Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yeşil çay içebiliyormuşuz bebeğin 1.5 aylık

İyi akşamlar sevgili anneler bir haftasonunu daha yoğun bi tempoyla atlattım valla çalışırken bu kadar yorulmuyorum ev işleri daha zor menümü de vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme peynir tam ölçemedim ama biraz kaşarlı omllet 2 dilim karpuz
Ara şade Türk kahvesi 1 hırma 1 lokum
Akşam 2 kepçe şehriye çorbası 2 kaşık taze fasülye 3 kaşık etli pilav salata
Parkta da 1 avuç kadar kuruyemiş spor yapıcam yatmadan 1 bardakta tarçınlı süt içerim
Spor gerçekten hafifletiyor 4 gün oldu hergün en az 3 mil Leslie biraz da kol çalışıyorum

slm kızlar galiba yerimi buldum ben de doğum yapalı 1.5 ay oldu kilolu hamile kalmıştım ve doğumdan sonra baktım eski kilom dan daha az kilom uyum bunu korumak hatta kilo vermek istiyorum fakat nasıl olcak bilmiyorum
Ne güzel işte bak bebeğin daha 1,5 aylık ve hamile kaldığın kilodasın şanslı bi metobolizman var demekki fikrimi sorarsan daha erken bebeğin daha minik aman aman bi kilon yoksa sütünü riske atma derim ben boy ve kilonu yazarsan en aZından endeksine göre yorum yapabiliriz
Bu arada ben çocuk doktoruna sormuştum bebeğim 2 aylıkken rezene dışında bitki çayı içme demişti vücuttan atılan toksinler bebeğe geçer dedi benim 9 aylık bebeişim Yen'i Yen'i başladım içmeye o da kontrol ederek yani huzursuzlanırsa içmem

Benim en buyuk sorunum bu canim. Bugun eskiden 70 kilo iken giydigim bir etegimi giydim. Cok zor girdim icine. Gercekten sekle girmem sart
pilates çok iyi diyorlar şekle girmek için senin hedef kaçtı tam hatırlamıyorum ama ben hedefime 5-6 kilo kala pilatese başlıyım diyorum sıkılaşmak için önce şu yağlardan kurtulmam lazım

Bizde bugün kahvaltıya ormana gittik
Sabah menüm
1 kk süzme peynir 12 siyah zeytin 3 şerit çeçil peynir domates salatalık 3 dilim ekmek hafta içi ekmek yemiyorum normalde dışarda olunca sıcak sıcak yedim dayanamadım

Ara 4 kayısı 2 salatalık
Akşam
Çorba salata 5 yk bulgur pilavı
Akşam bir avuç çekirdek atıştırdım
yarım saat spor yaptım bugün

Sacma sapandi bugun benim.icin...
Sabah kahvaltimi saymycam her cissstan.yedim...Soyle ki,benim esim pazarlari da calisiyo hergun calisir,izni pek yok. Ara sira alir izin,ozel sektor.. neyse,bugun pazar diye biraz gec gitti ise saat 10gibi.. ben de beraber kahvalti yapamyoruz diye ..yedim :/
Bal recel tereyagi,ekmek sucuk ne ararsan yedim..

Oglen
Sinir oldum yemek yemedim,sonradan aciktim canim tatli biseyler istedi,
1kase ayva recelli yogurt yedim.
1avuc da findik-badem

Aksama dogru 2yemek.kasigi yesil fasulye yemegi yedim aciktim cunku ..

Aksam yemek.yemedim tekrardan..
1muz yedim sadece..

Aah ah oylece kapatsam ne iyiydi ama..
Esim alinca canim cektigi icin dondurma yedim 1 kase de..

Cok iyi bi gun di mi.. :/ cissslarla dolu .. dobisko olurum yarina ben. Hadi iyi geceler.

Spor olarak.ne.yapiyosun canimmm

Spor olarak.ne.yapiyosun canimmm

Benim öncesi de sonrası da öyleydi Doktorum da öyle diyor zaman tanı sezeryan ile kist de alındı.Biraz uzun sürebilir toparlanman dedi ama sabır az işte Keşke olsa ama doğru söylüyorsun yok maalesef =)

benm de hamilelikte fenaaaydı off :/ Allah tan yaza denk geldi de terlik giyiyodum bi de benm karın içi lenflerimin büyük bi kısmı alınmıştı o yüzden daha da şişiyodu gün sonu o terlikte ayağıma nerdeyse girmiyodu ama doğumdan sonra 1 ayın içinde geçti o ödemler kilolar kaldı sadece.. bol bol su, az tuz, rezene, ıhlamur arada çok çook açık çay da içebilirsin onun da diüretik etkisi var ama çayı kahveyi çok abartma malum :) en önemlisi de kızların dediği gibi, sabır daha dur bakalım 17 gün nedir yahuuu :) hiç bişey.. zaten görceksin zaman çabuk geçecek sen bebişine, sütüne konsantre ol

günaydın kızlar :)
h.sonu temizlik yaptım çok yoruldum gece de oğlum uyumadı pek sabah kahvaltı yapamadım yanıma da hazırlayamadım :/ kuruma sebzeli acılı tost söyledim yuvarlak minik ekmeğe yapmışlar çeyrek getirmiyoz dedi adam ben de simitten daha iyidr diye düşündüm çok geldi ama yaa yarısını getireydi iyiydi daha bugün ekmek yemem zaar

Gunaysdin herkese hadi bomba gibi bir hafta bizi bekliyor. Cumaya iyi kilo vermis olalim. Minimum kacamak. Bol spor bizi bekliyor. Her firsati degerlendirelim

Günaydın Günaydın günaydın
Bu hafta aynen öyle geçsin hepimiz için haftaya tatile çıkacağız önümüzden bu hafta çok dikkat etmem gerekiyor kendi adıma

Günaydın Günaydın günaydın
Bu hafta aynen öyle geçsin hepimiz için haftaya tatile çıkacağız önümüzden bu hafta çok dikkat etmem gerekiyor kendi adıma
Ayy ne guzel,ben tatilden geldim eve tikildim kaldim. Ordaki hareketlilikten sonra burdaki monoton ev yasami sisirmese beni bari..
Tatile gidicem diye insan iyce motive oluyo ama, tatilde de eger acik bufeli bi otele para dokmediysen cok yeme ve cok hareketli ol.. gerci bebekle zaten hareketli olucaksn ama,seninki 3.5aylikti daha di mi.. pek hareketli degildir daha..
Acik bufeli biyerlere gidiyosan ye,bi daha o rahatligi nerden bulcaksn onune hazir gelmis ..abartmadan bak tadina herseylerin

Nam nam nammm acili toossttt muuuu..
Ayy soyle cin biberli falan ben de mi.yapsam ki. Valla acili birseyler istiyo canim,tatli biseyler de istiyo.. 40gundur gelemeyen adet mi.gelcek ki

Nam nam nammm acili toossttt muuuu..
Ayy soyle cin biberli falan ben de mi.yapsam ki. Valla acili birseyler istiyo canim,tatli biseyler de istiyo.. 40gundur gelemeyen adet mi.gelcek ki

hem acılı hem tatlı çekiyosa bence de gelcek olabilir yap sen de acılı yağsız bi tost:) ama tb dan ve küçük yap ben evde olsam öyle yapardım yanına da ayran ohh misss

teşekkür ederim canım boy 152 kilo 73

yok canım bizim otel değil hersene eşimle gidiyorduk bu sene bebekle aynı yere pansiyon tarzinda o yüzden herşey Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…