Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benm 9 kg luk ben yıkıyorum gayet rahat hani boşlukta oluyo yani güzel yıkıyo ama benm yorganlar elyaf çok kalın da diil zar zor sıkıştırdığında yıkasa bile ne kadar iyi yıkar bilemedim :/ bi de ben bi kere çok aşırı doldurmuştum makinayı giysilerle yıkarken hafif bi lastik kokusu gbi koku gelmişti sonra bi daa öyle tıka basa çalıştrmadım hiç

Bende 9 kiloluk var daha yorgan denemedim ama mutfakta holde tüysüz halılarım var onları tıkıştırıp yorgan programında yıkıyorum. Aslında çamaşır makinelerini çok doldurmayın diyorlar

Ben de geçen sene hamile halimle girdim kpss ye. Seneye giriyim diyorum ama oğlum hiç durmuyor ders nasıl çalışıcam

B
Kac kilo almistiniz,bi de normal dogum mu sezaryen mi.. Ayy smdi kac kilosunuz :)
Ilki sezeryandi 58 kilo ile hamile kaldim 16 kilo aldım 4 ay sonra eski kiloma döndüm.2.normal dogumdu 57 kilo ile hamile kaldim yine 16 kilo aldım 2.ayda hepsini vermistim.Hamur işi az yedim.Bol bol yumurta yoğurt ve meyve yedim.Cekirdek kuruyemiş vs yedim.cok az sekerli meyve kompostosu ve epey cay içtim.Hic endişelenmeyin sut de azalmıyor zamanla mideniz küçülüyor sık sık ama küçük porsiyonlarla yerseniz kisa zamanda verirsiniz.

Ben de eşime kızıp hırs yapmıştım.şimdi o obeziteye dogru gidiyor ben dal gibiyim.Ohhh diyorum

Evet insanin.midesi kuculunce azla da doyuyo. Hatta ben tika basa yemisim.gibi hissediyorum kendimi..hamur isi yememek lazim.iste,benim zaafim da hamur isi
Sezeryan sonrasi normal dogum vay bee cok daha zor olmali. Benim dikis yerlerim.halen sizlar,dogum yaparken dusunemiyorum ikinmali falan :O
Bravo valla size..
Kilolari verdiginiz icin de tebrik ederim. Benim ilk cocugum, 20 kg aldim
7.5 aylik su an,2 3 kilom kaldi hamile kaldigim kiloya donmeme ama.. ben zaten kilo almisken hamile kalmistim o yuzden daha da vermem lazim..

Bende 9 kiloluk var daha yorgan denemedim ama mutfakta holde tüysüz halılarım var onları tıkıştırıp yorgan programında yıkıyorum. Aslında çamaşır makinelerini çok doldurmayın diyorlar

Yorganin kilosuna bagli daha su cekecek onuda hesap ederek yika bnce.

Zaten minnos uyandi aglayip duruyo,birsey begendiremiyorum hanfendiye cok cabuk sklyo.. isim.zor valla bana cekmis.bu.. :/
Bugun kalcak artik.yarin bakicam kizlar sagolun.. ama sanirim makinada yikamycam. Esim gelsin ya legende yikarim ..ama skmasi falan dert yaa agirlasicak.iyice...
Yada bi yikamaciya vericem. Komik olmaz di mi 1yorgan yikatsam sadece

Kac aylik canim

Oh be özlemişim valla grubun bu hali ini maşallah
Bende biraz hastayım ObseSif-annee sanada geçmiş olsun sıcakta burun akıntısı baş ağrısı çekilmiyor ama senin aksine bende bi iştah açılması var sorma gitsin yemem bişeyler inşallah malum yarın tartı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…