Akşam biraz kaçırınca sabah hemen fark ediyor tuzlu birşeyler yiyince hemen ödem yapıyor çekirdek bile fark ettiriyor bolbol su içmek gerekiyordimi ya bence de :) sağolun kızlar rahatlattınız :) hem zaten yağ olaak bişi de yemedim dün ekstraakşam ekmeksiz köfte ve söğüş yedim :) neyse ya geçer adet dönemim bi de sıcaklar şişmişimdir bişilere
ya bi de neyi farkettim diyetin başlarında adet bitince nerdeyse 1 kg ya yakın gidiyodu son aylarda öyle olmuyo artık.. gr. gr. gidiyo
Yok be hemen yaga mi donusucek. Belki wc.ye gitsen falan duzelirsinpeki o alınan yağ diildir heralde dimi.. yağ olamaz yani..gündüz tuzlu bişiler yediğimde olurdu önceden ertesi güne hoop giderdi ödemmiş derdim ben de.. ama dün çok tuzlu bişey de yemedim anlamadım ki
Ben de sunu farketmistim,adet doneminde tatliya dusup dondurmayla tatli yemistim,disardaydik ve baya gec bi saatti.. ben diyodum ki tuh 1haftani alicak bu aldigim kilo..amaaaa o da ne kilo almamistm ustune gram da olsa vermistim bile. Bence adetle metabolizma hizli mi.calisiyodur nedir. Ya da odemleri toplu halde atiyoruzdur blmyorum ama,kiko vermeye bi katkisi var bence de...dimi ya bence de :) sağolun kızlar rahatlattınız :) hem zaten yağ olaak bişi de yemedim dün ekstraakşam ekmeksiz köfte ve söğüş yedim :) neyse ya geçer adet dönemim bi de sıcaklar şişmişimdir bişilere
ya bi de neyi farkettim diyetin başlarında adet bitince nerdeyse 1 kg ya yakın gidiyodu son aylarda öyle olmuyo artık.. gr. gr. gidiyo
Supersin masallah canimKilo bildirimi geçen hafta 84.5
Bu hafta 82.6
Fark 1.9
Olsun canim senin bebegin cok kucuk daha verirsin.Tartıya çıktım sonuç sıfır sıfır sıfır
Hiç verememişim
Geçen hafta 74,9
Bu hafta 74,9
Fark sıfır
pentagram42 bebeğin 3,5 aylık oldu Onur'a düzeltir misin
Sana da bir masallahTarti fotosu atamadim nasil atiliyr blmym.
Gecen cuma 74.7
Pazartesi yani katilmk istedgmi belirttigm gun 74.0
Güncel kilom 72.9
Diyetisyenin verdigi menuyu bizimle paylasir misinKızlar merhaba
Geçen hafta 80.00
Bu hafta 79.700
Fark 300 gr
sabahtan beri bi koşuşturma giremedim 1 haftadır işe başladığımdan beri çok düzenim değişti küçük durmuyo ortanca hasta diyet de yalan oldu ama yine de gitmiş
Baktım kendi kendime olmuyo bugün diyetisyene başladım inş istediğim kiloya ineceğim elimden geldiğince de buraya yazmaya menü paylaşmaya devam edecem inş
Canim diyetisyeninin sana verdigi menu sana baya faydali oldu . o zaman paylasmistin ama senden rica etsem tekrar versen .( bu arada mola ise yariyor insan bir sevkle sariliyor donunce)Kızlar ben bi ay müsaade istiyorum ewim gidiyo ama biz polis ewinde kalıcaz sonra tatil ve ew yerleştirme sonra düğünümüz hem yemem şaşıvak hem bildirim yapamıycam o yüzden ben ağustosta yokum eylülde inşallah aranıza tam gaz dönüp 5 kilo daha verip mezun olucam yok olmaz derseniz anlarım bu şekilde olmuyo hiç giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?