Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canm ama hastayken iştahın varsa ölçülü olmak kaydıyla ye bence direnç önemli çünkü :)

Bugun cisslar yedim gene
Kahvalti.iyiydi de sonra cozuttum..
Sabah
Kaşar beyaz cecil peynir
3zeytin
2yesil biber
Yarim kirmizi biber
Domates,maydonoz

Ara
Kek yaptim millet,ondan yedim 1fincan sutle..

Ogle
Sucukla az bisey ekmek yedim..
Bi de soguk cay

Ara
Ekinezya ve 1 lokum

Aksam da tavuk sote var gene,bin bir zorlukla 4 saatte ancak yapip ocaga koyabildigim...

İyi geceler hanımlar
Sabah
1 yumurta
Domates
Salatalık
10 tane zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 dilim tb ekmeği
Kefir

Ara
Oğlumdan artan sebze püresi

Öğlen
2 şeftali

Akşam
2 karnıyarık (közlenmiş patlıcanla)
4 çatal Bulgur pilavı

Su 5 bardak

Günaydın kızlar ya sabah sabah sinir oldum salıdan beri 56.8dim dünde dahil.. fixlemiştim kiloyu ki bu sabah tartıldım 57.2 zaten tartıya çıkmadan bi şiş bi gergin hissediyodum :/ pentagram42 canm yarın sabah bildirsem olur mu nası yapalım ?

Sen hic bisey yememissn ay cok ozendimmm aferin

bu arada bugünkü kahvaltım
saat 8de; 1 domates, 1 salatalık, biraz maydanoz,6 topi peynir 1 dilim süzme peynir,2 küçük dilim tb ekmek ve rezene çayı

öğlene kurumda etliekmek çorba ve söğüş var etliekmeği almayı düşünmüyorum çorba ve söğüş yicem inşallah

akşama henüz yemek yok evde ama z.yağlı taze fasülye yapmayı düşünüyom yaparsam ondan yerim nasipse

başka bişi yemem bi de bugün suya dayanayım bakayım şu ödem midir nedir gitsin ya sabah bakıcam inşallah bi kaç çıkıcam ona göre yazarım.. bi akşamda 400 gr. alınır mı yani

Günaydın kızlar pentagram42 nasıl yapacağız iki haftalık kı yazacağız kiloyu

Aliniiiir bi aksamda 1kg bile alinir. Ama.kalici olmadan vermeye bakmalisin. Ben oyle olunca 1 haftada ancak gidiyo aldigim gramlar ama gidiyo merak etme. Cok su ic dedigin gibi

Aliniiiir bi aksamda 1kg bile alinir. Ama.kalici olmadan vermeye bakmalisin. Ben oyle olunca 1 haftada ancak gidiyo aldigim gramlar ama gidiyo merak etme. Cok su ic dedigin gibi
peki o alınan yağ diildir heralde dimi.. yağ olamaz yani.. gündüz tuzlu bişiler yediğimde olurdu önceden ertesi güne hoop giderdi ödemmiş derdim ben de.. ama dün çok tuzlu bişey de yemedim anlamadım ki

peki o alınan yağ diildir heralde dimi.. yağ olamaz yani.. gündüz tuzlu bişiler yediğimde olurdu önceden ertesi güne hoop giderdi ödemmiş derdim ben de.. ama dün çok tuzlu bişey de yemedim anlamadım ki
Cok takilma canim gecicidir. Olabilir arada birkac gune atarsin. Yag falan oldugunu sanmiyorum.

Cok takilma canim gecicidir. Olabilir arada birkac gune atarsin. Yag falan oldugunu sanmiyorum.
dimi ya bence de :) sağolun kızlar rahatlattınız :) hem zaten yağ olaak bişi de yemedim dün ekstra akşam ekmeksiz köfte ve söğüş yedim :) neyse ya geçer adet dönemim bi de sıcaklar şişmişimdir bişilere

ya bi de neyi farkettim diyetin başlarında adet bitince nerdeyse 1 kg ya yakın gidiyodu son aylarda öyle olmuyo artık.. gr. gr. gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…