- 22 Nisan 2016
- 782
- 984
- 23
- 43
canım yeşil çay içebiliyormuşuz bebeğin 1.5 aylıkKahve yine artmış gibi sanki canım bende çok seviyorum ya çok şükür huzursuz değil ama uykumu kaçırmasa iyi
Bende menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir yeşillikle sandivich
Ara Yeşilçay
Öğle 5 kaşık tavuk yemeği 3 kaşık pilav cacık salata
Ara sade Türk kahvesi 1 kare bitter 1 hurma 1 küçük lokum
Akşam 2 kepçe yoğurt çorbası 2 kaşık patates yemeği yarım dilim ekmek salata
Ara henüz bişey yemedim parkta 1 avuç çekirdek hariçKızım uyursa 3mil Leslie dün yaptım terlemek iyi geliyo hastayken spor yapan da bi benimdir herhalde
Ne güzel işte bak bebeğin daha 1,5 aylık ve hamile kaldığın kilodasın şanslı bi metobolizman var demekki fikrimi sorarsan daha erken bebeğin daha minik aman aman bi kilon yoksa sütünü riske atma derim ben boy ve kilonu yazarsan en aZından endeksine göre yorum yapabilirizslm kızlar galiba yerimi buldum ben de doğum yapalı 1.5 ay oldu kilolu hamile kalmıştım ve doğumdan sonra baktım eski kilom dan daha az kilom uyum bunu korumak hatta kilo vermek istiyorum fakat nasıl olcak bilmiyorum
pilates çok iyi diyorlar şekle girmek için senin hedef kaçtı tam hatırlamıyorum ama ben hedefime 5-6 kilo kala pilatese başlıyım diyorum sıkılaşmak için önce şu yağlardan kurtulmam lazımBenim en buyuk sorunum bu canim. Bugun eskiden 70 kilo iken giydigim bir etegimi giydim. Cok zor girdim icine. Gercekten sekle girmem sart
canım spor yapmak şart sen demiştin yüzm var eve yakın kesinlikle git sana çok iyi gelecekBenim en buyuk sorunum bu canim. Bugun eskiden 70 kilo iken giydigim bir etegimi giydim. Cok zor girdim icine. Gercekten sekle girmem sart
Spor olarak.ne.yapiyosun canimmmBizde bugün kahvaltıya ormana gittik
Sabah menüm
1 kk süzme peynir 12 siyah zeytin 3 şerit çeçil peynir domates salatalık 3 dilim ekmek hafta içi ekmek yemiyorum normalde dışarda olunca sıcak sıcak yedim dayanamadım
Ara 4 kayısı 2 salatalık
Akşam
Çorba salata 5 yk bulgur pilavı
Akşam bir avuç çekirdek atıştırdım
yarım saat spor yaptım bugün
Spor olarak.ne.yapiyosun canimmmBizde bugün kahvaltıya ormana gittik
Sabah menüm
1 kk süzme peynir 12 siyah zeytin 3 şerit çeçil peynir domates salatalık 3 dilim ekmek hafta içi ekmek yemiyorum normalde dışarda olunca sıcak sıcak yedim dayanamadım
Ara 4 kayısı 2 salatalık
Akşam
Çorba salata 5 yk bulgur pilavı
Akşam bir avuç çekirdek atıştırdım
yarım saat spor yaptım bugün
Leslie yapıyordum şimdi arada sıkılaşma egzeleri yapıyorum baya fark ediyor yani Doğum sonrası düzenli yapınca etkiliyor ancak bende yüzmeye yazılacağım galibaSpor olarak.ne.yapiyosun canimmm
Benim öncesi de sonrası da öyleydiDoktorum da öyle diyor zaman tanı sezeryan ile kist de alındı.Biraz uzun sürebilir toparlanman dedi ama sabır az işte Keşke olsa ama doğru söylüyorsun yok maalesef =)
Gunaysdin herkese hadi bomba gibi bir hafta bizi bekliyor. Cumaya iyi kilo vermis olalim. Minimum kacamak. Bol spor bizi bekliyor. Her firsati degerlendirelim
Ayy ne guzel,ben tatilden geldim eve tikildim kaldim. Ordaki hareketlilikten sonra burdaki monoton ev yasami sisirmese beni bari..Günaydın Günaydın günaydın
Bu hafta aynen öyle geçsin hepimiz için haftaya tatile çıkacağız önümüzden bu hafta çok dikkat etmem gerekiyor kendi adıma
Nam nam nammm acili toossttt muuuu..günaydın kızlar :)
h.sonu temizlik yaptım çok yoruldum gece de oğlum uyumadı pek sabah kahvaltı yapamadım yanıma da hazırlayamadım :/ kuruma sebzeli acılı tost söyledim yuvarlak minik ekmeğe yapmışlar çeyrek getirmiyoz dedi adam ben de simitten daha iyidr diye düşündüm çok geldi ama yaa yarısını getireydi iyiydidaha bugün ekmek yemem zaar
Nam nam nammm acili toossttt muuuu..
Ayy soyle cin biberli falan ben de mi.yapsam ki. Valla acili birseyler istiyo canim,tatli biseyler de istiyo.. 40gundur gelemeyen adet mi.gelcek ki
teşekkür ederim canım boy 152 kilo 73Ne güzel işte bak bebeğin daha 1,5 aylık ve hamile kaldığın kilodasın şanslı bi metobolizman var demekki fikrimi sorarsan daha erken bebeğin daha minik aman aman bi kilon yoksa sütünü riske atma derim ben boy ve kilonu yazarsan en aZından endeksine göre yorum yapabiliriz
Bu arada ben çocuk doktoruna sormuştum bebeğim 2 aylıkken rezene dışında bitki çayı içme demişti vücuttan atılan toksinler bebeğe geçer dedi benim 9 aylık bebeişim Yen'i Yen'i başladım içmeye o da kontrol ederek yani huzursuzlanırsa içmem
yok canım bizim otel değil hersene eşimle gidiyorduk bu sene bebekle aynı yere pansiyon tarzinda o yüzden herşey YokAyy ne guzel,ben tatilden geldim eve tikildim kaldim. Ordaki hareketlilikten sonra burdaki monoton ev yasami sisirmese beni bari..
Tatile gidicem diye insan iyce motive oluyo ama, tatilde de eger acik bufeli bi otele para dokmediysen cok yeme ve cok hareketli ol.. gerci bebekle zaten hareketli olucaksn ama,seninki 3.5aylikti daha di mi.. pek hareketli degildir daha..
Acik bufeli biyerlere gidiyosan ye,bi daha o rahatligi nerden bulcaksnonune hazir gelmis ..abartmadan bak tadina herseylerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?