- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Ne guzel.iste, diyetine devam edebilrsin o zaman ... ayy bebekle tatil icin heycanli misiinnn.. Ben pek tatil yapamadim :/yok canım bizim otel değil hersene eşimle gidiyorduk bu sene bebekle aynı yere pansiyon tarzinda o yüzden herşey Yok
Evet bakalım nasıl geçecek ilk defa bebekle uzun yolla çıkacağız ve tatil yapacağız kızlar daha önce tecrübeli olanlar sivrisinek için odaya Raid alsam bebeğe zararı olur mu su prize takılandanNe guzel.iste, diyetine devam edebilrsin o zaman ... ayy bebekle tatil icin heycanli misiinnn.. Ben pek tatil yapamadim :/
umarim sen guzel bi tatil yaparsn
İyi tatiller canım. Ben sinek ilaçlarının zararlı olduğunu düşünüyorum. Onun yerine mor ışık alabilirsin. Bi de tenis raketi gibi sinek öldürücüler var pilli sineğe dokundurunca yakıyor onlarla öldürmek çok kolay yatmadan önce odayı onunla temizlersinEvet bakalım nasıl geçecek ilk defa bebekle uzun yolla çıkacağız ve tatil yapacağız kızlar daha önce tecrübeli olanlar sivrisinek için odaya Raid alsam bebeğe zararı olur mu su prize takılandan
içeriye girmesinlerde öldürmiyeyimde bebeğin cildine alerji felan yapar diye korkuyorumİyi tatiller canım. Ben sinek ilaçlarının zararlı olduğunu düşünüyorum. Onun yerine mor ışık alabilirsin. Bi de tenis raketi gibi sinek öldürücüler var pilli sineğe dokundurunca yakıyor onlarla öldürmek çok kolay yatmadan önce odayı onunla temizlersin
Regl felan mı olacaksın acaba yoksa ödem felan olabilir yaniKizlar cook moralim bozuk . ilk gun den beri tartiliyorum ilk 2 gun 300 er g verdim sonra 3. 200 g almisim bugunde 300 g almis uyandim ve hicbirsey farkli yapmamistim.dun aksam disarda yedik tavuk izgara yedim yaninda az salata biraz lavas 2.3 yemek kasigi kaar pilav yedim.yatarkende kucucuk bir armut yedim
Regl konusunda fikrim yok canim. Ilk adet tarihim kizim bir yssina girinceydi. 15 gun sonra adet kadar degil ama 3 gun kahve telvesi renginde akinti oldu .onun ustunden de 2 hafta gectiRegl felan mı olacaksın acaba yoksa ödem felan olabilir yani
Oyle bir güne hemen almış olamazsın bir bardak su bile fark ediyor tartıda aslında gergin tartınmasan daha iyi olur belkiRegl konusunda fikrim yok canim. Ilk adet tarihim kizim bir yssina girinceydi. 15 gun sonra adet kadar degil ama 3 gun kahve telvesi renginde akinti oldu .onun ustunden de 2 hafta gecti
Ay hic bilmiyorum raid meselesini :/Evet bakalım nasıl geçecek ilk defa bebekle uzun yolla çıkacağız ve tatil yapacağız kızlar daha önce tecrübeli olanlar sivrisinek için odaya Raid alsam bebeğe zararı olur mu su prize takılandan
Yaaa yazik sineklere bee yanarak cazur cuzuuuurİyi tatiller canım. Ben sinek ilaçlarının zararlı olduğunu düşünüyorum. Onun yerine mor ışık alabilirsin. Bi de tenis raketi gibi sinek öldürücüler var pilli sineğe dokundurunca yakıyor onlarla öldürmek çok kolay yatmadan önce odayı onunla temizlersin
Hamile misin kigünaydın kızlar :)
dünkü menümün devamı
öğle et dürüm gittiğimz yerde porsiyon yoktu malesef ben de lavaşı tercih ettim Allah tan dürüm küçücüktü yanında bol acılı sos yedim :)
akşam z.yağlı taze fasülye (4 yk), kuru soğan, bi kaç küçük parça tavuk
tatlı yaptım ama yemedim
bu sabah da 6 buçukta iki küçük domates, 6-7 topi peynir, köy biberi ve bi parça çörek otlu köy ekmeği yedim
haa bi de akşam yaptığım tatlının tadına baktımm ay çok güzel olmuş yaa ama sonra midem bulandı
ya kızlar ben de böyle olmaya başladı son günlerde, canım bişi çektiğinde yedikten sonra bulantı başlıyo
aman amanHamile misin ki
Eveeet acili seyler yiyip duruyosun bu aralar,adet oldugun icinmis demekaman amanyok canm mensim daha yeni bitti haa ama belki mensten olabilir doğru
Normalde ben de sinek böcek pek öldüremem ama çocuğumu ısırmasınlar diye mecbur kalıyorumYaaa yazik sineklere bee yanarak cazur cuzuuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?