- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Domates
Salatalık
10 tane zeytin
1 yumurta
Tereyağı
Kefir
Öğlen
Helva ve süt (sütün şeker emilimini azalttığını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum)
Ara
1 haşlanmış mısır
Akşam
3 köfte
4 çatal taze fasulye
Domates
Salatalık
Su bu saate kadar 6 bardak
Doğruymuş demekki çok iyi. Sütü zaten severim. Bu sabah da helva yedim keşke yine sütle yeseymişimAynen canım diyetisyen ben hamilelikte şeker diyeti yaparken aynısını dediydi süt ve meyve veriyıdu yada yoğurt meyve
Cnm emziren anneler yeşil çay ve daha bi çok bitki çayını içemiyor.. daha 17 günlük bebeğin.. bol bol su iç ve bebeğini emzir.. zamanla ödemin gidecek.. sakin azcıkMerhaba =)
17 günlük bebeğim var.Emziriyorum çok şükür.Ödemlerim çok fazla daha yeni yeni gidiyorlar.Ödem söktürücü tarifleriniz var mı =) Yeşil çay veya beyaz çay içebiliyor muyuz doktoruma soramadım daha bilginiz var ise paylaşır iseniz sevinirim
Cnm emziren anneler yeşil çay ve daha bi çok bitki çayını içemiyor.. daha 17 günlük bebeğin.. bol bol su iç ve bebeğini emzir.. zamanla ödemin gidecek.. sakin azcık
Rezene ve ıhlamur içebilirsin ve bol su..Ahhh o sakinlik gelse keşke =) Hamile iken onca serum yedim ilaçlar iğneler biraz sıkıntılı bir süreçten geçtik.Çok şükür iyiyiz şimdi ama ödemler sinir bozuyor azıcık =)
Rezene ve ıhlamur içebilirsin ve bol su..
Benim dogum sonrasi ayaklarim fil.ayagi gibiydi.. zamanla.iniyo merak etme,1.ay doldugunda odemlerin gitmis olur bence hadi bilemedin 2.ay.... ve bana da derlerdi kendine gelmen bi 6 ayi alicak diye.. oha 6ay ne yaa off falan derdim..Merhaba =)
17 günlük bebeğim var.Emziriyorum çok şükür.Ödemlerim çok fazla daha yeni yeni gidiyorlar.Ödem söktürücü tarifleriniz var mı =) Yeşil çay veya beyaz çay içebiliyor muyuz doktoruma soramadım daha bilginiz var ise paylaşır iseniz sevinirim
Woow cok.iyi.. ben cok sey yedim. Esim gene gec geldi eve,yemegimi gec yiyebildim ..Kahvalti saat 7 de kalkmama ragmen 12 de yaptim bu nedenle kuvvetli oldu.
Bunu dengelemek icin aksam 2 kepce corba 1 dilim ekmek yedim ve gunu kapatiyorum
Beni o ayaklardaki ödem mahvetti. Hamileliğimin son aylarında çorapların lastiklerini kesip giyiyordum. Kv görünce çorabım yok sanıp gidip bana çorap almıştıBenim dogum sonrasi ayaklarim fil.ayagi gibiydi.. zamanla.iniyo merak etme,1.ay doldugunda odemlerin gitmis olur bence hadi bilemedin 2.ay.... ve bana da derlerdi kendine gelmen bi 6 ayi alicak diye.. oha 6ay ne yaa off falan derdim..
Cidden de oyle.oldu.. bence cok acele etmee. Vucuduna zaman tani,sihirli degnek degil ki hic bi yontem. .
Daha cok yeni annesin,sutune odaklan bebegine odaklan. :)
Benim dogum sonrasi ayaklarim fil.ayagi gibiydi.. zamanla.iniyo merak etme,1.ay doldugunda odemlerin gitmis olur bence hadi bilemedin 2.ay.... ve bana da derlerdi kendine gelmen bi 6 ayi alicak diye.. oha 6ay ne yaa off falan derdim..
Cidden de oyle.oldu.. bence cok acele etmee. Vucuduna zaman tani,sihirli degnek degil ki hic bi yontem. .
Daha cok yeni annesin,sutune odaklan bebegine odaklan. :)
Yuzmek,yuzmesen bile suyun icinde olmak cidden forma sokuyo vucudu.. 3 4 hafta kadar tatildeydim,denize sayili kez girdim..benim.kucuk canavarim izin vermiyordu annesinin yuzmesine,denizkenarina gitmemize bile pek tahammulu yoktu.. aglata zirlata eve donuyoduk.her defasinda...pentagram42 ve zezeozge halisiniz kizlar spor sartEvde kendimce yapmaya calisiyorum ama yetmiyor galiba.Evimin 5 dakika mesafesine havuz yapildi eylulde acilacak. Oraya yazilmayi dusunuyorum bebiklerden firsatim olursa
Bu arada gercekten kahveyi abarttim ama hic uyumuyor sayilirim pentagramcim. Kahve beynimi uyandriyor yoksa uykusiuzluk siniriyle surekli bagiriyorum
Benim en buyuk sorunum bu canim. Bugun eskiden 70 kilo iken giydigim bir etegimi giydim. Cok zor girdim icine. Gercekten sekle girmem sartYuzmek,yuzmesen bile suyun icinde olmak cidden forma sokuyo vucudu.. 3 4 hafta kadar tatildeydim,denize sayili kez girdim..benim.kucuk canavarim izin vermiyordu annesinin yuzmesine,denizkenarina gitmemize bile pek tahammulu yoktu.. aglata zirlata eve donuyoduk.her defasinda...
Neyse iste,sayili.kez denize girmeme ragmen eve geldigimde vucudum gercekten skılasmis sekle girmisti. Pörsuk goruntu gitmisti sanki..
Ama gel gor kiii,2 3 gundur esimin yuzunden aksamlari fazla yiyorum ve eski halime doncem.diye korkuyorm,..
Burda spor da yapamiyorum :/
En iyi spor ev isi bana.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?