Orda sinirden yeme de..Beni izinli sayın kızlar kaynanama geldim bir ay yokum
Kahve yine artmış gibi sanki canım bende çok seviyorum ya çok şükür huzursuz değil ama uykumu kaçırmasa iyiBen de gunluk menumu vereyim
#Sabah haslanmis yumurta,2 biber, domates, 2 kibrit kutusu suzme peynir, 7 zeytin, 1 dilim beyaz ekmek
#Ara turk kahvesi orta ve 2 tane kucuk ikram cikolatasi
#2. Ara sutlu neskafe 1 lokum
#Ogle 8 kasik bamya yemegi , yarim dilim ekmek, 2 kasik bulgur pilavi , 1 kibrit kutusu peynir
#Ara 2 turk kahvesi 2 lokum
# Ara 3 yemek kasigi yogurt
# Aksam yemegi 8 kasik kuru fasulye, 1 parca tavuk, 1 dilim ekmek, 3 yemek kasigi yogurt
Aksamda bir ara daha yapip gunu bitiririm.
Tartı fotosu atmana gerek Yok canım bilgileri paylaşman yeterli foto atarken aşağıdan dosya ekle bölümü var ordan atıyorsun bu aradaKizlar foto nasil atiliyo buraya. Tlfnda URLsini bulamadim resmin
. Acaba ödem etkili olmuş olabilir mi baya şişiriyor insanı tuzu azaltsan birde biraz mekik ceksenKizlar neden oldu anlamadim. 85 ten 68.5 e kadar dusmustum soonra 72 ye kadar tekrar ciktim. Ilk verdigimde gobegim baya cekilmisti. Simdi al ver yapip durdugumdan mi anlamadim sanki 85 kilo halimdeki gobegim var. Hic vermemisim gibiyim. Tartyi gormesem bir de icine girdigim kiyafetleri vucuduma bakarak hic vermedim derdim
Slm
Bebeğim 2.5 aylık sadece anne sütü alıyor
63 ile hamile kaldım suan 72.4 kg
Boy 160
Yaş 29
Neler yapıyoruz başka bana da anlatırmısınız
Tartı fotosu atmana gerek Yok canım bilgileri paylaşman yeterli foto atarken aşağıdan dosya ekle bölümü var ordan atıyorsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?