- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Ya kizlar sizi burda bulmusken yaziyim. 8kg camasir makinesinde cift kisilik yorgan yikanir mi..
Demin sigdiramadim cok zorladim ama yok beceremedim..
Guya yorgan yikarim diye almistim :/
Azmedip sigdirip calstrsam mi,makinam cortlar mi?
TanGO ObseSif-annee @syns
Bende 9 kiloluk var daha yorgan denemedim ama mutfakta holde tüysüz halılarım var onları tıkıştırıp yorgan programında yıkıyorum. Aslında çamaşır makinelerini çok doldurmayın diyorlarYa kizlar sizi burda bulmusken yaziyim. 8kg camasir makinesinde cift kisilik yorgan yikanir mi..
Ben de 2 yil once evlendim ve 58dim
O zaman 2 yıl önceki kilolarimiza dönmemiz lazımbenm de kasımda 2 yıl olcak ben de 55tim :) hepimiz ne kadar çıtırmışız yeni gelinkene
Ben de geçen sene hamile halimle girdim kpss ye. Seneye giriyim diyorum ama oğlum hiç durmuyor ders nasıl çalışıcamKpss mi.. yok yaa ben 2kere girdim bi halt olmadi. Aha seneye gene giriyim diyodum da bebile nasil caliscam.ya. .
Ona tam randimanli duzenli sistemli calismak lazim..
Ozel sektorde de is yok. Olsa da beni.almazlar mezun olali 4yil oldu ve hic tecrubem yok kim naapsin beni
ay ben cevizin kendisini yiyemiyorum bi de suyunu hiç düşünemiyorum
Ya kizlar sizi burda bulmusken yaziyim. 8kg camasir makinesinde cift kisilik yorgan yikanir mi..
Hadi ya . zayiflamaya yardimci oluyormus diye duymstm o yuzdn srdm. ☺
oluyodur belki de canım sen bana bakma, benim cevizle hiç aram yok da malesef :) belki kızlardan denemş olan bile vardır ????
Ilki sezeryandi 58 kilo ile hamile kaldim 16 kilo aldım 4 ay sonra eski kiloma döndüm.2.normal dogumdu 57 kilo ile hamile kaldim yine 16 kilo aldım 2.ayda hepsini vermistim.Hamur işi az yedim.Bol bol yumurta yoğurt ve meyve yedim.Cekirdek kuruyemiş vs yedim.cok az sekerli meyve kompostosu ve epey cay içtim.Hic endişelenmeyin sut de azalmıyor zamanla mideniz küçülüyor sık sık ama küçük porsiyonlarla yerseniz kisa zamanda verirsiniz.Kac kilo almistiniz,bi de normal dogum mu sezaryen mi.. Ayy smdi kac kilosunuz :)
Ben de eşime kızıp hırs yapmıştım.şimdi o obeziteye dogru gidiyor ben dal gibiyim.Ohhh diyorumValla ben esime sinir oluyorum vermem lazim. Askindan öldugumden,beni begensin diye degil aslinda... gununu gorsun diye birazcik. Kendi sisko kalsin istiyorum ben zayiflayim istiyorum... sanki nasil.yedigimi ne yedigimi bilmiyor gibi,gecen bana ahkam kesiyo, kilo verilir verilmeye de sen cok yiyosun dedi.. ay ben aksamlari yemek yiyorum onu d abartmadan,sonra hic bisey yemiyorum. Yiyecegimi ogle saatlerine kadar yerim ama cok da degil. (Ha canim.istiyosa yiyorum yani)
Sanki gormus gibi... laflara bak bak bak..
O yuzden zayiflycam ...
Bi de kendime yakistirmiyorum. Evlendigimizde ben 58 kiloydum
Evet insanin.midesi kuculunce azla da doyuyo. Hatta ben tika basa yemisim.gibi hissediyorum kendimi..hamur isi yememek lazim.iste,benim zaafim da hamur isiB
Ilki sezeryandi 58 kilo ile hamile kaldim 16 kilo aldım 4 ay sonra eski kiloma döndüm.2.normal dogumdu 57 kilo ile hamile kaldim yine 16 kilo aldım 2.ayda hepsini vermistim.Hamur işi az yedim.Bol bol yumurta yoğurt ve meyve yedim.Cekirdek kuruyemiş vs yedim.cok az sekerli meyve kompostosu ve epey cay içtim.Hic endişelenmeyin sut de azalmıyor zamanla mideniz küçülüyor sık sık ama küçük porsiyonlarla yerseniz kisa zamanda verirsiniz.
Ben battaniyeyi zorla sokup yikadim makine kaldirmadi.Battaniye curumeden kuru temizlemeye zor yetiştirdim makine de servise gitti.Yorganin kilosuna bagli daha su cekecek onuda hesap ederek yika bnce.
benm 9 kg luk ben yıkıyorum gayet rahat hani boşlukta oluyo yani güzel yıkıyo ama benm yorganlar elyaf çok kalın da diil zar zor sıkıştırdığında yıkasa bile ne kadar iyi yıkar bilemedim :/ bi de ben bi kere çok aşırı doldurmuştum makinayı giysilerle yıkarken hafif bi lastik kokusu gbi koku gelmişti sonra bi daa öyle tıka basa çalıştrmadım hiç
Bende 9 kiloluk var daha yorgan denemedim ama mutfakta holde tüysüz halılarım var onları tıkıştırıp yorgan programında yıkıyorum. Aslında çamaşır makinelerini çok doldurmayın diyorlar
Yorganin kilosuna bagli daha su cekecek onuda hesap ederek yika bnce.
Neeee iyce gozum korktu. Aman kalsjn en iyisiBen battaniyeyi zorla sokup yikadim makine kaldirmadi.Battaniye curumeden kuru temizlemeye zor yetiştirdim makine de servise gitti.
Zaten minnos uyandi aglayip duruyo,birsey begendiremiyorum hanfendiye cok cabuk sklyo.. isim.zor valla bana cekmis.bu.. :/
Bugun kalcak artik.yarin bakicam kizlar sagolun.. ama sanirim makinada yikamycam. Esim gelsin ya legende yikarim ..ama skmasi falan dert yaa agirlasicak.iyice...
Yada bi yikamaciya vericem. Komik olmaz di mi 1yorgan yikatsam sadece
7.5 aylik.. bu aralar yerimden kalkmami bile.istemiyo hep yapisik duralim.istiyor.. ve hep hosnutsuz... seninki kac aylikKac aylik canim
7.5 aylik.. bu aralar yerimden kalkmami bile.istemiyo hep yapisik duralim.istiyor.. ve hep hosnutsuz... seninki kac aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?