Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar memlekete gidecem sanırım internet olmadigi icin paylasim yada kilo bildirimi yapamayacagim bir ay izin istiyorum kilo veren herkesi tebrik ediyorum

İyi akşamlar herkese ancak gelebildim bugün çok yoğundum bide rahatsızım üstüne
Kilo bildiririm
Bende +400 gr çıktım @ObseSif-annee senin yaşadığını yaşadım sporda yapmama rağmen artı görmek moralimi bozdu ama diyeti bozmuyorum wc bile etkiliyo tartıyı bozma moralini sabah yaparsın bildirimini onu sayarız ebruliki canım çok sevindim dönmene valla karar vermek başarmanın yarısı ki saten 2 kiloyu vermişsin bile maşallah yalnız senin dediğine göre bence vücudun spor istiyo bana öyle geldi yani mesela ben bayramdan sonra bi türlü başlayamamıştım spora ara verince bile hemen yanlarım daha bi çıktı spor sıkılaştırıcıyı belki göbek gitmiyo ama rahatsız edici bi görüntü olmuyo
Bu arada kurallarımız değişmedi ama bırak 12 ti haftasonu tamamen bekliyorum ama bildirimler gördüğün gibi özellikle Yen'i gelen arkadaşlar grupta yer edinmek için çabalamak tçyerine cuma bildirimlerini bile yapmıyorlar maalesef durum bu tatilin de etkisi var tabi toparlanıcaz inşallah

Kahve yine artmış gibi sanki canım bende çok seviyorum ya çok şükür huzursuz değil ama uykumu kaçırmasa iyi
Bende menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir yeşillikle sandivich
Ara Yeşilçay
Öğle 5 kaşık tavuk yemeği 3 kaşık pilav cacık salata
Ara sade Türk kahvesi 1 kare bitter 1 hurma 1 küçük lokum
Akşam 2 kepçe yoğurt çorbası 2 kaşık patates yemeği yarım dilim ekmek salata
Ara henüz bişey yemedim parkta 1 avuç çekirdek hariç Kızım uyursa 3mil Leslie dün yaptım terlemek iyi geliyo hastayken spor yapan da bi benimdir herhalde

Kizlar foto nasil atiliyo buraya. Tlfnda URLsini bulamadim resmin
Tartı fotosu atmana gerek Yok canım bilgileri paylaşman yeterli foto atarken aşağıdan dosya ekle bölümü var ordan atıyorsun bu arada

. Acaba ödem etkili olmuş olabilir mi baya şişiriyor insanı tuzu azaltsan birde biraz mekik ceksen

Listeyi yapmıyorum yine iyice düştü bildirim sayısı haftasonuna bekleyeyim izinliler dışında hafta içi bildirim yapmayanlarında listeden çıkarıp kurallarımızı ilk sayfada paylaşılacam olmuyo böyle zaman birimde ihmal ettiğimiz oluyo bebekler küçük hayat zor ama günde 5 dakika ayırmak çokta zor olmasa gerek

Menümü ve eşim sabah evde tek olunca standart artık
1 haşlanmış yumurta 2 yk lor 9 zeytin salatalık maydanoz
Ara 2kayısı 6 badem
Akşam bir kase yoğurt bir porsiyon sarma akşam atıştırma 4 kayısı 8 kiraz

Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Domates
Salatalık
10 tane zeytin
1 yumurta
Tereyağı
Kefir

Öğlen
Helva ve süt (sütün şeker emilimini azalttığını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum)

Ara
1 haşlanmış mısır

Akşam
3 köfte
4 çatal taze fasulye
Domates
Salatalık

Su bu saate kadar 6 bardak

Minnosum kahvalti yaptrmadi bana
Sadece 1yumurta yedim ve rezene cayi icebildim ... sonra 2.bi kahvalti yaparim heralde

Slm
Bebeğim 2.5 aylık sadece anne sütü alıyor
63 ile hamile kaldım suan 72.4 kg
Boy 160
Yaş 29
Neler yapıyoruz başka bana da anlatırmısınız

Slm
Bebeğim 2.5 aylık sadece anne sütü alıyor
63 ile hamile kaldım suan 72.4 kg
Boy 160
Yaş 29
Neler yapıyoruz başka bana da anlatırmısınız

Merhaba hosgeldin, pentagram42 ekler seni de grubumuza.. cuna gunleri ogleye kadsr kilo bildirimi.yapiyoruz her hafta..
Yedigimizi.ictigimizi sporumuzu,yada derdimiz olursa dertlerimizi paylasiyoruz burda.. fikir alis verisi oluyo iyi oluuo yani :)
Ben artik konu acmak.yerine burdaki annelere danisiyorum..
Senin sutun su an bebis icin cok cok onemli. Besin degerini.kaybettrmeden zayifla lutfen. Haftada 200 300 gr bile versen olur,ki biz bile.oyle oluyoruz.
Yememizden kismiyoruz fazla. Tatli,cips,hamurisi,cola nescafe vs vs gereksiz sacma yiyeceklerden yeme,saglikli beslen.. ama cok hizli gitme bence.. :)

Mutlu haftasonları oldun kızlar ve benim gibi hasta hasta temizliğe başlayanlar haftasonu diye kaçamak yapmıyoruz cıssları abartmıyoruz değilmi ben hafta içi kadar olamasada en sağlıklısından kahvaltımı yaptım sizlere bi selam vereyim dedim
Tutuy hoşgeldin aramıza lightpinklady arkadaşımıx anlatmış zaten listeye eklerim senide menü paylaşımları yapabilir sohbetlere katılabilirsin

pentagram42 ve zezeozge halisiniz kizlar spor sartEvde kendimce yapmaya calisiyorum ama yetmiyor galiba.Evimin 5 dakika mesafesine havuz yapildi eylulde acilacak. Oraya yazilmayi dusunuyorum bebiklerden firsatim olursa
Bu arada gercekten kahveyi abarttim ama hic uyumuyor sayilirim pentagramcim. Kahve beynimi uyandriyor yoksa uykusiuzluk siniriyle surekli bagiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…