Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen canım diyetisyen ben hamilelikte şeker diyeti yaparken aynısını dediydi süt ve meyve veriyıdu yada yoğurt meyve

Cıss yedim of ya cıssss
Napiyim esim almis koymus gozumun onune. Bebek kucagmda evi turlarken acikmstim da agzima attim..
7 8 tane yedim cipsten

Neyse..
Kahvalti
1yumurta ve 1kupa rezene ile kaldi..

Ara
2bardak süt ve 2biskuvi

Ogle
1kase yayla corbasi
3kayisi

Ara
Iste cips yedim
Bi de 1avuc kadar kuruyemis yedim..

Aksam
Yesil fasulye yemegi var
bulgur pilavi yapicam
Yogurt yesem bi deee,tamamdir :)

Hazır kaçamak yapmamışken bende menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir 1 şerit peynir domates yeşillik
Ara 2 kayısı
2.ara 1 dilim karpuz
Akşam 1 kepçe yayla çorba 3 kaşık patates yemeği 4 kaşık etli pilav cacık
Acıkmasam ara yapmayı düşünmüyorum eşimde marketten cısslar almış ama yemiycem

Merhaba =)

17 günlük bebeğim var.Emziriyorum çok şükür.Ödemlerim çok fazla daha yeni yeni gidiyorlar.Ödem söktürücü tarifleriniz var mı =) Yeşil çay veya beyaz çay içebiliyor muyuz doktoruma soramadım daha bilginiz var ise paylaşır iseniz s
evinirim

Cnm emziren anneler yeşil çay ve daha bi çok bitki çayını içemiyor.. daha 17 günlük bebeğin.. bol bol su iç ve bebeğini emzir.. zamanla ödemin gidecek.. sakin azcık

Cnm emziren anneler yeşil çay ve daha bi çok bitki çayını içemiyor.. daha 17 günlük bebeğin.. bol bol su iç ve bebeğini emzir.. zamanla ödemin gidecek.. sakin azcık

Ahhh o sakinlik gelse keşke =) Hamile iken onca serum yedim ilaçlar iğneler biraz sıkıntılı bir süreçten geçtik.Çok şükür iyiyiz şimdi ama ödemler sinir bozuyor azıcık =)

Ahhh o sakinlik gelse keşke =) Hamile iken onca serum yedim ilaçlar iğneler biraz sıkıntılı bir süreçten geçtik.Çok şükür iyiyiz şimdi ama ödemler sinir bozuyor azıcık =)
Rezene ve ıhlamur içebilirsin ve bol su..

Benim dogum sonrasi ayaklarim fil.ayagi gibiydi.. zamanla.iniyo merak etme,1.ay doldugunda odemlerin gitmis olur bence hadi bilemedin 2.ay.... ve bana da derlerdi kendine gelmen bi 6 ayi alicak diye.. oha 6ay ne yaa off falan derdim..
Cidden de oyle.oldu.. bence cok acele etmee. Vucuduna zaman tani,sihirli degnek degil ki hic bi yontem. .
Daha cok yeni annesin,sutune odaklan bebegine odaklan. :)

Beni o ayaklardaki ödem mahvetti. Hamileliğimin son aylarında çorapların lastiklerini kesip giyiyordum. Kv görünce çorabım yok sanıp gidip bana çorap almıştı doğumdan sonra aynı şekilde fil ayağı gibi oldu korkup doktora gitmiştim ayakkabı da giyemiyordum. Aralıkda doğum yaptım karda buz gibi havada yazlık bez ayakkabılar arkasına basıp giyiyordum bide lastiksiz kısacık çoraplar hastaneye git gel hastalandım öksürük tuttu 1 ay sezeryan dikişlerimden öksüremiyorum da. Perişan olmuştum

İyi akşamlar kızlar
Sabah menüm
2 yk lor 1 haşlanmış yumurta 10 zeytin bir salatalık ve şekeriz cay birde ekmek poposu

Ara 4 kayısı bir nektar 7 kayısı

Akşam yemeği dışarda yedik
Bir porsiyon şiş 4 tane inçe lavaş parçası

2,5 su bugün yürüyüşe gittik rahat 4km yürüdük hala ayaklarımın altı ağrıyor

Benim öncesi de sonrası da öyleydi Doktorum da öyle diyor zaman tanı sezeryan ile kist de alındı.Biraz uzun sürebilir toparlanman dedi ama sabır az işte Keşke olsa ama doğru söylüyorsun yok maalesef =)

Yuzmek,yuzmesen bile suyun icinde olmak cidden forma sokuyo vucudu.. 3 4 hafta kadar tatildeydim,denize sayili kez girdim..benim.kucuk canavarim izin vermiyordu annesinin yuzmesine,denizkenarina gitmemize bile pek tahammulu yoktu.. aglata zirlata eve donuyoduk.her defasinda...
Neyse iste,sayili.kez denize girmeme ragmen eve geldigimde vucudum gercekten skılasmis sekle girmisti. Pörsuk goruntu gitmisti sanki..
Ama gel gor kiii,2 3 gundur esimin yuzunden aksamlari fazla yiyorum ve eski halime doncem.diye korkuyorm,..
Burda spor da yapamiyorum :/
En iyi spor ev isi bana.. :/

Benim en buyuk sorunum bu canim. Bugun eskiden 70 kilo iken giydigim bir etegimi giydim. Cok zor girdim icine. Gercekten sekle girmem sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…