Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar benim dolu baftam sonucu hic dikkat edemedim ve 1 .5 kilo almisim. Cezami ugygularim insallah bu bafta daha iyi gecer
Amaan olsun ben de 500 gr almisim ..bebekler iyi olsun da sorun degil. Seninkiler de hastaymis heralde :/ gecti mi kizinin rahatsizligi?

E doktor da dediyse yap diycem de?? Bebegin kac aylik ciciş senin?
Ben su an dusunemiyorum ikinciyi.. :O

Poğaça mı hakaret gibi geçenlerde bir tanıdığımız bana kilo almak sana çok yakışmış dedi övgü mü hakaret mi anlamadım ama söyleyen kişinin iyi niyetli olduğunu biliyorum bi de eşimin akrabaları beni ilk gördüklerinde gelin çok güzel ama azcık kilo alması lazım demişler doğumdan sonra güzelleştin diyorlar he diyorum ben de

aynı aynı benm eşimin ailesi de öyle onlar da zayıf genç kız bile yok balık etliler :) bana da doğumdan sonra çok güzelleştin dedi hepsi bakalım bu bayram baya bi üzülürler gelin zayıflamış diye

Hasta yada dertli sanırlar benim kv öyle sanıyor ben zayıfladıkça üzülüyor yedirmeye çalışıyor

Hasta yada dertli sanırlar benim kv öyle sanıyor ben zayıfladıkça üzülüyor yedirmeye çalışıyor
Ay mesajı görünce yazmadan edemedim. Benim kayinvalide de öyle. Ama onun amacı farklı. Kendisi kilo veremediği için benim de vermemi istemiyor. BEn ekmek yemediğim zamanlar o da yemiyor. Arkamı dönünce şeker çikolata hepsini götürüyor Hamileligin ilk başlarında kilo almamıştım iki de bir alırsın alırsın daha çok alacaksın diyip duruyordu. Tek hayali zayıflamak. Benim de kilolu kalmam

Ben olsam sırf ona inat zayıflardım benimki iyi niyetinden yapıyor ama. Canım senin için çok erken ama vücudun kendini toparlamamıştır daha rahim bile küçülüp yerine oturmadı o da göbek yapıyor şuan ve ödem de vardır yemeklerden kısma sadece tatlı yeme tatlı süt falan yapmıyor ekmek de yeme ya da azalt başka bişey yapma

Aynen canım bugün öyle yapmaya karar verdim. Ekmeği sadece kahvaltıda yicem. Onun dışında tatlı falan yemek yok. Akşam da hafif şeyler yemeye karar verdim. Zaten düğünümden once kendime bi program yaparak 16 kilo vermistim. O azimli günlere geri donücem Gerçekten ona inat zayıflicam haha

maşallah sivrice artık sen kiri koruma ya geç canım gerçi alıştın sağlıklı beslenmeye 55 güzel rakam bak yoksa çubukta kalmayacak çıtır olursun artık

Kizlar benim dolu baftam sonucu hic dikkat edemedim ve 1 .5 kilo almisim. Cezami ugygularim insallah bu bafta daha iyi gecer
Yaa bebeğin iyi olsun önemli değil zor zamanlar ister istemez kaçıyor yada zamanında yiyemiyoruz hep ondan oluyor toparlansın bebeğin inşallah sen daha iyi veririsin
böyle mi?@ebruliki de listeyi daha çabuk yapar hatta yorulmaz yazık çocukları hasta
aynen canım kimse kalmadı bakacak başımızın çaresine artık

Ay zayiflarsn daaa,cidden rahmin daha eski.haline donmemistir senin 22 gun ney.. hele 2 ayini bi doldur.. smdilik oldugun kiloyu koru yeter sen..ustune alma yani abartip herseyi yiyip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…