik. Kendi sisko kalsin istiyorum ben zayiflayim istiyorum... sanki nasil.yedigimi ne yedigimi bilmiyor gibi,gecen bana ahkam kesiyo, kilo verilir verilmeye de sen cok yiyosun dedi.. ay ben aksamlari yemek yiyorum onu d abartmadan,sonra hic bisey yemiyorum. Yiyecegimi ogle saatlerine kadar yerim ama cok da degil. (Ha canim.istiyosa yiyorum yani)
Sanki gormus gibi... laflara bak bak bak..
O yuzden zayiflycam ...
Bi de kendime yakistirmiyorum. Evlendigimizde ben 58 kiloydum
Günaydınlar ipin ucunu kaçırdım o yüzden yazmıyorum da ne spor ne diyet ne hedef depresyondayım galiba diplomalı ev hanımlarından biri de benim iki çocuklu ev hanımı sınava girmem lazım çalışmıyorum çalışmak istesem çocuklar durmuyo falan ev işi bitmiyo ee yaş geçiyo işe girmek için öyle işte sabah sabah saydırdım geneEvet ben de bakiyorum kimseyi goremiyorum. Obsesif anne ,tango ,asimeleksi ,syns yazmis.oluyor genelde.. ya ben de istiyorum ki herkes yazsin konusalm edelim ama.su var. Bebekten vakit ayiramiyo olabilirler. Calisan annedirler belki. Ben diplomali ev hanimiyim.mesela,is bulamadim evde oturuyodum.bi de bebek.yaptim artik 2 3yil daha calismam heralde :)
Sen de calisiyosun gerci.heralde dimi..ama vakit ayiriyosun bize.. :)
Kizlar ceviz suyu icen varmi aranizda. Varsa faydasini gordunuz mu ☺
Olsun aman iyilesmene bak sen. Bi keresinde de ramazanin baslangiciydi ben ateslenmistim fena hasta olmustum.. insan duzensizlesiyo ama iyilesmemize bakmamiz lazim.. zaten bunye kilo almiyo veriyo ..günaydın kızlarr hastaydım dün hiç giremedim hasta olunca ne yediğimi de pek bilmiyom iştahsız olunuyo malumöyle ayaküstü otlandım gibi bişiler..
Ben de 2 yil once evlendim ve 58dimBenimki geçen gün ilk defa söyledi çok genişledin dikkat et artık diye o sırada kocaman bi pastayı löplüyordumdemekki şimdiye kadar ses çıkaramıyordu sinir oldum ben de evlendiğimde 58 kiloydum yani 2 yıl önce
Olsun aman iyilesmene bak sen. Bi keresinde de ramazanin baslangiciydi ben ateslenmistim fena hasta olmustum.. insan duzensizlesiyo ama iyilesmemize bakmamiz lazim.. zaten bunye kilo almiyo veriyo ..
Kpss mi.. yok yaa ben 2kere girdim bi halt olmadi. Aha seneye gene giriyim diyodum da bebile nasil caliscam.ya. .Günaydınlar ipin ucunu kaçırdım o yüzden yazmıyorum da ne spor ne diyet ne hedef depresyondayım galiba diplomalı ev hanımlarından biri de benim iki çocuklu ev hanımı sınava girmem lazım çalışmıyorum çalışmak istesem çocuklar durmuyo falan ev işi bitmiyo ee yaş geçiyo işe girmek için öyle işte sabah sabah saydırdım gene
Ben de 2 yil once evlendim ve 58dim
benm de kasımda 2 yıl olcak ben de 55tim :) hepimiz ne kadar çıtırmışız yeni gelinkene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?