Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım bizim otel değil hersene eşimle gidiyorduk bu sene bebekle aynı yere pansiyon tarzinda o yüzden herşey Yok
Ne guzel.iste, diyetine devam edebilrsin o zaman ... ayy bebekle tatil icin heycanli misiinnn.. Ben pek tatil yapamadim :/
umarim sen guzel bi tatil yaparsn

Menumu Paylasiyimmm
Sabah
Kozlenmis kirmizi tatli biber 1tane
Kasar ve beyaz peynir
Ekmegi 1dilim kadar yedim,yine bal ve tereyagiyla..(tatliya dusesim var napiyim)
1fincan ekinezya cayi (onu da soguk icmek zorunda kaldim minnosuma bakicam.diye )

Ogle
Az once semizotlu mercimek corbasi yaptim ,1kase yedim hizlica,bol su ictim..

Aralarda kuruyemis yogurt yiyebilirim..daha gun uzun :)

Aksam
Tavugu biraz haslayip firina atmayi dusunuyorum..ondan yerim. Pilav yersem 2 3 kasik yerim,ekmek zaten yemem..
Bu kadar ..

Ne guzel.iste, diyetine devam edebilrsin o zaman ... ayy bebekle tatil icin heycanli misiinnn.. Ben pek tatil yapamadim :/
umarim sen guzel bi tatil yaparsn
Evet bakalım nasıl geçecek ilk defa bebekle uzun yolla çıkacağız ve tatil yapacağız kızlar daha önce tecrübeli olanlar sivrisinek için odaya Raid alsam bebeğe zararı olur mu su prize takılandan

Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta 1 yk lor 1 kk beyaz peynir salatalık domates ve maydanoz yanında 3 bardak şekersiz çay

Ara 8 badem 4 fındık

Akşam
Bir porsiyon kremalı sebzeli makarna uzun zamandır yemiyordum canım çok çekmişti yanında salata
Akşam da az çekirdek yedim
3 lt su 7000 adım da yürüdüm bugün

İyi geceler hanımlar
Haftasonu girip menü paylaşımı yapamadım
Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
10 tane zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 dilim tb ekmeği
Tereyağı
Bal
Kefir

Öğlen
Helva
Süt

Ara
1 kase Ev yapımı meyveli yoğurt

Akşam
2 parça haşlanmış tavuk
Makarna
Domates
Salatalık

Su 6 bardak

Evet bakalım nasıl geçecek ilk defa bebekle uzun yolla çıkacağız ve tatil yapacağız kızlar daha önce tecrübeli olanlar sivrisinek için odaya Raid alsam bebeğe zararı olur mu su prize takılandan
İyi tatiller canım. Ben sinek ilaçlarının zararlı olduğunu düşünüyorum. Onun yerine mor ışık alabilirsin. Bi de tenis raketi gibi sinek öldürücüler var pilli sineğe dokundurunca yakıyor onlarla öldürmek çok kolay yatmadan önce odayı onunla temizlersin

içeriye girmesinlerde öldürmiyeyimde bebeğin cildine alerji felan yapar diye korkuyorum

Kizlar cook moralim bozuk . ilk gun den beri tartiliyorum ilk 2 gun 300 er g verdim sonra 3. 200 g almisim bugunde 300 g almis uyandim ve hicbirsey farkli yapmamistim.dun aksam disarda yedik tavuk izgara yedim yaninda az salata biraz lavas 2.3 yemek kasigi kaar pilav yedim.yatarkende kucucuk bir armut yedim

günaydın kızlar :)

dünkü menümün devamı

öğle et dürüm gittiğimz yerde porsiyon yoktu malesef ben de lavaşı tercih ettim Allah tan dürüm küçücüktü yanında bol acılı sos yedim :)

akşam z.yağlı taze fasülye (4 yk), kuru soğan, bi kaç küçük parça tavuk

tatlı yaptım ama yemedim

bu sabah da 6 buçukta iki küçük domates, 6-7 topi peynir, köy biberi ve bi parça çörek otlu köy ekmeği yedim
haa bi de akşam yaptığım tatlının tadına baktımm ay çok güzel olmuş yaa ama sonra midem bulandı

ya kızlar ben de böyle olmaya başladı son günlerde, canım bişi çektiğinde yedikten sonra bulantı başlıyo

Regl felan mı olacaksın acaba yoksa ödem felan olabilir yani

Regl felan mı olacaksın acaba yoksa ödem felan olabilir yani
Regl konusunda fikrim yok canim. Ilk adet tarihim kizim bir yssina girinceydi. 15 gun sonra adet kadar degil ama 3 gun kahve telvesi renginde akinti oldu .onun ustunden de 2 hafta gecti

Regl konusunda fikrim yok canim. Ilk adet tarihim kizim bir yssina girinceydi. 15 gun sonra adet kadar degil ama 3 gun kahve telvesi renginde akinti oldu .onun ustunden de 2 hafta gecti
Oyle bir güne hemen almış olamazsın bir bardak su bile fark ediyor tartıda aslında gergin tartınmasan daha iyi olur belki

selamlar kahvaltım tereyağlı 2 yumurta, domates salatalık tulum peyniri(güzel süt yapıyor) 1 çay kaşığı tahin pekmez
öğlen küçük parça haşlanmış tavuk ve 1 kase tarhana çorbası. bol sütlü günlerimiz olsun :)

Yaaa yazik sineklere bee yanarak cazur cuzuuuur

Hamile misin ki

Sabah
Baktim dolapta dura dura bozulcak sut kaymagi vardi bal ile ekmekle ondan yedim :/
Yesil biber
Beyaz peynir,kasar
Kirmizi biber
Rezene cayi

Ogle
1tepeleme yemek kasigi kadar sade dondurma yedim :/

Ara olarak az once
Az bisey bogurtlen recelli 1kase yogurt
1avuc da kuruyemis yedim..

Bebegim corba yerse onla beraber 1kase corba yiyebilirim birazdan da..

Aksami da hafif atlatirim umarim.. :/ kaymaklar dondurmalar receller ucustu gene..
Ya ben adet olcam heralde,olamiyorum.. yumurtalik.agrim da var aslnda..

aman aman yok canm mensim daha yeni bitti haa ama belki mensten olabilir doğru
Eveeet acili seyler yiyip duruyosun bu aralar,adet oldugun icinmis demek
Ben de olaydim da bi kurtulaydim.
Sicaklardandir be bi de midemiz kuculdu artik,hem de ,UF keske yemeseydim psikolojisine giriyoruz her defasinda..mideni bulandiriyodur :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…