- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
Oh be özlemişim valla grubun bu hali ini maşallah
Bende biraz hastayımObseSif-annee sanada geçmiş olsun sıcakta burun akıntısı baş ağrısı çekilmiyor ama senin aksine bende bi iştah açılması var sorma gitsin yemem bişeyler inşallah malum yarın tartı günü
Çok geç yedim bile ama azıcık yedim ara öğün niyetine sabah ara yapmamıştımgeçmiş olsun canm ama hastayken iştahın varsa ölçülü olmak kaydıyla ye bence direnç önemli çünkü :)
Hoş geldinpentagram42 benim de gruba donme zamanim geldi. Boyle olmuyor. Gruba bagliyken kacamak yapsam da hep bir sorumluluk var uzerimde.
Sen hic bisey yememissn ay cok ozendimmmİyi geceler hanımlar
Sabah
1 yumurta
Domates
Salatalık
10 tane zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 dilim tb ekmeği
Kefir
Ara
Oğlumdan artan sebze püresi
Öğlen
2 şeftali
Akşam
2 karnıyarık (közlenmiş patlıcanla)
4 çatal Bulgur pilavı
Su 5 bardak
Hemen tartilip kilomu bildiriyorum.Ama gecen hafta ve fark olayi olamiyacak ne yazik ki.70.9 kg ile basliyorum.pentagram42 cim. Benim iznimi kaldirabilirsin
Aliniiiir bi aksamda 1kg bile alinir. Ama.kalici olmadan vermeye bakmalisin. Ben oyle olunca 1 haftada ancak gidiyo aldigim gramlar ama gidiyo merak etme. Cok su ic dedigin gibibu arada bugünkü kahvaltım
saat 8de; 1 domates, 1 salatalık, biraz maydanoz,6 topi peynir 1 dilim süzme peynir,2 küçük dilim tb ekmek ve rezene çayı
öğlene kurumda etliekmek çorba ve söğüş var etliekmeği almayı düşünmüyorum çorba ve söğüş yicem inşallah
akşama henüz yemek yok evde ama z.yağlı taze fasülye yapmayı düşünüyom yaparsam ondan yerim nasipse
başka bişi yemem bi de bugün suya dayanayım bakayım şu ödem midir nedir gitsin ya sabah bakıcam inşallah bi kaç çıkıcam ona göre yazarım.. bi akşamda 400 gr. alınır mı yani
peki o alınan yağ diildir heralde dimi.. yağ olamaz yani..Aliniiiir bi aksamda 1kg bile alinir. Ama.kalici olmadan vermeye bakmalisin. Ben oyle olunca 1 haftada ancak gidiyo aldigim gramlar ama gidiyo merak etme. Cok su ic dedigin gibi
Cok takilma canim gecicidir. Olabilir arada birkac gune atarsin. Yag falan oldugunu sanmiyorum.peki o alınan yağ diildir heralde dimi.. yağ olamaz yani..gündüz tuzlu bişiler yediğimde olurdu önceden ertesi güne hoop giderdi ödemmiş derdim ben de.. ama dün çok tuzlu bişey de yemedim anlamadım ki
dimi ya bence de :) sağolun kızlar rahatlattınız :) hem zaten yağ olaak bişi de yemedim dün ekstraCok takilma canim gecicidir. Olabilir arada birkac gune atarsin. Yag falan oldugunu sanmiyorum.
Bazen hiçbir şey yemiyorum genelde vakit bulamadığım için ama bazen de abartı yiyorum maalesefSen hic bisey yememissn ay cok ozendimmmaferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?